axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Evet bi kaç legendarye unique özellikler geldi ama eski itemları ona göre değiştirmediler, yeniden düşürmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 iyi bari kırabilirim gönül rahatlığıyla =) bir de link verdiğiniz adamların buildine bakim. eski haliyle alakası kalmamış. tornado barbariandım yarı yolda nefesim kesilio şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Diablofans daki 2.1 buildlerine bak Efe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Build işi yeni adama yalan ya, elindeki itema göre build yapıp ideal set itemlarını biriktirmeye başlayacaksın. Raekor olmadan furious charge almak baya saçma olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Orası öyle tabi de, crusaderda vardı, geara çok bağlı olmayan build gibi. Misal benim wizardda firebird seti henüz 2 parça. Kullanmıyorum. Disintegrate ve Archona a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 zaten abi şu an için build nolursa olsun ağzını kırıyorum yaratıkların. hele 70 yapim, o ara hell seviyesine de gelirim. sonra oturup tuto okicas. e tabii ah de yok, eldeki itema göre yapıcas build doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Bence rerolla yol yakınken dhye ben rerolladım çünkü barbarla 33ten sonra donduran creep oluyorum.Hele electric boss gelirse mezar taşısın hep. reekor da çok sıkıcı geldi bana. Üzülerek DH'yi giydirdim mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 barbarım bu. http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/1787095 damage ım iyi sanırım (buff la 1.200 oluyor) ama toughness ım çok düşük acaba buildimde mi bir problem var tavsiye alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Ben de sorayım, barbarım yok daha ama shard of hate + thunderfury'm var str'li. Bu silahlar barbar için hala bis mi? Yoksa devir two-handed devri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Devir 2 handed, baya geride kalıyor artık DW. Bi inventory dolusu 1 hander var sonraki patch e saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Aynen 3 tane TF oldu bankada sdf. Shard of hate'i de düşünce tipinden tanıdım, daha önce düşüremediğim bi tek shard of hate vardı; bu kesin SoH'tur dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 70lediğimde beni boostlayın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 axedice said: Devir 2 handed, baya geride kalıyor artık DW. Bi inventory dolusu 1 hander var sonraki patch e saklıyorum. 2h de ww build var mı viable? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 WW artık çok geride kalan bi skill dw/2H hiç bi rünü işe yaramıyor. Anca fury harcamıyor diye MotE vs. bi builde aragazı olarak koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 peh. internette bir kaç build baktım ama gerekli itemlar olması lazım. 2h için rift te fln kasarken durmadan dps yapmamı sağlayacak build arıyorum. zaten eski dw tornado cuyum, hızlı silahlara alışkınım, hantallıktan ölecek gibi gelio adam 2h ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Itemsızken bi ara şuna benzer bi bültle oynadım fena diildi http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WelkRP!jeZY!cZaccZ Avalanche slotuna keyfi başka bişey alabilirsin ama düşük tormentlarda iş yapıyor hala. Bide elindeki 2hander mighty weaponsa weapon master pasifini alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Akşam bakayım builde sağol warmonger var elimde mighty sanıodum da sword die geçiomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 quake meh.. charge bült fena değil ama yüksek gr de pek iyi olmuyor alternatif olarak Seismic slam bült var strongarm ile sinerji de oluyor hatta immo set ve unity ile ölümsüzde olur ama bilemiyorum bence monklarla barbları biraz tweakleseler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 WW build var bi tane de ne kadar viable tartışılır. 35 falan yapıyodu sanırım. bulamadım şimdi ararsınız googledan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bir tane ww buildi buldum, dps 440 dan 550 ye çıktı, mob grupları içinde de 650 fln oluo wrath siz. sevdim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 paylaşırmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi battlenet id dworgian#2669 gear fln bakmak istersen die. "blackhand" diye bir season barbarım var. websense var link koyamıorum ama telefondaki programdan bakim skillere; active; frenzy/maniac ww/wind shear war cry/invigorate hota/smash battle rage/into the fray wotb/slaughter passive; ruthless rampage weapons master unforgiving stats; dmg 385878 (wc ve br olmadan) life 465199 armor 12539 as 1,15 cc 11 cd 364 loh 13131 resistance; phy 522 arc 666 cold 677 fire 821 light 522 poi 831 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ring of royal grandeur düştü sonunda. 3 parça raekor 2 parça immortal da yaptım. tabiki raekor full bonusu gelince charge build arıyorum şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 çarç bült soloda çok kötü grpda güzel de single target çöp ötesi dps olduğundan yetmiyor solo giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 İşte ben bendeki çarç bültü kafama göre yaptım ondan :D yine left mouse frenzy right mouse ww kaldı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar