DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 En zevkli melee deyince şuanda bana warrior daha cazip geliyo açıkçası.Hani doğru yerde shield + 1h kullanımı ile muthiş zevkli combatlara dönüştürüyo olayı ve bu 1vs 2-3 gibi olabiliyor..Doğru zamanlı shield reflect kullanımı+ root snare vs gibi efectlerden kurtulma olayları ile inanılmaz bir güc haline geliyo warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yetersiz bayağı ama monk çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 6 aydır oynamıyordum, bg ler ally healer dolmuş, hayret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 disiplin priest mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4q-9kCDvyrc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ÇOK DELİ GAZA GELDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Benim de şu falsechief i bi kesesim geldi. LFRye açılınca son defa bi wow yapabilirim veda niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Benim hiç gelmedi. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 nasıl para kasıyoruz beyler ya? 3 hafta falan oldu başlayalı, 495 ilvl oldu, 600 herbalism, 600 enchanting var. (o nasıl profession set lan diyen haklıdır, bildiğin ilk gördüğüm trainera tıklayıp öğrendim) herbalism hikaye 20g otların stacki falan. var mı tavsiye? 35k gold kasmam lazım 522 craft itemları satın almak için. günlük 1 k anca kasıyorum herbalism + hc dungeon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 hiç birşey satamazsan daily yap haftalik 15-20k gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Trailer güzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 9 aydır kapalı hesabı açtım, neyle oynayacağıma karar verdikten sonra devam edicem.. 5 85 2 90lık hesapta Rogue göz kırpıyor, Hunter el salladı, DK merhaba dedi, Warlock hiç oynamadığım için değişiklik yap dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 BaaL said: 522 ler icin ugrasma 2-3 haftaya 5,4 gelicek büyük ihtimalle lfr itemların 521 olması lazım onlardan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Prot pala Feral druid Holy priest Rogue Prot warr 85 yapip birakmisim bana bakiyolar. Hangisine baslasam bilemedim. Actirdigima pisman olucam nerdeyse. Giriyorum bi chara, tam kasmaya basliycam questlere tiklamak bile aci veriyo. Gözümde büyüyo o 5-10 level. Dungeon da yapamiyosun Item level az meselesi. Hay ben böyle isin zevkim kursagimda kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Herkes Frostmane Ally'e o zaman, PATİ OLARAK DALIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ben açtım 3 günde sıkıldım. para verilmez artık bu oyunlara bence ya. üstüne para versinler belki oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 trailer cok kotu ya. bu kadar klise de fazla. bir de adam evil oldu ya iyice cirkin ciziyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Benim duyduğum ele shaman, lock ve hunter şu ara iyiymiş, locklar ölmüyormuş pvpde pek, hunter da tüm ormanı üstümüze boşaltıyor diyorlar :D. Tam karar veremedim, gönlümdeki aslan Rogue.. :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ayfon said: Prot pala Feral druid Holy priest Rogue Prot warr 85 yapip birakmisim bana bakiyolar. Hangisine baslasam bilemedim. Actirdigima pisman olucam nerdeyse. Giriyorum bi chara, tam kasmaya basliycam questlere tiklamak bile aci veriyo. Gözümde büyüyo o 5-10 level. Dungeon da yapamiyosun Item level az meselesi. Hay ben böyle isin zevkim kursagimda kaldi. Bu tarz ikilemlere en güzel çare Druid. Melee dps mi canın istedi feral. Tank mı istedin feral (ayı). Healer mı olmak istedin resto. Caster mı olmak istedin Balance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Abi o is aslinda pek de öyle olmuyo. Druid'i bi kere feral yaptin mi o resto set toplanmiyo. Simdi feral ile devam ediyorum ama ümitli degilim. Lock yada mage oynamak istiyo canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ben locka yürüyorum, hiç oynamadım, değişiklik olsun. Kaldı server seçimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 gercekten accountumun banını acmaya usenmesem ben de acıcam wow u galiba. yeni accounta da acayip useniyorum boasız kasılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yekeyeke said: Ben locka yürüyorum, hiç oynamadım, değişiklik olsun. Kaldı server seçimi :D amaç pve ise server secimi diye bir şey pek olmuyor ally isen silvermoon horde isen twisting nether ama pvp amaclı oynuyorsan araştırma yapman gerekebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 olorin84 said: yekeyeke said: Ben locka yürüyorum, hiç oynamadım, değişiklik olsun. Kaldı server seçimi :D amaç pve ise server secimi diye bir şey pek olmuyor ally isen silvermoon horde isen twisting nether ama pvp amaclı oynuyorsan araştırma yapman gerekebilir :) pvp giderim herhalde, pve lfrden öte gidemem artık, raid falan bitmiş bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 açmıştım, 5.4 trailerini görünce kapattım hakkaten rezalet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Sonraki 11.sayfa (Toplam 36 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Prot pala Feral druid Holy priest Rogue Prot warr 85 yapip birakmisim bana bakiyolar. Hangisine baslasam bilemedim. Actirdigima pisman olucam nerdeyse. Giriyorum bi chara, tam kasmaya basliycam questlere tiklamak bile aci veriyo. Gözümde büyüyo o 5-10 level. Dungeon da yapamiyosun Item level az meselesi. Hay ben böyle isin zevkim kursagimda kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Herkes Frostmane Ally'e o zaman, PATİ OLARAK DALIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ben açtım 3 günde sıkıldım. para verilmez artık bu oyunlara bence ya. üstüne para versinler belki oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 trailer cok kotu ya. bu kadar klise de fazla. bir de adam evil oldu ya iyice cirkin ciziyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Benim duyduğum ele shaman, lock ve hunter şu ara iyiymiş, locklar ölmüyormuş pvpde pek, hunter da tüm ormanı üstümüze boşaltıyor diyorlar :D. Tam karar veremedim, gönlümdeki aslan Rogue.. :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ayfon said: Prot pala Feral druid Holy priest Rogue Prot warr 85 yapip birakmisim bana bakiyolar. Hangisine baslasam bilemedim. Actirdigima pisman olucam nerdeyse. Giriyorum bi chara, tam kasmaya basliycam questlere tiklamak bile aci veriyo. Gözümde büyüyo o 5-10 level. Dungeon da yapamiyosun Item level az meselesi. Hay ben böyle isin zevkim kursagimda kaldi. Bu tarz ikilemlere en güzel çare Druid. Melee dps mi canın istedi feral. Tank mı istedin feral (ayı). Healer mı olmak istedin resto. Caster mı olmak istedin Balance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Abi o is aslinda pek de öyle olmuyo. Druid'i bi kere feral yaptin mi o resto set toplanmiyo. Simdi feral ile devam ediyorum ama ümitli degilim. Lock yada mage oynamak istiyo canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ben locka yürüyorum, hiç oynamadım, değişiklik olsun. Kaldı server seçimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 gercekten accountumun banını acmaya usenmesem ben de acıcam wow u galiba. yeni accounta da acayip useniyorum boasız kasılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yekeyeke said: Ben locka yürüyorum, hiç oynamadım, değişiklik olsun. Kaldı server seçimi :D amaç pve ise server secimi diye bir şey pek olmuyor ally isen silvermoon horde isen twisting nether ama pvp amaclı oynuyorsan araştırma yapman gerekebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 olorin84 said: yekeyeke said: Ben locka yürüyorum, hiç oynamadım, değişiklik olsun. Kaldı server seçimi :D amaç pve ise server secimi diye bir şey pek olmuyor ally isen silvermoon horde isen twisting nether ama pvp amaclı oynuyorsan araştırma yapman gerekebilir :) pvp giderim herhalde, pve lfrden öte gidemem artık, raid falan bitmiş bizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 açmıştım, 5.4 trailerini görünce kapattım hakkaten rezalet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar