Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Battlefront

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

avrupada serverlar kapalı sonuçta. 150+ ping ile meksika serverine girecekseniz üzülürsünüz =)

Avrupa serverinin kapali oldugunu nerden biliyorsun? Spotculardan ps4 icin sw battlefront u onceden alanlar suan gayet oynuyor avrupa serverlarında.
Mesaj tarihi:
HarveyQuinn said:

df said:

avrupada serverlar kapalı sonuçta. 150+ ping ile meksika serverine girecekseniz üzülürsünüz =)

Avrupa serverinin kapali oldugunu nerden biliyorsun? Spotculardan ps4 icin sw battlefront u onceden alanlar suan gayet oynuyor avrupa serverlarında.

bu oyun için bilmiyorum da genelde oyunların server'ı kapalı oluyor henüz çıkmayan bölgelerde.
Mesaj tarihi:
valla bende aldım dün bakalım inş bişey çıkmaz. singapur da oyun 2 saat sonra çıkıyor vpn ile girecek varsa nası yapıldığını anlatırsan iyi olur (tu)
Mesaj tarihi:
Abi oyunu açacaksın menüdeyken vpn i kapatacaksın oynayacaksın. Her girişte böyle yapacaksın yoksa 19 u yazar. Böyle deneyincede lag oluyor hafif oyüzden 19 unu bekliycem. Şimdi my games den bakıyorum last played bugün ama oyun çıkış tarihi 19 u bi sıkıntı olmasın server falan konusunda + ban yemeyelim ? varmı aydınlatacak ?
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

belliymiş sebebi.

https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/3sxnmd/psa_no_preload_or_early_jakku_with_greenmangaming/

neyse, en azından ucuza geldi.

GMG sıkıntı yaşamış ya, enteresan. Onlar yaşamazdı normalde. Key'leri verirler yakında.
Mesaj tarihi:
birden fazla mod oynayacaksanız uzun süre oynatabilir oyun kendini. Ama mesela sadece Walker Assault oynayacaksanız sadece 4 harita var, bayar bir çok kişiyi bir süre sonra.

Diğer modların haritaları da o 4 map'in varvasyonları zaten. Ben keyif aldım oyundan yüksek oranda. Rank 8 oldum.
Mesaj tarihi:
Oyunun temeli iyi, ama içeriğinin çoğunun kırpılıp DLC'ler halinde sunulacak olması can sıkıyor. O içeriğe parası neyse basarım diyen ve Star Wars seven adam için uzun süre oynanır bu bence.
Mesaj tarihi:
Ben oynarım gibi ama çoğu kişi oynamaz. DLC ile gelecek olan içeriğin bile 110$ edeceğini sanmıyorum. Battlefront 2 demo bu.
Ama işte goddamn grafikler, sesler, atmosfer, ruh inanılmaz iyi.
  • Yeni Oluştur...