LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Crytek'in f2p oyunu. Çok iyi falan diyorlardı; denedim, beğenmedim. Yavaş bir oyun yapısı var, halihazırda CS:Go oynarken bunu açınca bir anda slow motion'a girmiş gibi oluyorsun. 4 tane class var, Battlefield'dan araklamışlar. Oyun modu direk CS'den demolition'ı almışlar, silah upgrade'leri falan alıyorsun falan. Biraz daha denerim bakalım, ama çok oynayacağımı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ya lath yeri değil biliyorumda bir şey sorucam hazır sen söylemişken sana sorayım. Şuan csnin hangi versiyonu daha çok oynanıyor? global offensive çıkmış ama çoğu kişi go oynuyorum diyor sorayım dedim sonra editleyebilirim mesajı ^^ bu arada gameplay videosu fena durmuyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Daha çok oynanan konusuna Steam'in istatistiklerine bakmak gerek. Oyunlar ve bugünün peak oyuncu sayısı: 257,875 Dota 2 47,094 Team Fortress 2 55,410 Football Manager 2013 33,342 Sid Meier's Civilization V 41,715 Counter-Strike 31,304 The Elder Scrolls V: Skyrim 35,245 Counter-Strike: Source 29,244 Tomb Raider 31,145 Call of Duty: Black Ops II - 24,934 Counter-Strike: Global Offensive Bana sorarsan en iyisi Global Offensive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hmm peki teşekkür ederim çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 steam dısı cs bi bu kdar hatta daha fazla oynaıyodur bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 cryengine 2 mu kullanmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bu iğrenç oyun isimlerini türk ceo buluyo değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 pokerface gibi değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: Ya lath yeri değil biliyorumda bir şey sorucam hazır sen söylemişken sana sorayım. Şuan csnin hangi versiyonu daha çok oynanıyor? global offensive çıkmış ama çoğu kişi go oynuyorum diyor sorayım dedim sonra editleyebilirim mesajı ^^ bu arada gameplay videosu fena durmuyor oyunun. e go global offensive ya zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 aman source Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 LathspeLL said: 257,875 Dota 2 47,094 Team Fortress 2 55,410 Football Manager 2013 33,342 Sid Meier's Civilization V 41,715 Counter-Strike 31,304 The Elder Scrolls V: Skyrim 35,245 Counter-Strike: Source 29,244 Tomb Raider 31,145 Call of Duty: Black Ops II - 24,934 Counter-Strike: Global Offensive açık ara en iyisi cs:go Dota 2 ve tf2 free to play olduğundan öyle, 1.6 ve css de yeni oyunculara af yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 closed betası gelmiş. denemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Banada geldi bu gün, indiriyor şu anda.Denedikten sonra yazarım düşüncelerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bedava bir oyun için iyi ama cooptada versustada pata küte dalıyosun. Arada vakit geçirmek için iyi daha fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 arkasında crytek, trion gibi firmalar var ama oyun tırt gözüktü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 videolara baktım. Beleş oyunların kalitesini düşününce yinede hoş görünüyor. Her ne kadar beleş olsada vakit gidiyor o yüzden belkide değmez dediğiniz gibiyse. Fakat cs:go mükemmel felan değil. iyi kategorisine bile zor girer benim gözümde. Oyundaki tek önemli olan şey aim. Oyundaki tek iyi şey eşleştirme herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 fpsde aimin önemli olması doğal ama csde en önemli şey değil bence, silahları nasıl kullanacağını bildikten sonra bi şekilde vuruyosun ama fark yaratan takımının nasıl savunup saldırdığı oluyo. tabii daha ilk kez cs oynamaya çalışan cod gençleri keleşle gökyüzünü tarayıp ezilince oyunu silip gelmiyo bi daha o ayrı ama bi 5v5de herkesde core m4/ak bilgisi varsa aimin önemi düşüyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 CS direkt Bilgi + taktik + Aim. Warface'in strafe'i bile yavaş gibi geliyor bana, çok smooth yapalım diye keskinliği kaybetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 fps leri sırf k/d için oynayıp frag kasanlar mahvediyor. DM yada TDM oynasalar keşke. Senaryolu oyunlarda kanser sebebi yemin ediyorum bu tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar