Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bugün bir yatak alacağım. Şunu alayım diyorum ama marketing kurbanı mı oluyorum bunu almakla karar veremiyorum: http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/expert-yataklar/sleepwell-energy-yatak İyi midir, kullananınız var mı? Başka bir şey önerirseniz bakabilirim ama İstikbal'den olacak her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bize ne soruyon hacı kız arkadaşın / karın'a sor allahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 140*200 evli degilim ama sevismek icin yeteri kadar yerim var mesaji veriyorsun. iyi oluyor. yatak güzel at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kaç paraymış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 90x190 alıyorum. 500 tl. Yıllardır kullandığım yatak belimi ağrıtmaya başladı artık, sabah ağrılarla kalkıyorum, gıcırdıyor çok. Mağazadaki beğenmezsen bir ay içinde getirip değiştirebilirsin de dedi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paran varsa Tempur al. Malzeme kalınlığına göre daha ekonomik modelleri mevcut. Kesinlikle pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 GERGE said: 90x190 alıyorum. 500 tl. Yıllardır kullandığım yatak belimi ağrıtmaya başladı artık, sabah ağrılarla kalkıyorum, gıcırdıyor çok. Mağazadaki beğenmezsen bir ay içinde getirip değiştirebilirsin de dedi aslında. al abi, beğenmezsen değişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Değiştirme işlemini iyi konuş genelde bir kısım paranı geri alamıyorsun ve ayrıca gene o mağazadan alman gerekiyor yani bir anlamda alışveriş çeki veriyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 sert yatak bel ağrısı yapar mı? 5 6 ay önce yatağımı değiştirdim sert bi yatak aldım.bazı sabahlar ve spor yaptıktan sonra ertesi gün hafif bi bel ağrısıyla uyanıyorum 1 hafta fln sürüyor ve ilerleyen saatlerde azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sert yatağın yapmaması lazım ama ortopedik değilse belki olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 onlara ne deniyo bilmiyorum da, vucudun seklini alanlar iyi baya. cok yumusak degil ama sert de degiller. tabi sirtinda/belinde normalde agri falan varsa once doktora gorunup sormak lazim. sirt agrisi olana tam tersini tavsiye ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 visco onlar işbirin yatakları iyi epey ama pahalı tabi absonun dedikleride öyle sanırım 1k'dan başlıyor en küçük boylu ve model olarak fiyatlar işbirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Biz geçen sene değiştirdik yatağımızı ve kaliteli bir yerli üretim ile tempurun ekonomik modeli arasındaki fark baya az olunca bu işin düzgününü yapalım diye tempur aldık ve hediye olarakda 2 gün otel kazandık :P Yatma kalitesi olarak cidden çok keyifli tempur. Eşim başta mırın kırın ediyordu ama şimdi öyle alıştık ki başka yatakta resmen hem rahatsız yatıyoruz hemde bel ve sırt ağrısı çekiyoruz. Tempur ortağı gibi yazdım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Benim bütçemi aşar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 oha ben de yatağımı değiştirmeyi düşünüyodum ve bildiğin mest etti gerge'nin linkteki yatak. fakat bu çok büyük be. 1.5 kişilik versiyonu yok mu bunun ? aşağıda ebatlar var ama hiç resim koymamışlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 3 tane yatak degistirdim, bel agrilarim gecmedi. En sonunda fizik tedavi uzmani "evladim senin yatagi degil belini degistirmen lazim" dedi. Simdi daha mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Alayim diye gittim, 3 hafta sonra gelir dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Heralde en sevmediğim şeydir şu. Bir şeye heveslenirsin alayım diye gidersin, sonra yok abi iki haftaya gelir şimdi istesek gibi laflar cidden çok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 İstanbul'da 90x190, Bursa'da ise işte büyük boy yatağım var. 90x190'ı tepe mobilyadan almıştık, diğeri hakkında bilgim yok. İstanbulda 8-9 saat uyusam bile Bursa'daki 5-6 saatlik uykunun verdiği dinçlik yok. Yataktan mıdır havadan mıdır bilmiyorum tabi de bana sanki yattığın yataktansa uyuduğun yer daha etkili gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bende şu var http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/tum-yataklar/stress-less-yatak bel ağrısıyla yatıp ağrısız uyanıyorum, senin linklediğin daha pahalı, daha iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Açıkcası konu yatak oldumu paraya kıtmak lazım bence çünkü gününüzün yaklaşık 8 saatini onun üzerinde geçiriyorsunuz ve geri kalan günkü hayat standardınızı çok etkileyen bir 8 saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bu arada her bel ağrısınıda yatağa bağlamayın ama gösterin çok uzun süreli olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 paraya kıymak konusuna katılıyorum. aynı şey iç çamaşırı ve ayakkabı için de geçerli.. bu arada YATAŞ iyidir. memnunum. süper ar-ge yapıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Donda önemli ama hergün değiştirdiğin birşey yatak gibi 10 senede bir almıyorsun :P hatta donsuz da yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bende şunu almayı düşünüyorum http://www.bizdenalsana.com/u-soguk_jel_yastik-2178.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar