Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://banadediki.com/media/174.jpg said: burak bir flörtüm olduğunu biliyor ama aramızın iyi olmadığını bilmiyor. ben de burak'la aramızda bir şey olup olmayacağı belli olmadığı için, emin olmadan flörtümle de ilişkimi bitirip boşta kalmak istemem sonuçta. sorun şu: flörtüne sakla derken laf mı sokuyor, kıskanıyor mu anlamadım ben. napmalıyım? yardım edinnn! bu nemk beynim dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kız yollu, burak gol sevdasında, flört durumdan habersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Korax said: abi alttaki yorum ne ya ahahah kim aranizda guzin abla diye comment yazan, ciksin! ashfdhasdfhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 said: burak bir flörtüm olduğunu biliyor ama aramızın iyi olmadığını bilmiyor. ben de burak'la aramızda bir şey olup olmayacağı belli olmadığı için, emin olmadan flörtümle de ilişkimi bitirip boşta kalmak istemem sonuçta. sorun şu: flörtüne sakla derken laf mı sokuyor, kıskanıyor mu anlamadım ben. napmalıyım? yardım edinnn! haha karının mantığa bak ya.biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 asdffgd okan kaşarlaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 boşta kalmak istememek bunu bi odaya hapsedip kapının altından ekmekle su vericeksin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Onun yerine yatağa hapsetsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yatağı içine hapsedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yatağın içinde gezdirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 lan mı canın sağolsun demiş hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 said: geçen hafta tanıştık,bu pazar kahvaltı için sözleştik ama şimdi söz vermemiş gibi davranıyo. inanılmaz yakışıklı,4 yaş büyük benden ve inanılmaz aşık oldum. evine gitsem kötü bişi yapıcaını sanmıorm, kötü biri diil o. esas emin olabilsem seviyor mu sevmiyor mu daha rahat gidicem evine.. pufff!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bu topici destekliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ah mehmet ahhhh asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 rep'i aldı benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 gerçek mi lan bunlar aklsfhas gerçi yaş ortalaması 13-14 normaldir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 http://banadediki.com/media/2674.jpg gelişine gömmüş sajkgfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 i am monitoring this thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bende var boyle bi ss koyyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 cok acayip şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yarısı yalan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hep lise-tier ya, hiç eğlendirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 amatör eğlendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi hazal ve fb muhabbeti mükemmel=) fakese fake=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bombilo said: said: geçen hafta tanıştık,bu pazar kahvaltı için sözleştik ama şimdi söz vermemiş gibi davranıyo. inanılmaz yakışıklı,4 yaş büyük benden ve inanılmaz aşık oldum. evine gitsem kötü bişi yapıcaını sanmıorm, kötü biri diil o. esas emin olabilsem seviyor mu sevmiyor mu daha rahat gidicem evine.. pufff!.. Ne kadar rahat güvenebiliyorlar.. Sonra neden kesti öldürdü oluyor. Nereden geliyor bu güvenin temeli her şey mi yakışıklılık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ahahahah inyourmaynd çirkin çıktı ahahahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar