emircanz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Tamamdir benim de origin id: Ulfnadar Aksam eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Nicholai_Hel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 -Deno- said: bir de double xp geliyor. 50 oluruz artık bu ara. 46 idim, 1 gecede 50 oldum. Çok mutluyum :D kostümleri aldım, şimdi biraz para biriktiriyorum ki kartları sınırsızmış gibi kullanabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Yaw beni de eklesenize benim origin hacklendiği için eskiden olan herkes silinmiş. psn: keryurek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 kafayı yicem ya, hani takmıyayım diyorum ama, şu boba fett diorama'sını açamıyorum. 2 haftadır 29/30 şeklinde duruyor. onu açıcam diye toplamda 10'a ulaştı dioramalar. yok yok yok yani, bütün star card'ları kullandım, bütün silahlar ile kill aldım ama olmuyor. bug mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Ben 28'de kaldım dioramalarda, biri seninki gibi Boba Fett, diğeri T47 Airspeeder, her oyun modunda 10 galibiyet. Orada bir tek Hero Hunt modu kaldı, ki oynadığım en saçma mod da açık ara o, 10 galibiyete ulaşır mıyım bilmiyorum. Origin: Ascansio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 AscAnsio said: Ben 28'de kaldım dioramalarda, biri seninki gibi Boba Fett, diğeri T47 Airspeeder, her oyun modunda 10 galibiyet. Orada bir tek Hero Hunt modu kaldı, ki oynadığım en saçma mod da açık ara o, 10 galibiyete ulaşır mıyım bilmiyorum. Origin: Ascansio Biz o moda 2 kişi giriyoruz arkadaşım heroysa gidip arkasında bekliyorum elemanlar canını azaltıyor son vuruşu yapıp hero oluyorum döngü böyle gidiyor. mkjasdhaasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 36$a dusmus alsak mi napsak, meksikada daha da dusuktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Parliamert said: Origin ID: Parliamert Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim, şu oyuna gelen bütün bu nefreti anlayamıyorum. Adamlar türünün ilk örneği sayılan bir oyun çıkarıyor, rahatsız etmeyi bile başaramayan ufak tefen buglar, hatalar, dengesizlikler vs. illa ki olacak. Bütün bunların dışında, oyun şu anda piyasa bulunan bana göre en eğlenceli "casual fps/3ps shooter". BF4, BF3'ün modern klonu tarzı bir şey olmuştu ama benim bu serinin devamına olan güvenim tam. Eski battlefrontlara hic bakabilme firsatin olmus muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bombilo said: 36$a dusmus alsak mi napsak, meksikada daha da dusuktur bakarsan yazsana mehiko üzerinden ne kadara geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 24 dolares meksika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Namessar said: Parliamert said: Origin ID: Parliamert Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim, şu oyuna gelen bütün bu nefreti anlayamıyorum. Adamlar türünün ilk örneği sayılan bir oyun çıkarıyor, rahatsız etmeyi bile başaramayan ufak tefen buglar, hatalar, dengesizlikler vs. illa ki olacak. Bütün bunların dışında, oyun şu anda piyasa bulunan bana göre en eğlenceli "casual fps/3ps shooter". BF4, BF3'ün modern klonu tarzı bir şey olmuştu ama benim bu serinin devamına olan güvenim tam. Eski battlefrontlara hic bakabilme firsatin olmus muydu? Battlefront II, yeni nesil Battlefront'a göre daha çok hype yaratmıştı, yaratmalıydı da, muhteşem bir atılım olmuştu çünkü. Örneğin CS: Source da büyük bir yenilik olmuştu tüm CS oyuncuları için, ama ne oldu, CS: GO çıktı seneler sonra. Demek istediğim, talep eden kitle fazla olduğu sürece her zaman o eski efsane oyunların yeni nesil versiyonu çıkmaya devam edecek, ve oyun teknolojisi gelişip bir önceki neslin eksikleri giderildiği sürece oyuncu sayısı katlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 HarveyQuinn said: AscAnsio said: Ben 28'de kaldım dioramalarda, biri seninki gibi Boba Fett, diğeri T47 Airspeeder, her oyun modunda 10 galibiyet. Orada bir tek Hero Hunt modu kaldı, ki oynadığım en saçma mod da açık ara o, 10 galibiyete ulaşır mıyım bilmiyorum. Origin: Ascansio Biz o moda 2 kişi giriyoruz arkadaşım heroysa gidip arkasında bekliyorum elemanlar canını azaltıyor son vuruşu yapıp hero oluyorum döngü böyle gidiyor. mkjasdhaasf Muazzam taktik, bunu ben de yapayım akşam :D Takıntı oldu anasını sattığımın dioraması çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Parliamert said: Battlefront II, yeni nesil Battlefront'a göre daha çok hype yaratmıştı, yaratmalıydı da, muhteşem bir atılım olmuştu çünkü. Örneğin CS: Source da büyük bir yenilik olmuştu tüm CS oyuncuları için, ama ne oldu, CS: GO çıktı seneler sonra. Demek istediğim, talep eden kitle fazla olduğu sürece her zaman o eski efsane oyunların yeni nesil versiyonu çıkmaya devam edecek, ve oyun teknolojisi gelişip bir önceki neslin eksikleri giderildiği sürece oyuncu sayısı katlanacak. burda mesele bu oyunun guzel grafikler disinda onceki iki oyunun fersah fersah gerisinde kalmasi. baya bir dlc cilasi gerekecek ki su anda bile oyun zaten yeterince pahali bir fiyatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 İcerik yetersizligi disinda cok keyifli bir oyun. Aceleniz yoksa DLC leri bekleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Ben de tam olarak böyle düşünüyorum, o eksikliğin de 4 DLC ile kapanacağını. Ömrü uzun bir oyun, sanırım bir süre sonra da Prequel Trilogy konulu 2. BF duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 http://youtu.be/PGMS2w9ZnDw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 content eksiği etkisini arttırmaya başladı. yeni map eklemeleri lazım bol bol. prequel ve clone wars döneminden epey malzeme çıkartabilirler eski oyunlardaki gibi, ben destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 o eksikligin ektisi yeni mi geldi abi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 vardı da, çok da umursamıyordum. akıyordu bir şekilde oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kanındaki sw aşkıdır o, film fln pörtletmiştir. 30% indirimden de almadım ben, dlc ile 50% fln girerse fişeklerim yakında. bu kadar kısa sürede 30% gördüyse zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Abi oyunu bilmiyorum hiç. Jedi Academy online oyunlarındaki gibi lightsaber duel yok değil mi bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 yok jk'daki lightsaber mantığının yakınından geçmiyor. dümdüz dan dun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 -Deno- said: content eksiği etkisini arttırmaya başladı. yeni map eklemeleri lazım bol bol. prequel ve clone wars döneminden epey malzeme çıkartabilirler eski oyunlardaki gibi, ben destekliyorum. seri 4-5-6 dan esinleniyor. mesela yeni filmden içerik olmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 eski oyunun ofisyal serverlarını açsalar yeterdi yeni oyun yerine. hala zevkle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar