Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatak?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bugün bir yatak alacağım. Şunu alayım diyorum ama marketing kurbanı mı oluyorum bunu almakla karar veremiyorum: http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/expert-yataklar/sleepwell-energy-yatak

İyi midir, kullananınız var mı?

Başka bir şey önerirseniz bakabilirim ama İstikbal'den olacak her şekilde.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
90x190 alıyorum. 500 tl. Yıllardır kullandığım yatak belimi ağrıtmaya başladı artık, sabah ağrılarla kalkıyorum, gıcırdıyor çok. Mağazadaki beğenmezsen bir ay içinde getirip değiştirebilirsin de dedi aslında.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

90x190 alıyorum. 500 tl. Yıllardır kullandığım yatak belimi ağrıtmaya başladı artık, sabah ağrılarla kalkıyorum, gıcırdıyor çok. Mağazadaki beğenmezsen bir ay içinde getirip değiştirebilirsin de dedi aslında.

al abi, beğenmezsen değişirsin.
Mesaj tarihi:
Değiştirme işlemini iyi konuş genelde bir kısım paranı geri alamıyorsun ve ayrıca gene o mağazadan alman gerekiyor yani bir anlamda alışveriş çeki veriyorlar sadece.
Mesaj tarihi:
sert yatak bel ağrısı yapar mı? 5 6 ay önce yatağımı değiştirdim sert bi yatak aldım.bazı sabahlar ve spor yaptıktan sonra ertesi gün hafif bi bel ağrısıyla uyanıyorum 1 hafta fln sürüyor ve ilerleyen saatlerde azalıyor.
Mesaj tarihi:
onlara ne deniyo bilmiyorum da, vucudun seklini alanlar iyi baya. cok yumusak degil ama sert de degiller.

tabi sirtinda/belinde normalde agri falan varsa once doktora gorunup sormak lazim. sirt agrisi olana tam tersini tavsiye ediyolar.
Mesaj tarihi:
Biz geçen sene değiştirdik yatağımızı ve kaliteli bir yerli üretim ile tempurun ekonomik modeli arasındaki fark baya az olunca bu işin düzgününü yapalım diye tempur aldık ve hediye olarakda 2 gün otel kazandık :P
Yatma kalitesi olarak cidden çok keyifli tempur. Eşim başta mırın kırın ediyordu ama şimdi öyle alıştık ki başka yatakta resmen hem rahatsız yatıyoruz hemde bel ve sırt ağrısı çekiyoruz.
Tempur ortağı gibi yazdım hehe.
Mesaj tarihi:
oha ben de yatağımı değiştirmeyi düşünüyodum ve bildiğin mest etti gerge'nin linkteki yatak.

fakat bu çok büyük be. 1.5 kişilik versiyonu yok mu bunun ? aşağıda ebatlar var ama hiç resim koymamışlar lan.
Mesaj tarihi:
3 tane yatak degistirdim, bel agrilarim gecmedi. En sonunda fizik tedavi uzmani "evladim senin yatagi degil belini degistirmen lazim" dedi. Simdi daha mutluyum.
Mesaj tarihi:
İstanbul'da 90x190, Bursa'da ise işte büyük boy yatağım var. 90x190'ı tepe mobilyadan almıştık, diğeri hakkında bilgim yok. İstanbulda 8-9 saat uyusam bile Bursa'daki 5-6 saatlik uykunun verdiği dinçlik yok. Yataktan mıdır havadan mıdır bilmiyorum tabi de bana sanki yattığın yataktansa uyuduğun yer daha etkili gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
bende şu var http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/tum-yataklar/stress-less-yatak
bel ağrısıyla yatıp ağrısız uyanıyorum, senin linklediğin daha pahalı, daha iyidir :P
Mesaj tarihi:
Açıkcası konu yatak oldumu paraya kıtmak lazım bence çünkü gününüzün yaklaşık 8 saatini onun üzerinde geçiriyorsunuz ve geri kalan günkü hayat standardınızı çok etkileyen bir 8 saati.
Mesaj tarihi:
paraya kıymak konusuna katılıyorum.
aynı şey iç çamaşırı ve ayakkabı için de geçerli..

bu arada YATAŞ iyidir. memnunum.
süper ar-ge yapıyor adamlar.
  • Yeni Oluştur...