Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 df said: avrupada serverlar kapalı sonuçta. 150+ ping ile meksika serverine girecekseniz üzülürsünüz =) Avrupa serverinin kapali oldugunu nerden biliyorsun? Spotculardan ps4 icin sw battlefront u onceden alanlar suan gayet oynuyor avrupa serverlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 şu oyunu bile oynayan varsa patide :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 HarveyQuinn said: df said: avrupada serverlar kapalı sonuçta. 150+ ping ile meksika serverine girecekseniz üzülürsünüz =) Avrupa serverinin kapali oldugunu nerden biliyorsun? Spotculardan ps4 icin sw battlefront u onceden alanlar suan gayet oynuyor avrupa serverlarında. bu oyun için bilmiyorum da genelde oyunların server'ı kapalı oluyor henüz çıkmayan bölgelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Battlefield'da açıktı, bunda da açık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 LathspeLL said: Hocam bizi aydinlatman lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 -Deno- said: download'lara ne zaman başlayabiliyoruz öğrenen var mı? PC icin 13 kasimda basladi download hocam indirmedin mi hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 nası yav? key gelmedi ama bana greenman'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 siteye girip bak. mail geç gelebiliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 yok daha gelmemiş baktım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 belliymiş sebebi. https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/3sxnmd/psa_no_preload_or_early_jakku_with_greenmangaming/ neyse, en azından ucuza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 meksika candır 39usd aldım hellyeahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 patlamayalim meksikadan alip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 valla bende aldım dün bakalım inş bişey çıkmaz. singapur da oyun 2 saat sonra çıkıyor vpn ile girecek varsa nası yapıldığını anlatırsan iyi olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 son 9 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 oyunu alsam mi? almasam mi? cok kararsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Laorx said: patlamayalim meksikadan alip? ben meksika'dan FIFA aldım, gayet oynuyorum cayır cayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Oyunu oynuyoz şuan akıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 peki abi ben vpn i kapayınca 19 release diyor, vpn lemi oyuna girdiniz wtfast vs ? 50%de lanet olası 20mb metro ile inemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Abi oyunu açacaksın menüdeyken vpn i kapatacaksın oynayacaksın. Her girişte böyle yapacaksın yoksa 19 u yazar. Böyle deneyincede lag oluyor hafif oyüzden 19 unu bekliycem. Şimdi my games den bakıyorum last played bugün ama oyun çıkış tarihi 19 u bi sıkıntı olmasın server falan konusunda + ban yemeyelim ? varmı aydınlatacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 -Deno- said: belliymiş sebebi. https://www.reddit.com/r/StarWarsBattlefront/comments/3sxnmd/psa_no_preload_or_early_jakku_with_greenmangaming/ neyse, en azından ucuza geldi. GMG sıkıntı yaşamış ya, enteresan. Onlar yaşamazdı normalde. Key'leri verirler yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 olm mmo'da level mı kasıyosunuz bu ne heyecan? bir günden bişi olmaz, bakın burda legendary sw fan'ı olarak ne kadar sakinim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 birden fazla mod oynayacaksanız uzun süre oynatabilir oyun kendini. Ama mesela sadece Walker Assault oynayacaksanız sadece 4 harita var, bayar bir çok kişiyi bir süre sonra. Diğer modların haritaları da o 4 map'in varvasyonları zaten. Ben keyif aldım oyundan yüksek oranda. Rank 8 oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yaktın beni greenman yaktın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Oyunun temeli iyi, ama içeriğinin çoğunun kırpılıp DLC'ler halinde sunulacak olması can sıkıyor. O içeriğe parası neyse basarım diyen ve Star Wars seven adam için uzun süre oynanır bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Ben oynarım gibi ama çoğu kişi oynamaz. DLC ile gelecek olan içeriğin bile 110$ edeceğini sanmıyorum. Battlefront 2 demo bu. Ama işte goddamn grafikler, sesler, atmosfer, ruh inanılmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar