Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
twisting nether-horde da adam insan gibi türk guildi yokmu? iki kelam edelim, kız varsa çok güzel heal atıyosun falan diyelim azıcık yavşayalım falan. hazır direnişteyiz, kardeşlik,yardımlaşma,dayanışma gibi kavramlar tekrar su yüzüne çıkmışken.
Mesaj tarihi:
valla ben kaçtım silvermoon dan .twisting nether a tekrar horde oldum :) Hernekadar locked duruma gelsede bana çok cansız geliyordu silvermoon herhalde alliance a alışamamış olmamdan dolayı.
Mesaj tarihi:
Dün karakterimi taşıdım malüm indirim var 85 den 87 oldum şimdi gireyim dedim oyuna you can't login until the character update process diyor girmiyor karaktere history de payment complete idi şimdi unknown olmus
Mesaj tarihi:
Servisi iptal ettirdim karakteri geri eski servera yolladılar ama para gelmedi hala blizz diyor bize para ulaşmadı hiç ondan declined oldu banka diyor para çekilmiş muhasebeleşmemiş falan
Mesaj tarihi:
quixef said:

Bu ne ya.

Sha'yı Old God lara mı bağlayacaklar?

Şu Bastion of Twilight in sonundaki Cho'gall e benzemiş aynı.

Sha zaten Old God'lara bağlı? Klaxxi'yle Exalted olduğunda anlatıyorlar hatta direk.
Mesaj tarihi:
Bu monklarin level 90'da durumu nedir?

BG falan yapiyorum da, shield slam 10k falan vuruyor bana, 13k hp var zaten.

90'da da boyleyse birakicam artik 75'e kadar dayandik da yeter ya.
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Bu monklarin level 90'da durumu nedir?

BG falan yapiyorum da, shield slam 10k falan vuruyor bana, 13k hp var zaten.

90'da da boyleyse birakicam artik 75'e kadar dayandik da yeter ya.

O levella alakası var olayın, yoksa monkun hertürlüsü sağlam level 90 da, hele healersan eğer , sana saldıranlara eziyet ediyosun hayatı
  • Yeni Oluştur...