axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Eveeet bu da benim applejack. Physical boulder toss fury generate/spend üzerine bi bült. Fena vurmuyor ama sanki t6 için biraz daha dayanıklı olması lazım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/axedice-1628/hero/38340325 Yalnız b.nette statlar hatalı, unbuffed 613k sheet dps ve 8.5m toughness var. 3 set var üstümde ama raekor un 3. parçasını giyip 4set bonus 500 vitalityi almak için ya aughildi ya da ancientsı bozmam gerekiyor, o da işime gelmedi tabi. Ne tavsiye edersiniz (fire EQ build dışında tabi lelz, item bi tane düştü earth set) , ne craftlayayım neleri değiştirebilirim? Bu arada pasif, paragon ve item/set bonus vs.le 1070 life / fury spent ve 8k life /hit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 zor olsada barbarla earth set iş görüyor. t5 de public 4 kişilik grupta. dikkatli olursa sorunsuz rift oluyor. t6 da adrenalin seviyesi yüksek olarak solo bitirdim. problem de çıkmadı. ancak grupla olduğunda eminim yerden kalkamam. http://www.diabloprogress.com/hero/ulubatli-2624/ulubatli/5984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ortalama 10-12 dakika civari sürüyor benim t6 riftler. density ve gelen map çok etkiliyor tabi. mesela graveyard tarzı maplerde density çok yüksek hemen doluyor bar veya bazı maplerde her yer clickable dolu harrington uptime çok yüksek oluyor acayip hızlanıyor vs. double unity kullanmıyorum soj çıkarınca çok dps gidiyor. onun yerine grandeur + skull of resonance :> rampagesiz nasil oynuyorsunuz anlamadim bu arada ikiniz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Noobz lel. Bu arada yukarıda Ancients abuse eden adama T6 rift boyunca bir tane bile legendary düşmemesi? (anniversary buff ta var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 3aps ancients + full raekor + boulder toss ile de yapılıyor t6 rahatlıkla. ama unity ile denedim bunu sadece, double unity olmazsa yalan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ancients + Raekor olunca aughild kullanamıyorsun =/ Ama onu da deneyeceğim 3 parça raekor düştü zaten Bide rampage bende çok uptime olmuyor ya, mob falan gelmeyince çat yeniden başlat. T1 T2 falan yaparken efektif gelmemişti ondan almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yeni 60 oldum yeni patch guzel olmus =) şimdi bu setleri felan nerden dusuruorz? en zor seviyenin level 1 inde oynuorm paragon 4 üm biraz zorluyor ama kesiorm işte. set falan dusurmek ıcın ne kesmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 70 oldun galiba? En zor seviye dediğin tormentsa onun da kendi içinde 6 kademesi var. T1den başla işte, torment harici zorlukta oynama zaten vakit kaybı. Yer boşalırsa pati klana alalım seni. Setleri metleri riftlerde kasacaksın, adventure mode açıp haritadaki questleri (bounty) yapınca keystone alıyorsun. 5 keystone olunca bi obelisk var ona tıklayıp nephalem rift açıyorsun. Item riftlerden düşer, bide rift bossları kesince blood shard diye ikinci bi currency var onunla kadaladan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yok 60 reaper of souls almadım tormentte oynuorm evet onun level 1 ınde rift oynayan pek göremiorm sanırım expansionu almadıgımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bu topikten çık o zaman. RoS alana kadar da gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ds2 alırım da onu almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Yazın bunu bi kenara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 İsteyen barbar arkadaşlar olursa t5 de rift yapabiliriz. t6 zor oluyor sayı artınca :)Maksat muhabbet olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Hota ve şu earthquakeli leapden başka build yok mu ? WW iş yapmıyor mu T6da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Bu chesti düşürmeli derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Law said: Hota ve şu earthquakeli leapden başka build yok mu ? WW iş yapmıyor mu T6da ? hota alternatif olarak siesmic slam var. physical boulder toss buildi var bi de. ikisiyle de yapılır t6. ww yalan dmg olarak diğer opsiyonlara kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 maxrep said: Bu chesti düşürmeli derim :) ööhyt. şunun rollenme ihtimali nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Sanırım vitality soket rollenmiş diğer skilller üzerinde. bende aynısı var ancak değerler daha düşük :) Şans tamamiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Snapshot ancients olayini fixlemisler ki bence cok iyi olmus bu degisiklik. Gerci baya buyuk bi nerf kullananlar icin ama cok sacma bi olaydi zaten. Eq dmg bufflanmis ama fire hala en cok vuran. Cold ve lightning runeler gelmis bazi skillere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Furious charge a freeze geldikten sonra raekor daha viable olmuş. Yalnız geçmişte bi 2-3 defa kırdığım vile grip e charge buff ı gelmesi üzdü baya. Bu bütün yeni item abilitylerini görebileceğimiz bi kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Diablofans.com da aşşa git biraz orada var. Kırdığın itemlar değişmeyecekti bu arada üzülmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi cold leap denedim olmadı raekor denedim olmadı. rank 30 un üstüne çıkamadım. nasıl yapacaz şimdi. bi guide verebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 max Rank 26 gördüm Q_Q Gemler memler lvl atlayınca olur heralde ya, yeni vile ward düşecek silah düşecek falan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/rankings/era/1/rift-barbarian 35+ yapan adamlar burda. Raekor ortak herkeste, üstüne leoric, vile ward, pride of cassius falan da takınca oluyorsun. Furnace ya da maximus tabi silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 eski vile ward a bişey yapılmıo dimi çöp o. yeni düşecek dediğiniz lvl 70 de herhal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar