Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatak?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bugün bir yatak alacağım. Şunu alayım diyorum ama marketing kurbanı mı oluyorum bunu almakla karar veremiyorum: http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/expert-yataklar/sleepwell-energy-yatak

İyi midir, kullananınız var mı?

Başka bir şey önerirseniz bakabilirim ama İstikbal'den olacak her şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
90x190 alıyorum. 500 tl. Yıllardır kullandığım yatak belimi ağrıtmaya başladı artık, sabah ağrılarla kalkıyorum, gıcırdıyor çok. Mağazadaki beğenmezsen bir ay içinde getirip değiştirebilirsin de dedi aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

90x190 alıyorum. 500 tl. Yıllardır kullandığım yatak belimi ağrıtmaya başladı artık, sabah ağrılarla kalkıyorum, gıcırdıyor çok. Mağazadaki beğenmezsen bir ay içinde getirip değiştirebilirsin de dedi aslında.

al abi, beğenmezsen değişirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz geçen sene değiştirdik yatağımızı ve kaliteli bir yerli üretim ile tempurun ekonomik modeli arasındaki fark baya az olunca bu işin düzgününü yapalım diye tempur aldık ve hediye olarakda 2 gün otel kazandık :P
Yatma kalitesi olarak cidden çok keyifli tempur. Eşim başta mırın kırın ediyordu ama şimdi öyle alıştık ki başka yatakta resmen hem rahatsız yatıyoruz hemde bel ve sırt ağrısı çekiyoruz.
Tempur ortağı gibi yazdım hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'da 90x190, Bursa'da ise işte büyük boy yatağım var. 90x190'ı tepe mobilyadan almıştık, diğeri hakkında bilgim yok. İstanbulda 8-9 saat uyusam bile Bursa'daki 5-6 saatlik uykunun verdiği dinçlik yok. Yataktan mıdır havadan mıdır bilmiyorum tabi de bana sanki yattığın yataktansa uyuduğun yer daha etkili gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...