arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bence biz giremicez ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sürü piskolojisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bingildak said: arcane torrentle mi çektin oyunu? launcher versiyonun kaç görünüyor? ya şu an oyuna giremeyen bir sürü adam var launcher'dan sonra oyunun göçmesinden dolayı. onlarca topic adamlar yanıt bile vermiyor. diğer başlıkta tanıtırken ondan ilk başta oyunu değil şirketi tanıtmak zorunda hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aquila said: niye birden herkes bunu aldi simdi? nedir olayi? yeni oyun çıkarıyorlar 16'sında. ayrıca piyasadaki mmo kısırlığı sanırsam. diğer başlıkta bildiğim kadarıyla paylaştım yeni oyunun içeriğini, videoları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Yeni bi Path of Exile vakası, bıngıldak insanları gaza getiriyor DAS Bu arada yeni hesap açtım, adresi US yaptım shopta dolar olarak görünüyor fiyat. LULZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yeni azmo bingildak mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 oasdıuasd uzun uzun iyi gördüğüm yönlerini, kötü olan yönlerini açıkca yazdım abi daha ne yapabilirim. PİYASA AÇ! ben kurdum zınk diye açıldı, bileydim yazmazdım call to arms falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu sefer çok uzun yazmışsın ya okuyamadım, alınır mı değer mi direk onu soleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 acelen yoksa bekle derim, iki kişi şu an forumdan giremiyor oyuna. çözümüyle ilgili bir sürü şey yazmışlar ama işe yaramadı sanırım. aventurine dünyanın en şerefsiz, haysiyetsiz, sorumsuz şirketidir ayrıca. umrunda olmaz yani player oyuna giremiyormuş, forumda ağlıyormuş, parasının karşılığını alamıyormuş. canı istediğinde bakar asdasd. kaldı şu an beta 16'sında offical launch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Yalnız US olarak açtığım hesabımdan ödeme kabul etmiyor, baktım paypalda adresimi US yapamıyorum meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 axe sen oyunu çektin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Tamam satın alma işini hallettim, bu arada sıfırdan alanlar aklınızda olsun ülkenizi US seçin 30 avro yerine 30 dolara alıyorsunuz. Şimdi indiriyorum, torrent linki vardı sitesinde yeni başladım indirmeye. Lobby download çok mu yavaş kalır torrente göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 lobby indir kesinlikle, torrent sorun çıkartabiliyor. ben bağlantının el verdiği en hızlı şekilde indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Argoel said: sadman said: Argoel said: Yok ya heryeri araştırdım bi dünya adam var buglardan muzdarip. Bende create character deyince sıra alıyor ve bir pencere açılıyor, orada play e basınca ekran kararıyor, mouse cursor ı yanıp sönüyor ve crash oluyor. Yapacağınız oyuna tüküreyim. Bendeki durum da aynı "hala", sen girebildin mi? Sadman bir yolunu bulursan bana da haber ver, ben de deneyeyim. Ben subslı olanı almadığım için beta forumuna giremiyorum, sağda solda 3-4 ay önce yazılmış denenmiş şeyleri yapıyorum ama fayda etmiyor. Öyle saf saf bekliyorum kaç gündür belki düzeltirler diye sdfs bingildak said: lobby indir kesinlikle, torrent sorun çıkartabiliyor. Torrentden indirmiştim ben, acaba ondan mı böyle oluyor ne demişler forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 How to fix: Play in WINDOWED MODE (can be changed on the launcher) Do NOT ALT TAB (very important during loading) If all else fails: DELETE ALL FILES IN %APPDATA% DARKFALL FOLDER C:UsersYourwindowsaccountnameAppData RoamingDarkfallCharacter11 **You will have to repatch and redo hotkeys however** Enjoy bunları bir dene istersen, bir kullandığın windows kayıtlı orjinal mi yoksa ilaçlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Orjinal ya 64 bit up to date yine değişen bişey olmadı. edik: ama cursorun titremesi geçti onun dışında aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 valla bulabildiğim kadarıyla o, argoel'de düzeltemedi zaten sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ben official forumlara da yazdım derdimi bakalım.Olursa bişey postlarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 preorder yaptıysan foruma girersin zaten, account management'dan ayarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Aa girdim hakkaten. Pre-order yaparken non-recurring olanı alanlar forum access alamıyor diye aklımda kalmış. Geri alıyorum sözlemrimi Aventurine, sorry:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bingildak said: Mortis said: saolasın bir soru daha amerikada 30 dolara avrupada 30 euroya satiolar amerikadaymış gibi yapıp 30 dolara alsak region lockı var mıdır oyunun? sen oyunu satmış mıydın ki? satmadıysan subs. yapıp 2. oyuna sahip oluyorsun. eğer yoksa bilemiyorum valla ne desem yalan olur abi ben bulamiom accountumu ya biz senle beta zamanı mı oynamıştık yoksa oyun çıkınca satın mı almıştık hatırlamiom ya tarihime baktım account registration mailı var your acc name is bilmemne die gösterio 2009 haziran ayı. o zaman oyun çıkmış mıydı emin olamiom, satın aldım mı almadım mı die deniorum çünkü forgot your passwordden, acc name i doğum tarihimi türkiyeyi seçip olmuo öle bi account yok dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 DFUW was unable to initialize all modules hatası alıyorum forumdaki bir sürü insan gibi heh. Şimdilik bi çözüm bulamamışlar. Bende de x64 w7 var, laptop olduğu için windownun orijinalliğinde bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aldım valla uğraşamadım eski acc ı bul vs die verdim 30 euroyu hayırlısı hadi bakalım ya biz böle kredi kartı giriyoruz ya böyle sitelere flaan bunlar çalınır mı ya çok geriliyorum her seferinde nasıl bi güvenliği oluo sen o kadar kredi akartının numaralarını ıvır zıvırlarını giriosun save edio bi de accounta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 lel bir aydır oyuna giremeyenler varmış biz daha çok bekleriz bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar