Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 (düzenlendi) AoE II: DE'nin closed betasında oynuyorum 2 haftadır. Oyunun grafik motoru ve optimizasyon tarafı rezil ötesi , şu haliyle release olursa yüzyılın en ağır küfürlerini işitirler. Closed beta forumunda her gün 15-20dk vakit geçiriyorum.Misal 1080ti li adam UHD grafik seçeneğini açmadığı halde, 250 pop 4vs4 combatta 20 fps altı görüyor. Ben fazla vakit geçiremedim multide ama UHD açıp single player görevi yapmaya çalıştığımda 1-2 dk sonra memory leak olup oyun kapanıyor. Makinamda 16gb ram var, oyuna girdiğim anda ram direk doluyor, page file kullanmaya başlıyor sistem bir süre sonra cortingen. UHD kapatınca da oyun bildiğin HD editiona dönüyor ayrıca UHD kapalıyken bile 13-14gb ram allocate ediyor tek başına. UHD dediğimde 4k falan değil, High Res. texture dlc'si. Ekran kartım da gtx 1660ti Herifler oyun single core çalışacak şekilde yapmışlar. CPU , GPU kullanımı %30 larda geziyor. Millet forumda adeta yalvarıyor şuanda release ı erteleyin diye, gerçi 1 sene ertelesense optimizasyon sorunu anca düzelir kanımca. Koskoca MS böyle bir rezilliğe nasıl izin veriyor hayret gerçekten. Kasım 4, 2019 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 microsoft genel olarak rezil bir firma zaten çok şaşırtmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Başlığı AoE2:DE/HD/Voobly edition diye mi değiştirsek? Malum 1 saat sonra DE yayınlanıyo. Bu arada bizim bugün 4. evlilik yıldönümümüzdü. Şu andaki durumumu alttaki resimden daha güzel anlatamazdım Ben <3 Trebuşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Viper, T90 falan guzel guzel oynuyolar bunu Youtube'da, begenmis gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Hahah steam forumlarında dram başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 10 saat önce, Aceace dedi ki: Başlığı AoE2:DE/HD/Voobly edition diye mi değiştirsek? Malum 1 saat sonra DE yayınlanıyo. Bu arada bizim bugün 4. evlilik yıldönümümüzdü. Şu andaki durumumu alttaki resimden daha güzel anlatamazdım Ben Trebuşe just has 3 holes - creates unlimited holes da eklenebilirmis trebuseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) DE'de remixlemişler de, yok ya hala orijinaller daha güzel. ya da ayrı yere sahip oldukları için öyle geliyor heralde. Shamburger olmuş Stamburger. Kasım 15, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2019 On 15.11.2019 at 04:49, Esh dedi ki: just has 3 holes - creates unlimited holes da eklenebilirmis trebuseye bleed once a month - shed blood each attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Age of Empires II: Definitive Edition hakkında yorumlarınızı rica ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 (düzenlendi) hiç gerek yok. population'ı 500'e dayayınca 8 kişilik maçta highend pc'de yine mal takılmalar oluyor (8x200'de de olurdu eski cd sürümündeki gibi). ünitelerin topluca seçtiğinde gelen ses efektleri, binaların yıkılma sekansları falan çortluyor arada. ha daha iyi performans veriyor ama pc'ler de eskine nazaran hayvan gibi sonuçta. bilemedim hangisi sayesinde. ai yine saçma oynuyor, belli bi noktaya kadar gelişip sonra o seviyede takılıyor (200 işçi basıp hayvan gibi kaynağa sahip olmasına rağmen işçileri öldürmüyor, hep belli bir ordu miktarıyla parça parça adam gönderiyor falan). diğer özellikleriyle hemen hemen hd gibi ya, sırf 2 gıdım görsellik için hiç alınmaz boşa. yeni civ'lere özel olarak bakmadım nasıl olmuşlar diye, ya da campaign de oynamadım. bizde olay 2-4-8 kişilik skirmish'ler bekleyip parayı 4'e sakla hd edition falan da varsa. Kasım 22, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Önceden almıştım ama en sonunda bu hafta deneyebildim. 30 GB alan istemesi kötü ama onun dışında ilk izlenimler açıkçası fena değil. Ranked match yaparken ki bekleme süreleri uzun geldi. 200 kişilik 4 vs 4 oyunda pek sorun yaşatmadı. 1-2 tur oynayabildiğim için biraz daha kurcalamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2019 Ya bir arkadaşın multiplayer da sürekli oyundan atıyo durduk yere. Bir ton insan nette aynı sorunu yaşamış ama çözüm yok, var mı buradan aynı sorunu yaşayan ve çözebilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Biz de 1 el oynadık arkadaşlarla, ilk 2 seferde bir kişi düştü, 3. seferde sorun çıkmadı bir tam oyun attık. Genel izlenim bence de fena değil, güzel. Bu mp sorunu da çözülürse, tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 4 ne zaman geliyor 4, bıraksınlar bu HD ayaklarını. Kuruduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2020 MİKEMMEL!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 hic bisi yok vidyoda alevli fontta yazi cikip durdu niye vidyo cekmisler, yazsalardi madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 https://clips.twitch.tv/SnappyDullWasabiTBTacoRight-4zfuDmtkAqBUNcb5 Alttan alttan kalıcı olarak aoe2 geçecek gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 nihayet Age of 4 ten yeni görüntüler ve gameplay 10 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 cgi bi video da var galiba, o balyozla taşa vurması oradan gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2023 Son updateten sonra Ranked sahnesi asiri kanser bir hal aldi, neden bilmiyorum ama Mayalar ile butun oyunlari kazanirken butun oyunlari kaybetmeye basladim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar