Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ilk kadın: http://www.anketdoldurarakparakazan.com/kullanici5g.jpg Kate Craig-Wood 2. kadın: http://www.anketdoldurarakparakazan.com/ass.jpg Ivana Tadinac ddfsds ha bide anket sitelerinin %95 i falan sadece uk/us üye kabul ediyor genelde.
caliskanbiritanyali Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Buna inananı ciddi sorunları vardır , kitabını alıp okuyabilirsiniz roman niyetine ancak gidip piskolojik tedavi alır derim fakirmisiniz nesiniz , bi bitmediniz
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben de kullanıyorum da üşendiğim için çok gelmiyor. geçen ay bi 650 fln geldi. bakalım bu ay kasıcam daha.
Holy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 eski said: parayı iç etmiolarsa tatili beleşe getirmek için 2 3 ay urasılırsiteyi açanlar da böyle düşünmüş zaten. "nolcak lan yazıym bi kaç sayfa kolpadan yazı, bir de domain alırız. 2 3 ayda bi 40 tane keriz avlasam 50 liradan 2 milyar yapar. Tatil beleşe gelir."
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Böyle calisip cidden para veren yurt dışı kaynaklar var ama burada oldu mu tuhaf gelio. Siteye de girmedim ama fotograflar stalklanmis bayagi fail galiba sitesi
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 adamın kitabını nedne almak zorundayız onu anlamadım kitap almadan anket doldurup para kazanma degılmi olay
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Wolas said: adamın kitabını nedne almak zorundayız onu anlamadım kitap almadan anket doldurup para kazanma degılmi olay saçmalık orada zaten
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 "7. Yabanci Dil Bilmek Zorunda mıyım? Hayir hiçbir sekilde yabanci dil bilmek zorunda degilsiniz. Yabanci anketleri doldurmak için gerekli yöntem Anket Doldur Para Kazan Dijital kitabinda mevcuttur." asdkhakdhsa
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Üniversitedeyken buradan günde 2-3 anket doldurup sigara parasını çıkarıyordum. Sıkılıp, bıraktım sonra.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bu adamların kitabını almadan para kazanılmıyor muymuş şimdi? boş verin be uğraştığınıza değmez.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Arkadaslar para posta ile geliyor hemen umitsizlige kapilmayin geliyor
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 masticore, bu işi düzgün yapan yerler var. ama burada saçma olan adamın pdf satma çakallığı yapması. bize düzgün iş yapan direk adres söylesin biri =) ben anket doldurmak için ne kitabı okuyacağım yahu yuh artık
Xenus Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 reyou said: script falan yazarim buna ben kendi kendine doldurur, biri bana account alsin, bide email adresi ugrasamam simdi bakariz duruma gore şu olayı gerçekten yapan yabancı bi guild member vardı benim. ad tıklatan çok düşük ücret veren bir ton sitenin üzerinden sürekli geçiyormuş script falan. kendi programını yazmış direk bu iş için. artık detaylarını bilmiyorum. adam bütün cash shop-premiumdur, subscriptiondır beleşe getiriyordu bize de alıyordu. :)
paspatur Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ben çok vakit ayıramıyorum buna ama yine de bi 300-500$ arası geliyor her ay
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bunun gerçeklik payı varsa ben bu işe girerim hatta çevremdeki işsizlere de söylerim ha benim işim var ama olsun boş zamanlarımda 1 dolar gelse bile ayda 1 dolar 1 dolardır :D
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İlk başta 1000-1500 dolar güzel paraydı fakat zamanla baydı şu an uğraşmıyorum.Anketler sıkıcı olmaya başladı. İsteyene vereyim üyeliğimi 5000 dolar. Özel mesajla ulaşın
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 herkes de trolling kasıyo vay arkadaş. hebele ne güzel trolledim diye gülcek misiniz sonra?
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Anket başına para veren çoğu yerin kota sıkıntısı var. Genelde yeni bir anket var haberini almanızla o ankete katılabilecek maksimum kişi sayısına ulaşılması arasında fazla bir zaman farkı olmuyor.
Öne çıkan mesajlar