knox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 turning point, bf'in rush modeu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Bildiğin leş oyun EA ünlülere para veriyormuş övsünler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 oyun güzel, bence siz yetosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 yukarıdaki mod fake değilse ve ban riski yoksa kesin yüklerim ya. çok iyi olmuş renk paleti fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 30-40 fps indiriyormuş aşağı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 100-110 arası oynuyorum. 60-70 te kalacaksa idare ederim o atmosfer için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gereksiz sharpness köklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 DareJedi said: Bildiğin leş oyun EA ünlülere para veriyormuş övsünler diye. EA bunu hep yapiyor abi yeni birsey degil ama oyun iyi insanlar haksizlik yapiyor. content biraz kisitli tek sorunu bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 oyun iyi bir demo evet ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 aynen demo gibi oyun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 DENO GİBİ TİHİHİHİHİH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 premium edition 30 dolar alınca alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 premium editionda dlcler mi oluyordu? oyunun baya 20 dlc'e fln ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Grafik anlamda çok keyifli oluyor hele bir de 60" fln tv varsa ama oyun çok kısır şu hali ile o yüzden ben beğenmedim şahsen ama dlcler geldikçe ne olur bilinmez tabi. DLC ler tamamlanana kadar da bu sefer yeni oyun duyurulur yalan olur güzelim star wars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Biraz daha oynadıkça şunu farkettim. Oyunun asıl keyfi "Droid Run" "Cargo" ve "Drop Zone" modlarında çıkıyor. "Hero Hunt ve "Heroes vs Villains" da keyifli denebilir azar azar oynanınca. Enteresan olarak "Walker Assault" veya "Supremacy" modları çok keyif vermiyor bir süre sonra. Battlefield'da bu durum benim için tam tersiydi. Conquest oynamak daha çok keyif veriyordu diğer modlara nazaran. Çünkü Walker Assault ve Supremacy çok kaotik. Taktik olayı minimum. İki modda da 40 tane oyuncu haritanın bir alanında yoğunlaştığından kontrollü hareket etmek zor, ölmek de çok kolay. Jakku DLC'si ile gelecek yeni oyun modu supremcy'nin sorununu çözebilir. Diğer modlarda en azından odaklandığın bir görevi yapabiliyorsun. Ama büyük haritalarda odaklanamıyorsun hiçbir şeye. Ayrıca starcard'lar, trait kartları falan daha kullanışlı hale geliyor bu mod'larda. Partner ile oynamak daha keyifli tabi. Bahsettiğim ilk 5 mod daha keyifli hale geliyor. Birde oyunun genel olarak keyfi kartları ve silahları açtıkça çıkmaya başlıyor. Başta çok basit, ama çeşit arttıkça aksiyon daha çok oluyor, keyif artıyor. Oyunun satışları beklenenin altında. PS4 retail satışları PC ve Xbox'un toplam retail satışlarından fazla. PC kullanıcısı bekliyor belli ki. EA bunun farkında o yüzden "daha çok free content gelecek" diye açıklama yapmışlar bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bf4'de de ps4'te satislar daha fazlaydi diye hatirliyorum ben ya da daha mi fazla aktif oynayan oyuncusu vardir ikisinden biri iste. ayrica ps4 rakamlarin daha yuksek cikmasi normal bosuna marketing deal yapmadi sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 LathspeLL said: Biraz daha oynadıkça şunu farkettim. Oyunun asıl keyfi "Droid Run" "Cargo" ve "Drop Zone" modlarında çıkıyor. şu kesinlikle doğru. cs gibi az kişiyle oynanmalık yapılmış oyun. 40 kişilik'te kalabalığı yeterli dağıtamıyor ve çok karmaşa oluyor. bu 3 mod ile takılıyorum ben de. gerçi daha çok az oynadım level 8 mi ne anca oldum. 1-2 güzel silah açınca tekrar bi şans veririm her moda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 birden fazla partner olamıyor mu ya? partnersiz start yapmaktan yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 bingildak said: premium editionda dlcler mi oluyordu? oyunun baya 20 dlc'e fln ihtiyacı var. o kadar da değil ya. her gün bütün modları deli gibi 3 saat oynamazsan götürür bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 tili sen bizim takımdaydın da, biz genelde lath ile partner oluyoruz. discord yükleyip gelirsen voice chat de yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 tiLi said: birden fazla partner olamıyor mu ya? partnersiz start yapmaktan yoruldum Bizden biri daha oynuyor, sen de onla partner olursun güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 aynen, benim onur diye bi arkadaş var onunla partner olursunuz. harvey de oynuyor, onunla da olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 partner dediğimiz buttbuddy gibi mi? eğer öyleyse ben tili ile olurum, fit yakışıklı adam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 beni de partner yapin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar