Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi bari kırabilirim gönül rahatlığıyla =)

bir de link verdiğiniz adamların buildine bakim. eski haliyle alakası kalmamış.

tornado barbariandım yarı yolda nefesim kesilio şimdi
Mesaj tarihi:
Orası öyle tabi de, crusaderda vardı, geara çok bağlı olmayan build gibi.

Misal benim wizardda firebird seti henüz 2 parça. Kullanmıyorum. Disintegrate ve Archona a devam.
Mesaj tarihi:
zaten abi şu an için build nolursa olsun ağzını kırıyorum yaratıkların. hele 70 yapim, o ara hell seviyesine de gelirim. sonra oturup tuto okicas. e tabii ah de yok, eldeki itema göre yapıcas build doğru
Mesaj tarihi:
Bence rerolla yol yakınken dhye ben rerolladım çünkü barbarla 33ten sonra donduran creep oluyorum.Hele electric boss gelirse mezar taşısın hep. reekor da çok sıkıcı geldi bana. Üzülerek DH'yi giydirdim mecbur.
Mesaj tarihi:
barbarım bu. http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/1787095

damage ım iyi sanırım (buff la 1.200 oluyor) ama toughness ım çok düşük acaba buildimde mi bir problem var tavsiye alabilir miyim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
peh. internette bir kaç build baktım ama gerekli itemlar olması lazım. 2h için rift te fln kasarken durmadan dps yapmamı sağlayacak build arıyorum. zaten eski dw tornado cuyum, hızlı silahlara alışkınım, hantallıktan ölecek gibi gelio adam 2h ile :(
Mesaj tarihi:
Itemsızken bi ara şuna benzer bi bültle oynadım fena diildi

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WelkRP!jeZY!cZaccZ

Avalanche slotuna keyfi başka bişey alabilirsin ama düşük tormentlarda iş yapıyor hala. Bide elindeki 2hander mighty weaponsa weapon master pasifini alma.
Mesaj tarihi:
quake meh.. charge bült fena değil ama yüksek gr de pek iyi olmuyor alternatif olarak Seismic slam bült var strongarm ile sinerji de oluyor hatta immo set ve unity ile ölümsüzde olur ama bilemiyorum bence monklarla barbları biraz tweakleseler olur.
Mesaj tarihi:
abi battlenet id dworgian#2669 gear fln bakmak istersen die. "blackhand" diye bir season barbarım var.

websense var link koyamıorum ama telefondaki programdan bakim skillere;

active;
frenzy/maniac
ww/wind shear
war cry/invigorate
hota/smash
battle rage/into the fray
wotb/slaughter

passive;
ruthless
rampage
weapons master