Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

classic hesap lar cataclysm mi upgrade olmuş yeni mi geldi bu ?
şimdi yeni alacaklar sadece cata cd key alsa yeterlimi?

ilk 4 paket artık battle chest adı altına satılıyor.1 hafta öncesine kadar cata dahil değildi artık onuda dahil ettiler battle chest e. battle chest alman yeterli yani
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

2 aylik tekrar aktive ettim ben de hesabimi. suan ne rollanir bastan? mage dusunuyorum ama husran olmayayim sonra. mainim rogue bu arada.

warrior aç
Mesaj tarihi:
Enhancement shaman da fena ! Dün bir kaç enhancement shaman vs. warrior duel izledim hepsini shamanlar aldı adamların gearlar falan eşitti birde şaşırttı beni enhc. shaman :) sonra lock ile olan duzeli falan izledim lock ta fena öpüyor classları:)
Mesaj tarihi:
Başlamıştım yine bir gaz, 0 dan shaman levelladım 2 days 22 hours playtime ile 90a. Fakat sonra oturup düşündüm ve yine aynı sebepten dolayı soğudum.

Oyunu benim sevdiğim gibi oynamam için adam gibi bir guildde olmam lazım, onun için zaman ayırmaya razıyım ama işim gereği düzenli zaman ayıramıyorum. Ocak ayında gidicem gene 1.5 ay, hiç bir semi-hardcore guild de kabul etmez 1.5 ay AFK, üstelik daha guildde nispeten yeniyken. O yüzden yine "ne uğraşıyorum ki ya" noktasına geldim takıldım.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tiLi said:

outland alliance tan auchindoun'a geçilir mi? free migration varmış

auchindoun'a geçilir çunku server full alliance zaten ha turk arıyorsan progress yapan turk guildi yok serverda.
Mesaj tarihi:
Ya oyun baya değişmiş en son Cataclysm'in en başlarında oynayıp bırakmıştım. Gemler 6 stat falan, bir de mining 1 olan karakterle gittim panda haritasında maden topladım o ne iştir?
Mesaj tarihi:
Maden ve otta öyle kolaylık getirdiler. Skill alabilmen için ana maddeyi değilde kırıntısını toplayıp birleştiriyorsun. Pandaria da skill geliştirmeye yarıyor yani.
  • Yeni Oluştur...