hozceri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 outland de aynı tn gibi sıra sorunu oluyormuş aksamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Kazzak üvey evlat gibi kaldı. İlk kararım orasıydı oysa ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 classic hesap lar cataclysm mi upgrade olmuş yeni mi geldi bu ? şimdi yeni alacaklar sadece cata cd key alsa yeterlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 2 aylik tekrar aktive ettim ben de hesabimi. suan ne rollanir bastan? mage dusunuyorum ama husran olmayayim sonra. mainim rogue bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 GreenPeace77 said: classic hesap lar cataclysm mi upgrade olmuş yeni mi geldi bu ? şimdi yeni alacaklar sadece cata cd key alsa yeterlimi? ilk 4 paket artık battle chest adı altına satılıyor.1 hafta öncesine kadar cata dahil değildi artık onuda dahil ettiler battle chest e. battle chest alman yeterli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 surdan alabilirsin :P complete pack mists of pandaria battlechest eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Tn de gene 1000 küsür sıra :S FM ile başka server a geçsen bir dert,geçmezsen bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 BioHazarD said: 2 aylik tekrar aktive ettim ben de hesabimi. suan ne rollanir bastan? mage dusunuyorum ama husran olmayayim sonra. mainim rogue bu arada. warrior aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 +lari nedir? genelde hic tanky oynamam mmolarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Pvp düşünüyorsan, Arms terminatör gibi şu an. Bir yerden giriyor diğerinden çıkıyor. Pve bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Enhancement shaman da fena ! Dün bir kaç enhancement shaman vs. warrior duel izledim hepsini shamanlar aldı adamların gearlar falan eşitti birde şaşırttı beni enhc. shaman :) sonra lock ile olan duzeli falan izledim lock ta fena öpüyor classları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Başlamıştım yine bir gaz, 0 dan shaman levelladım 2 days 22 hours playtime ile 90a. Fakat sonra oturup düşündüm ve yine aynı sebepten dolayı soğudum. Oyunu benim sevdiğim gibi oynamam için adam gibi bir guildde olmam lazım, onun için zaman ayırmaya razıyım ama işim gereği düzenli zaman ayıramıyorum. Ocak ayında gidicem gene 1.5 ay, hiç bir semi-hardcore guild de kabul etmez 1.5 ay AFK, üstelik daha guildde nispeten yeniyken. O yüzden yine "ne uğraşıyorum ki ya" noktasına geldim takıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi deminki konu kitlendi buradan devam edelim çaktırmadan /SUMMON ESH /SUMMON SEQUO /SUMMON BLACK-ICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 LFR de boss lara nerf yağmuru olmuş.Birazda Flex raidlere el atsalarmış iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Serverlar açılmadı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bgler sıra olayı nedir? bir suru 80-85 arası horde karakter var birini 90layıp pvp yapasım var. çok bekletiyor mu bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 garrosh trylarımızdaki wipeları derleyip bir video yaptım, komik oldu. ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. buraya da atayım dedim https://www.youtube.com/watch?v=R1-6fDiMDJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 baya komk olmus 720p bok gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 outland alliance tan auchindoun'a geçilir mi? free migration varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ne yaptıgına baglı pvp mi pve mi takılıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 tiLi said: outland alliance tan auchindoun'a geçilir mi? free migration varmış auchindoun'a geçilir çunku server full alliance zaten ha turk arıyorsan progress yapan turk guildi yok serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pve ya. türk şart değil zaten. server ölü değilse yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 alliance + pve = silvermoon, yada olduğun yerde kal pek farkmaz diğerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Ya oyun baya değişmiş en son Cataclysm'in en başlarında oynayıp bırakmıştım. Gemler 6 stat falan, bir de mining 1 olan karakterle gittim panda haritasında maden topladım o ne iştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Maden ve otta öyle kolaylık getirdiler. Skill alabilmen için ana maddeyi değilde kırıntısını toplayıp birleştiriyorsun. Pandaria da skill geliştirmeye yarıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar