mardox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 char transfer %50 indirimdeyken rahat takılan bir guild var mı? hele de forst dk fln arıyosa süper ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 twisting nether-horde da adam insan gibi türk guildi yokmu? iki kelam edelim, kız varsa çok güzel heal atıyosun falan diyelim azıcık yavşayalım falan. hazır direnişteyiz, kardeşlik,yardımlaşma,dayanışma gibi kavramlar tekrar su yüzüne çıkmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Silvermoon sıra var locked olmus server characte transferde düştü millet akıyor servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 valla ben kaçtım silvermoon dan .twisting nether a tekrar horde oldum :) Hernekadar locked duruma gelsede bana çok cansız geliyordu silvermoon herhalde alliance a alışamamış olmamdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Dün karakterimi taşıdım malüm indirim var 85 den 87 oldum şimdi gireyim dedim oyuna you can't login until the character update process diyor girmiyor karaktere history de payment complete idi şimdi unknown olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Servisi iptal ettirdim karakteri geri eski servera yolladılar ama para gelmedi hala blizz diyor bize para ulaşmadı hiç ondan declined oldu banka diyor para çekilmiş muhasebeleşmemiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 5.4 patch'inde; Corrupted Garrosh http://i.imgur.com/pfaPqkU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Bu ne ya. Sha'yı Old God lara mı bağlayacaklar? Şu Bastion of Twilight in sonundaki Cho'gall e benzemiş aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 sdf Twisting Nether queue başladı. Halk Twisting'e indi, vatandaş oyuna giremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 80de biten heirloomlar %10 xp vermeye devam edip sadece itemın update kısmımı duruyor yoksa tamamen alet XP bonusunuda kaybediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 justicele falan upgrade edince 85'e kadar veriyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Heirloomun upgradei var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 yapmışlar. justice'le yapıyorsun. honorla aldıysan honorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Her şeyini kaybediyor. Ama 80 de bitenleri artık Justice Point vererek 85'e güncelleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 80 bi char nasil justice kazaniyor? Instance ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 evet de çok düşük gelir, farm yaparken 85 olursun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 quixef said: Bu ne ya. Sha'yı Old God lara mı bağlayacaklar? Şu Bastion of Twilight in sonundaki Cho'gall e benzemiş aynı. Sha zaten Old God'lara bağlı? Klaxxi'yle Exalted olduğunda anlatıyorlar hatta direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Sonradan öğrendim onu, Y'shaarj mış evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bu monklarin level 90'da durumu nedir? BG falan yapiyorum da, shield slam 10k falan vuruyor bana, 13k hp var zaten. 90'da da boyleyse birakicam artik 75'e kadar dayandik da yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Healer versiyonu feci. Yerinde durmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 twisting locked olmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 seninde millet vekili dayın olsa sanada koridor açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Deacon said: Bu monklarin level 90'da durumu nedir? BG falan yapiyorum da, shield slam 10k falan vuruyor bana, 13k hp var zaten. 90'da da boyleyse birakicam artik 75'e kadar dayandik da yeter ya. O levella alakası var olayın, yoksa monkun hertürlüsü sağlam level 90 da, hele healersan eğer , sana saldıranlara eziyet ediyosun hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 DK'nın ilk çıktığı zamanları hatırlıyorsunuzdur, Monk'un durumu ona benziyor. Hele heal spec, ahhhh o heal spec, nasıl bir imbalık nasıl bir game brakerlık aklın durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 dk nın su andaki hali oyuna basladıgı halinden 8x falan daha iyi yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar