axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Saurfang her türlü reiz olabilecek bi orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 voljin öldümü la voljin olsun olmadı bain olur nolcak oda olmadı muradin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 off cok pis dayak vakti gelmiş garroshun, Vay ak toplanıp dovsekmi naapsak, trailer iyimiş cok canım cekti. ben varım 10 man raide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Biz boşuna mı bu adamı taa Nagrand'dan getirdik? Kafasına sıksaymışız orda. Burning Crusade'den beri oynamıyorum hiç WoW. Noldu bu adama böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Saurfang seni kendi ellerimle öldürürüm demişti buna hoş o demonic blood içindi fakat bununda bir farkı yok.Reizi salın 2 tokatla getirir kendine bu şımarık veleti :D Ama ben seviyordum atarlarını Garrosh'un gerçek bir orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 hep derim adında ş olan adamdan hayır gelmez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 kazlicesmede miting yapicakmsi garrosh DIK DUR EGHILME BU ORCLAR SENINLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 7 yıllık wowcuyum böyle bot görmedim. Yemek yiyor, quest alıyor, düşük questleri dropluyor, yeni mekana uçuyor, bineğe biniyor, yoksa riding öğreniyor, çantayı boşaltıyor. Nasıl yapmışlar ağzım açık kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bildigin yapay zeka yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yekeyeke said: 7 yıllık wowcuyum böyle bot görmedim. Yemek yiyor, quest alıyor, düşük questleri dropluyor, yeni mekana uçuyor, bineğe biniyor, yoksa riding öğreniyor, çantayı boşaltıyor. Nasıl yapmışlar ağzım açık kaldı... k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Rexxar reiz vardı ya onuda pek bulaştırmadılar oyuna bu deli yerine o gelsin işte en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 7'den sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Cuce said: voljin öldümü la voljin olsun olmadı bain olur nolcak oda olmadı muradin olur Herşey iyi güzel de, muradin? Nolooor orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Delikanlıları saymaya başlayınca araya karışmış. Gayliance ın geri kalanı şorolo olduğundan muradini bazan hordemuş gibi bağrımıza basıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 O adam bizden birini köşede kıstırsa bağrımızı kırar. Kemiklerimizi elleriyle kırar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 muradin istedigi kadar delikanli olsun keko gibi tasa donustu. old ironforgeda mal gibi duruyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 monk baya op olmuş ya, dps olarak detaylı test etmedim ama healer ve tank olarak düşük levellarda çöp ötesi gear'a rağmen fazla iyi. maraudon yapıyoruz, healer çıktı kimsede gelmiyor, üzerimdeki itemlar lvl 15-20 arası hep, o halde hiç heale gerek kalmadan dungeon ı bitirdik. herşeyi kitelayabiliyorsun abi bi kere çok saçma geldi, keg ata ata git dpsler temizlesin rolla dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 low lvlda butun tanklar OP ve healerlar tabi. healerlar %1 manayla full hp healliyo. tanklar da tek atiyo herkese bglerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Zaten öyleydi, pala, druid tank healer a ihtiyaç olmadan max dps yapıyordu partylerde, iyice abartmışlar demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 manam %50 ye gelmeden healer olarak kaç tane char kastım dungeonlarda o yüzden monk op falan değil herkes op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 senin mana %en belirlemiyor yalnız lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aboo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 işte bunlar hep blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Oyun lobisi hepinizi asosyan satanist yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sen hala burda mısın? Git lfrlerini bitir B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar