Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Mart Şampiyonlar ligi ve avrupa ligi çeyrek final kura çekimi

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Ben bir beşiktaşlı olarak iki takımızı da avrupada destekliyorum. açıkcası bugün kurraları izlerken, takımların gösterildiği videoda ercan tanerin, burakkkk diye bağırışı ve diğer Türkiye karelerinde çok duygulandım. Tüm dünya izledi bu kurrayı, bize bu gururu yaşattıkları ve Türkiye'nin haritadaki yerini halen daha doğru düzgün bilmeyen bir çok insana ülkemizi gösterdikleri için, iki takımımıza da teşekkür etmek ve desteklemek zorundayız.

Kurralara gelince... Bu iki takımımız bizler için birşey daha yapmak zorunda. Umarım elerler ama eleyemezlerse bile, 2 maçta da yenilmesinler, 2 maçta da toplam 4 den fazla gol yemesinler. Yemesinler ki dünya da görsün ki, şansa bala gelinmedi buralara. Elensinler, canları saolsun ama iki maçta 5 golden fazla yiğip, iki maçtada yenilmelerini ve resmen varlık göstermemelerini hiç ama hiç istemiyorum. Bize bu gururu yaşattılar, teşekkür ederiz ama daha bitmedi, önlerinde ki maçlarda da bizim ülkemizde nasıl futbol oynandığını en iyi şekilde göstersinler. Herkesde bilsin, ingiltere italya fransa almanya ispanya hollanda rusya portekiz .. sonra da Türkiye gelir Avrupa futbolu denince akla. En azından artık bunu zorla ve bu tarz maçlarla kabul ettirmemiz gerekiyor.

Herkese bol şans.

Bu arada... allah belanı versin demirören.
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

toggie said:

Besiktaslilara yazik lan. Adamlarin tek heyecani acaba bunlar elenir mi sdfgh.

beşiktaşlıların tamamı böyle değil ya çapulcuları aradan çıkarırsak beşiktaş taraftarının büyük bir bölümü fenerbahçe ve galatasarayın avrupada başarılı olmasını istiyor.

ben kendi takımımı izler gibi izliyorum. ama ortalama büyük takım taraftarı rakiplerinin yurtdışında da başarısız olmasını ister. bu memleket böyle işte daha çok okul lazım sdfsd.

yalnız şu da var. GS FB saçma sapan patato takımlara elenirken beşiktaş avrupada birşeyler yapmaya çalışan tek takımdı. UEFA sırasında rakiplerimizden öndeydik. hakkımızı yemeyin pliz.

GS ne çekse biletti zaten. Fener'in kurası hiç fena değil bence. ama şu aşamadan sonra o futbolla işler çok zor zaten Fener için. buraya kadar gelinmiş olması bile gayet iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

rra +1 ile birlikte, turu iyi oynayan takımın geçmesinden yanayım. rakibi karşısında leş gibi oynayan bir takımın sırf türk takımı diye turu geçmesini istemem mesela.

futbol sonuç odaklı bir fanatizm değil çünkü, bana göre takımlar kazanması için değil iyi oynayıp keyif verebilmesi için desteklenir. en azından ben böyleyim.
Sosyal ağlarda paylaş

2. maçın alisamiyende olması çok iyi oldu.
o baskıyla, ve avrupa takımlarının istanbul fobisiyle, eğer ispanya'da güzel bi skorla kapatabilirsek, istanbulda acımayız ve yarı finale çıkarız.

imkansız diye bişey yok galatasaray varken.

ilk maç çok önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

rra +1 ile birlikte, turu iyi oynayan takımın geçmesinden yanayım. rakibi karşısında leş gibi oynayan bir takımın sırf türk takımı diye turu geçmesini istemem mesela.

futbol sonuç odaklı bir fanatizm değil çünkü, bana göre takımlar kazanması için değil iyi oynayıp keyif verebilmesi için desteklenir. en azından ben böyleyim.

Iste aykut kocaman yillar once bu felsefeye tepki olarak dogdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun bize.Adamlar full konsantreler şuan CLye zaten %5 falan şansımız.Bi Schalke son yarım saati daha izlemiceğim için sevinmedimde değil aslında.

Ama Fener güzel kura çekmiş Laziodan daha şanslı bence.Tabi Aykut var.O düşündürücü yoksa %80 geçer Fener turu derdim.Aykutun takımı nekadar sabote ediceğine bağlı tur.

Az ederse geçer turu fener.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...