cihant Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 burak deplasmanda atar 1 tane de tur zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 https://pbs-0.twimg.com/media/BFZRkRlCIAAuzQr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray'ın, Real Madrid'le eşleşmesi o tarihlerde maçın oynanacağı Madrid'e olan uçuşlara yoğun talep yaratırken, çok yüksek fiyatlara çıkan biletler 15 dakikada tükendi. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22820831.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 THY MAFIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 rus takımı yokmus ii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben bir beşiktaşlı olarak iki takımızı da avrupada destekliyorum. açıkcası bugün kurraları izlerken, takımların gösterildiği videoda ercan tanerin, burakkkk diye bağırışı ve diğer Türkiye karelerinde çok duygulandım. Tüm dünya izledi bu kurrayı, bize bu gururu yaşattıkları ve Türkiye'nin haritadaki yerini halen daha doğru düzgün bilmeyen bir çok insana ülkemizi gösterdikleri için, iki takımımıza da teşekkür etmek ve desteklemek zorundayız. Kurralara gelince... Bu iki takımımız bizler için birşey daha yapmak zorunda. Umarım elerler ama eleyemezlerse bile, 2 maçta da yenilmesinler, 2 maçta da toplam 4 den fazla gol yemesinler. Yemesinler ki dünya da görsün ki, şansa bala gelinmedi buralara. Elensinler, canları saolsun ama iki maçta 5 golden fazla yiğip, iki maçtada yenilmelerini ve resmen varlık göstermemelerini hiç ama hiç istemiyorum. Bize bu gururu yaşattılar, teşekkür ederiz ama daha bitmedi, önlerinde ki maçlarda da bizim ülkemizde nasıl futbol oynandığını en iyi şekilde göstersinler. Herkesde bilsin, ingiltere italya fransa almanya ispanya hollanda rusya portekiz .. sonra da Türkiye gelir Avrupa futbolu denince akla. En azından artık bunu zorla ve bu tarz maçlarla kabul ettirmemiz gerekiyor. Herkese bol şans. Bu arada... allah belanı versin demirören. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 juve-bayern hariç diğerleri çok büyük süprizler olmazsa sonuçları belli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 madride gitmek isteyen easyjet üzerinden basele ordanda madride gitsin. istanbul için konuşuyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Lazio'dan daha kolay takımlar vardı orada. nesine sevindiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Olurda Lazio'yu geçersek.. Yarı final kuralarında totnım ve chelsea birbirine çıkarsa benfica - newcastle yeneniyle oynicaz.. %50 yine final görebiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 finalde yenildiğiniz sürece benim için sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 İlk defa nisan ayında iki türk takımının maçı var, zaten gururlandırdılar bizi.. Elenseler bile futbol güzel olduğu sürece sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 kavurma said: toggie said: Besiktaslilara yazik lan. Adamlarin tek heyecani acaba bunlar elenir mi sdfgh. beşiktaşlıların tamamı böyle değil ya çapulcuları aradan çıkarırsak beşiktaş taraftarının büyük bir bölümü fenerbahçe ve galatasarayın avrupada başarılı olmasını istiyor. ben kendi takımımı izler gibi izliyorum. ama ortalama büyük takım taraftarı rakiplerinin yurtdışında da başarısız olmasını ister. bu memleket böyle işte daha çok okul lazım sdfsd. yalnız şu da var. GS FB saçma sapan patato takımlara elenirken beşiktaş avrupada birşeyler yapmaya çalışan tek takımdı. UEFA sırasında rakiplerimizden öndeydik. hakkımızı yemeyin pliz. GS ne çekse biletti zaten. Fener'in kurası hiç fena değil bence. ama şu aşamadan sonra o futbolla işler çok zor zaten Fener için. buraya kadar gelinmiş olması bile gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 loop said: İlk defa nisan ayında iki türk takımının maçı var, zaten gururlandırdılar bizi.. Elenseler bile futbol güzel olduğu sürece sorun yok... Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 fenerin aykut dışında bir engeli yok selçuk/cristian ve defans mala bağlamassa ne kadar kötü bir kadro kurabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 rra +1 ile birlikte, turu iyi oynayan takımın geçmesinden yanayım. rakibi karşısında leş gibi oynayan bir takımın sırf türk takımı diye turu geçmesini istemem mesela. futbol sonuç odaklı bir fanatizm değil çünkü, bana göre takımlar kazanması için değil iyi oynayıp keyif verebilmesi için desteklenir. en azından ben böyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 real baya zevk verecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 2. maçın alisamiyende olması çok iyi oldu. o baskıyla, ve avrupa takımlarının istanbul fobisiyle, eğer ispanya'da güzel bi skorla kapatabilirsek, istanbulda acımayız ve yarı finale çıkarız. imkansız diye bişey yok galatasaray varken. ilk maç çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ha yine de dua etmek lazım bayern barca gelmedi diye. şu ikili kremsiz orgy gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ren said: rra +1 ile birlikte, turu iyi oynayan takımın geçmesinden yanayım. rakibi karşısında leş gibi oynayan bir takımın sırf türk takımı diye turu geçmesini istemem mesela. futbol sonuç odaklı bir fanatizm değil çünkü, bana göre takımlar kazanması için değil iyi oynayıp keyif verebilmesi için desteklenir. en azından ben böyleyim. Iste aykut kocaman yillar once bu felsefeye tepki olarak dogdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Lazio da sakat takım valla. Realden bahsetmeye gerek yok zaten, en azından Ronaldoyu canlı izleme fırsatımız olacak işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 janis said: bu ne abi asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Geçmiş olsun bize.Adamlar full konsantreler şuan CLye zaten %5 falan şansımız.Bi Schalke son yarım saati daha izlemiceğim için sevinmedimde değil aslında. Ama Fener güzel kura çekmiş Laziodan daha şanslı bence.Tabi Aykut var.O düşündürücü yoksa %80 geçer Fener turu derdim.Aykutun takımı nekadar sabote ediceğine bağlı tur. Az ederse geçer turu fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi Umit Davala'nın suratı yok mu beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar