Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

maxrep said:

Merhabalar,

T4 de sıkıntı yok ancak 5 de sıkıntı yaşıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

Saygılar.

http://www.diabloprogress.com/hero/ulubatli-2624/ulubatli/5984

goldbären said:

benim kafam karıştı. fire mı lightning mi arada kaldım. dandini vuruyorum şu an.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212

benim ikinize de verebileceğim tek öneri reapers wraps olabilir sanırım, hatta birinizde health globe düşüren necklace vardı baya iş yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

4 set ik bonusunu alıp gerisi full fire hota build oynuyorum t4 yağ gibi akıyor düşe kalka t5 te yapiorum, fakat bu cıkardıgım adamlar t5 te cok ölüyor bunu engellemek icin fire runu dısında bi rune mü oynamalıyım yoksa salla ik yı full fire git (cap visage ve magefist takabiliyorum) mi dersiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

2.06 Datamine

Barbarian

Inspiring Presence
The duration of your shouts is doubled. After using a shout you and all allies within 100 yards regenerate 1% of maximum Life per second for 60 seconds. / Your shouts are: / *Battle Rage / *Threatening Shout / *War Cry (Up from 50 yards)

Wrath of the Berserker
Arreat's Wail : Activating Wrath of the Berserker deals 3400% weapon damage as Fire to all enemies within 15 yards. (Damage element now specified)
Striding Giant : Reduce all damage taken by 50%. (Previously gave 80% bonus Dodge Chance)

Frenzy
Sidearm : Each strike has a 25% chance to throw a piercing axe at a nearby enemy that deals 130% weapon damage as Cold to all enemies in its path. / Frenzy's damage turns into Cold. (Damage element now specified)

Seismic Slam Cost: 30 Fury / Slam the ground and cause a wave of destruction that deals 620% weapon damage to enemies up to 45 yards in front of you. (Up from 550%, no longer specifies "in a cone", no longer seems to knock up)
Shattered Ground : Increase damage to 735% weapon damage as Fire and knocks all enemies hit up into the air. (Up from 710%, no longer changes to a Knockback)
Stagger : Reduce the cost to 22 Fury. / Seismic Slam's damage turns into Lightning. (Previously had 80% chance to Stun for 1 sec)
Permafrost : Create a sheet of frost that deals 755% weapon damage as Cold and Slows enemies by 60% for 1 second. (Up from 710%, slow down from 2 seconds)

Whirlwind
Hurricane : Pull enemies from up to 35 yards away towards you while Whirlwinding. / Whirlwind's damage turns into Cold. (Damage element now specified)

Revenge
Best Served Cold : Increase your Critical Hit Chance by 8% for 6 seconds after using Revenge. / Revenge's damage turns into Cold. (Damage element now specified)

War Cry Generate: 20 Fury / Cooldown: 20 seconds / Unleash a rallying cry to increase Armor for you and all allies within 100 yards by 20% for 60 seconds. (Up from 50 yards)

Cold builda imkan tanımışlar da meh bence, itemım yok zaten =/

Bide frenzy sidearma üzüldüm ya negzel physical physical vuruyordu QQ
Sosyal ağlarda paylaş

bug mış lol. nerfledik diyemiyorlar bug diyorlar. tooltip'te ne yazıyorsa onu yapıyordu ne eksik ne fazla. kafamız basmadı, öngöremedik durumu , rekabetin olmadığı bir oyunda sırf 3-5 adam forumda koyun psikolojisiyle ağlıyor diye nerflüyoruz diyemedikleri için bug fix
Sosyal ağlarda paylaş

Immortalla kombo yapın MoEyi patchli halini sabah denicez inş ama normal fury regen+Immo 2+4 setbonus ile zaten sınırsız fury oluyor.
Ben sade immo hota kullanıyorumda birader immo moe kombo stat kaybını depremler ticklerken sınırsız hota spamı ile kapatıyor fury spend de 20-30k ya kadar hps veriyor 0 lph ile bile.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl ancients bugını fixlemişler hehe. gerçi çok pis bug abuse idi o. ama en azından gerçek bugdı, hakediyordu fixi.

bu arada unity + followerlarla ilgili bişey göremedim ben notlarda ona dokunmamışlar sanırım.

bi de male barb leap yavaştı female barbariana kıyasla. onu düzeltmek yerine female barbarianinkini yavaşlatmak da ayrı efsane asdfsa
Sosyal ağlarda paylaş

helm shoulder pant mote giysen, glove belt chest ik giymek zorunda kalırsın. glovedan fire dmg gider, chestten hem fire dmg hem fury cost reduction gider. gerçi ancientlar kapatır fury sorununu ama %40'a kadar bi fire dmg kaybı olur. üstüne bi de ancients almak zorundasın skill meh. zaten ancientlar gerizekalı üstüne bir de sprint yada başa bi skilli kaybediyorsun. tabi 4 parça bonusu ve perma ancients istersen geçerli bu. sadece 3 parça bonus yeterde cindercoat kalabilirse daha iyi alternatif olur belki.
Sosyal ağlarda paylaş

eq kadar dps yapamıyorsun ya düz hota oynarken bide lutsocks ile gelen mobility inanılmaz. harrington buffıyla 70-80m görüyorum eq tick mesela üstüne hammer spam bide.

az önce earthen might olmadan denedim leap buildi şöyle 5-6 bounty. sprint kafadan yalan oluyor bi kere leap kaçırırsan. onun dışında elitelerde falan öyle milletin abarttığı kadar sıkıntı olmadı reapers wrap ile. shard of hate nerfinde olduğu gibi toptan çöpe gitme durumu söz konusu değil.

bu arada cooldown reduction stackleyip act2 glove ile perma wotb oynamak da fena olmuyor gibi. glove yok bende su an hala ama %52.5 civari cdr var born + captain crimson vs ile. wotb cooldown 45 sn falan düşüyor ama 1 passive harcamak gerekiyor işte. t5 yapılıyor ama t6 yetemedi benim o set daha. belki glovela değişir tabi. gerçi unity de yoktu ama unity alınca soj gidiyor bu seferde.
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

2-3 hafta wizard oynayip, crusadera da soyle bir baktiktan sonra kendimi barbarianda buldum. oynanis tarzi vs. bana hitap ediyor :D
fazla ekipman olmadan onerebileceginiz bir build var mi? ekipman olarak ta neleri hedeflemeliyim?

eq tamamlayana kadar mid tier olarak lightning oyna tabi bunun için tf/shard of hate/ odyns son 3lüsünden 2si lazım, helmin var zaten bide beltini bulucan bracer ring derken tamamlaması çok kasmıo gene silahta şanssızlıklar yaşayabilirsin bana çok tf düştü ama benle aynı playtime olan arkadaş daha hiç düşüremedi.
En ii odyns son vuruo bu arada soh/os tavsiye ederim ama tfde fena degil lightning dmgı üstünden etkilenmesede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...