Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

En zevkli melee deyince şuanda bana warrior daha cazip geliyo açıkçası.Hani doğru yerde shield + 1h kullanımı ile muthiş zevkli combatlara dönüştürüyo olayı ve bu 1vs 2-3 gibi olabiliyor..Doğru zamanlı shield reflect kullanımı+ root snare vs gibi efectlerden kurtulma olayları ile inanılmaz bir güc haline geliyo warrior.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl para kasıyoruz beyler ya?

3 hafta falan oldu başlayalı, 495 ilvl oldu, 600 herbalism, 600 enchanting var. (o nasıl profession set lan diyen haklıdır, bildiğin ilk gördüğüm trainera tıklayıp öğrendim)

herbalism hikaye 20g otların stacki falan.

var mı tavsiye? 35k gold kasmam lazım 522 craft itemları satın almak için.
günlük 1 k anca kasıyorum herbalism + hc dungeon falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Prot pala
Feral druid
Holy priest
Rogue
Prot warr

85 yapip birakmisim bana bakiyolar. Hangisine baslasam bilemedim. Actirdigima pisman olucam nerdeyse. Giriyorum bi chara, tam kasmaya basliycam questlere tiklamak bile aci veriyo. Gözümde büyüyo o 5-10 level. Dungeon da yapamiyosun Item level az meselesi. Hay ben böyle isin zevkim kursagimda kaldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Prot pala
Feral druid
Holy priest
Rogue
Prot warr

85 yapip birakmisim bana bakiyolar. Hangisine baslasam bilemedim. Actirdigima pisman olucam nerdeyse. Giriyorum bi chara, tam kasmaya basliycam questlere tiklamak bile aci veriyo. Gözümde büyüyo o 5-10 level. Dungeon da yapamiyosun Item level az meselesi. Hay ben böyle isin zevkim kursagimda kaldi.

Bu tarz ikilemlere en güzel çare Druid. Melee dps mi canın istedi feral. Tank mı istedin feral (ayı). Healer mı olmak istedin resto. Caster mı olmak istedin Balance.
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

yekeyeke said:

Ben locka yürüyorum, hiç oynamadım, değişiklik olsun. Kaldı server seçimi :D

amaç pve ise server secimi diye bir şey pek olmuyor ally isen silvermoon horde isen twisting nether ama pvp amaclı oynuyorsan araştırma yapman gerekebilir :)

pvp giderim herhalde, pve lfrden öte gidemem artık, raid falan bitmiş bizde :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...