Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Hımmm konusu yok galiba aradım bir tek axe diceın bir mesajı çıktı sdf https://torment.inxile-entertainment.com/about said: nXile Announces Torment: Tides of Numenera! If you missed Monday’s announcement by the good folks at InXile, Brian Fargo and crew announced their new Kickstarter project opening tomorrow called Torment: Tides of Numenera. That name may sound oddly familiar, yes! They are making a spiritual successor to the beloved Planescape: Torment. We seriously couldn’t control ourselves here guys, and had to make sure all of you knew about it too as fans of the genre! bir torment olma ihtimali var mı bilmem ama nefes alsın yeter diyorum şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Abi düzgün bi isometrik rpg olsun yeter ya. RPG diye çaktıkları götümden diablo klonları ile first person sacma sapan selerden gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 iyi bir oyun olucak ama tormentın t si olamıyacak biz de oynayıp iç geçirmeye devam edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konusunu açmak için kickstarterın başlamasını bekliyordum, bu akşam açıyorlar onu zaten. http://www.kickstarter.com/profile/inxile Spiritual Successor olayını biraz fazla abartıyorlar, Obsidian 2 tane spiritual successor yaptı (KoTOR2, MotB), üçüncüsü de yolda zaten Eternity. Bugün piyasaya rpg diye sürülen level atlamalı aksyon oyunlarından çok daha iyi olacak, ama "Torment'tan beri yapılmayanı yapıyoruz!!" pazarlaması biraz itici. Bu da Magnificent Chris Avellone'un endorsement vidyosu. http://www.youtube.com/watch?v=p8hpnATIpqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 diger topicde de dedigim gibi, bu tarz isim somurusu hosuma gitmiyor... inxile'in tarihinde iyi oyun yok, hadi wasteland 2'de kisilerin hatirina bu detay pas gecilip destek verildi ama daha onun sonucu ortada yokken boyle sacred cow'a girismelerini samimi gormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 dediğim gibi nefes alsın yeter ben artık isme pek güvenmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 başlığı vardı bunun ya yok muydu nasıl olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 daha planescape'i oynayamamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kickstarter basladı.. What can change the nature of a game ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Aynen salih'in dediği gibi olucak. Torment kadar iyi birşeyi tekrar Torment üstüne kurarak yapamazsın. Planescape: Torment zaten evreninin bir çok potansiyelini tüketti zaten. O power line'ı gördük, dipten başlayıp tekrar dibe vurduk yani. Şu an planescape'te ne yapsan nameless one'ın gölgesinde kalır. Tek ümidim yeni setting olması ama kesinlikle kült beklemiyorum. Umarım yanılırım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 -Deno- said: daha planescape'i oynayamamam Bayarsın zaten öyle çatılardan atlayıp kendini badass hissetmek yok. Illiterate friendly değil, zing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 sittir lan, assassino gayet güzel fsd planescape oynamadım ama karşılaştırmaya da kalkmadım olm. bu kadar büyük hype varsa hak ediyordur. ben oynama fırsatı bulamadım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 4chan'in vga ödüllerinde Story ödülünün adı Nature Of A Man award. Torment en güzel şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 konusunu yazmislar da baya guzel geldi bana. tel den yaziorum, kopyala yapistir yapamayacagim. bi de burada olay kisiye guven olayi. yapanlar saglam. ilk torment kadar iyi olamaz belki ama avellone da olsa yine o kadar iyi olmayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Planescape yapsınlar, torment gibi olmasın ama planescape iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Var mı pledge yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 405k $ topladı abi şimdiden zaaa http://forum.paticik.com/read.php?35,6166667,6786591,page=48#msg-6786569 :P http://www.kickstarter.com/projects/inxile/torment-tides-of-numenera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ahah bastım şimdi okumadan bakmadan early bird bitmesin diye hemencecik sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 oyun galiba HAYATIN ANLAMI üstüne olucak ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Hayatimda sadece bir preorder yaptim, onda da asiri mutsuz ayrildik oyunla. Asla yapmam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 saat başı 70-80k artıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 125 dolar bastim az once ben. yarisi kadar olsun pst nin,ben ona raziyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 wasteland 2 ye para vermemiştim. 45 dolarlıkta onu da veriyor. onu alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 3200 destekci vardi 17bin olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 45 mi? Nasıl bi cimrisin lan sen? CE alsam mı almasam mı kararsızlığındayım. 125te beta access falan da var ama o kadar önemli değil, sanırım 110luk CEyi alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar