Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://banadediki.com/media/174.jpg said: burak bir flörtüm olduğunu biliyor ama aramızın iyi olmadığını bilmiyor. ben de burak'la aramızda bir şey olup olmayacağı belli olmadığı için, emin olmadan flörtümle de ilişkimi bitirip boşta kalmak istemem sonuçta. sorun şu: flörtüne sakla derken laf mı sokuyor, kıskanıyor mu anlamadım ben. napmalıyım? yardım edinnn! bu nemk beynim dondu
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kız yollu, burak gol sevdasında, flört durumdan habersiz.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Korax said: abi alttaki yorum ne ya ahahah kim aranizda guzin abla diye comment yazan, ciksin! ashfdhasdfhads
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 said: burak bir flörtüm olduğunu biliyor ama aramızın iyi olmadığını bilmiyor. ben de burak'la aramızda bir şey olup olmayacağı belli olmadığı için, emin olmadan flörtümle de ilişkimi bitirip boşta kalmak istemem sonuçta. sorun şu: flörtüne sakla derken laf mı sokuyor, kıskanıyor mu anlamadım ben. napmalıyım? yardım edinnn! haha karının mantığa bak ya.biatch
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 boşta kalmak istememek bunu bi odaya hapsedip kapının altından ekmekle su vericeksin sadece
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 said: geçen hafta tanıştık,bu pazar kahvaltı için sözleştik ama şimdi söz vermemiş gibi davranıyo. inanılmaz yakışıklı,4 yaş büyük benden ve inanılmaz aşık oldum. evine gitsem kötü bişi yapıcaını sanmıorm, kötü biri diil o. esas emin olabilsem seviyor mu sevmiyor mu daha rahat gidicem evine.. pufff!..
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 gerçek mi lan bunlar aklsfhas gerçi yaş ortalaması 13-14 normaldir ya
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://banadediki.com/media/2674.jpg gelişine gömmüş sajkgfas
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hep lise-tier ya, hiç eğlendirmiyor
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi hazal ve fb muhabbeti mükemmel=) fakese fake=)
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bombilo said: said: geçen hafta tanıştık,bu pazar kahvaltı için sözleştik ama şimdi söz vermemiş gibi davranıyo. inanılmaz yakışıklı,4 yaş büyük benden ve inanılmaz aşık oldum. evine gitsem kötü bişi yapıcaını sanmıorm, kötü biri diil o. esas emin olabilsem seviyor mu sevmiyor mu daha rahat gidicem evine.. pufff!.. Ne kadar rahat güvenebiliyorlar.. Sonra neden kesti öldürdü oluyor. Nereden geliyor bu güvenin temeli her şey mi yakışıklılık?
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ahahahah inyourmaynd çirkin çıktı ahahahahhahahahahaha
Öne çıkan mesajlar