romslayer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 editlettirmedi: xenocide aldi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hapisten cikti mi bu arada bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çıkmış, dayz notlarında okuduydum. rom'a tekrar teşekkür edeyim buradan, reklamı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 oha oyun çok iyi duruyor videolarda. hakkaten bu kadar iyi mi? alıcam ona göre. haritalar BF3 ü katlıyor sanırım büyüklük olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 oyun efsanevi güncellemeleri geliyor sürekli sadece steam ve kendi fiyatlandırması hali hazırda o oyun için fazla gerçekcilik çok yüksek kısıtlama yok denilebilecek kadar az oyunda.200km karelik adada istediğin gbi gez dolaş dış mekan yapılandırması güzel. güncellemeler geldikçe dahada optimize olacağını düşünüyorum çünkü ekran kartı ile ilgili biraz sıkıntı yaşıyor oyun min req gtx 560 istiyor fakat verdiği grafik desteği çok öyle aşırı değil.. giderek düzeleceğini ümit ediyorum çünkü bende nakliyat/sevk pilotu olarak oynamayı istiyorum özellikle rescue bölümlerde çok keyifli ekibi sürekli taşıyıp durmak. ben tavsiye ederim. ama stabilite dersen motoru yeni geliştirildiği için bi süre beklemende fayda var. edik:kafa iyi olunca yazılanlar manasızlaşmaya başlamış şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Atmosfer videolarda ki gibi aynen. Grafikler ve gercekcilik baya iyi. alpha olmasina ragmen baya baya iyi. Hatta uzun sureden sonra Delta Force havasini yasatan tek oyun. Server listesi simdiden dolu, hacker falan eminim ki vardir o nedenle iyi bir server belleyip orada takilmak lazim. Arma2 ye gore cooook daha kullanici dostu olmus, hatirlatayim ama simulasyon tadinda oyun, action fps'den ziyade. Wastelands haritasinda olaylar baya Delta Force gibi geciyor hehe. Denize giremedim sahili kusatmisti karsi takim, bir ara bakacam su sicak mi. Su anki fiyatina kesin deger bence, EGER military sim ve delta force kelimeleri seviyorsaniz tabi. Muhtemelen fiyati tavan yapar oyun cikinca, eskisi gibi uzuuun bir surede indirime girmez heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bende alıcam da bir kaç şey sorayım. 3rd person olarak oynayabiliyor muyuz? ben 1st person oynamaktan nefret edıyorum. helikopter pilotu falan olabiliyoruz bir de değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 3rd person var videolarda gordum, de ben kullanmadim...aim down sight da azcik farkli mesela, RMB basili tutarsan zoom, tek klik atarsan aim modu gibi ufak dokunuslar var..3rd mouse button loot ve hizli menu gibi, begendigim yani Arma2 deki gibi zor ve daginik gelmedi bana bu sefer. PM attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bomba aksanli bir review olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 nordlydian said: bende alıcam da bir kaç şey sorayım. 3rd person olarak oynayabiliyor muyuz? ben 1st person oynamaktan nefret edıyorum. helikopter pilotu falan olabiliyoruz bir de değil mi? aynen kalıcı 3th person var. bf kafası hertürlü aracı kullanabiliyorsun. ne kadar sim. olarak geçsede araç kullanma oyun içinde kolay. şuanda lite beta var onla takılıyorum. haftaya full alabilirim. oynayan var ise takılak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ıyı o zaman ya. ben bf3 falan aslında pek sevmiyorum. direk kafadan aksiyona dalıyoruz. arma bu yonden cezbediyor similasyon olarak. önce bir eğitim falan alıyoruz sanırım. mesela ben sadece logistik bir görev almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 moar noob pilots coming brace yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 adam gibi training yapmadan atlamayın helikoptere LÜT FEN edik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 multiplayer akışı nasıl oluyor? harita devasa, biriyle karşılaşmak bile baya zor gibi uruyor. of neyse alayım ben bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yaklaşık 3 saat falan oynadım. baya simulasyon bildiğin 3 saatte 1 fragim var asdf ama oyunu yöneten kadro kötüyse oynanmıyor bildğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 evet, iste oturur yavas yavas herhalde...ama direk simulasyon olay. Gece falan baya atmosferli oluyor, arada random questler falan da cabasi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Son günlerde hek aldı başını gidiyor hiç bir serverda oyun oynanamaz hale geldi:( Ayrıca oyun şuanda alpha olduğu için biçok feature aktif değil. Silah/araç çeşitliliği çok az, büyük map yok vs.. Bir müddet sonra göt kadar adada köşe kapmacaya dönüyor oyun. Ben bu sebeple şimdilik eski oyuna döndüm ve o meşhur +-300km2'lik Altis mapi gelene kadar da burda takılmayı düşünüyorum. Op. Arrowhead'da hala tüm coop ve wasteland serverları aktif ve prime timeda genelde full çekiyor. Tavsiye ederim yani. edit: Limnos --> Altis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Arma 3 Lite keyi var bir tane steam. ilk ö.m atan kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 senaryo yapmaya başladım ufaktan birlikte takılacağım arkadaşlar arıyorum :) tek başına tadı çıkmıyor bir de playtest lazım gerçek oyuncularla, ilgilenenler öm atabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://i.imgur.com/Q2BPDvG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 12 Eylülde çıkmış sonunda, ama fiyat 60 dolar, yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 gg'den nuclear 40 tlye satıyor. rus key ama ingilizce sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5JiXznUyldM Black & White + D&D + Arma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Şu anda twiçte lirik oynuyor ama hangi mod ya da nedir bilmiyorum biri allah rızası için söyleyebilri mi? Çok güzel lan. Link veremiyorum tabletteyim. Adam korelilerle banka soyucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 şimdi açıp bakamam da arma 2'de takistan diye bi mod vardı, belki o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar