Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aynen film baya iyi aldırış etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bu filme iyi diyenleri sinemalardan banlamak lazım. filmden sonra duydugum can sıkıntısı 1 gün boyunca sürdü. pişmanlık..ben buna mı para ve zaman ayırdım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Filme iyi diyorlar ya şaka gibi. Çok mu sevdiniz swing sahnelerini, çok mu şekermiş örümcek adam, götüreyim mi hafta sonu tekrar sizi bakiim, mısır patlağıda alırım hem. agu bugu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Spidermanle ilgili tek iyi diyebileceğim şey 70'lerdeki dizisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 film 10 üzerinden 15'ti. coook iyidi öle böle deil hayvan gibi iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Z8GLoDHZMZQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Filme iyi diyenler dalga mi geciyo yoksa gercekten begendiler mi? Abi neresi güzeldi mesela? Eski 3lemeyle kiyaslamadan tek basina degerlendirin mesela. En basitinden Electro olmus mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 cüce trollüyor. film boktan spiderman serisi hep boktandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Ok icim rahatladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ilk amazing filminden kötü müydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ona snaıırm 10 üzrinden 11 vermiştim, buna 15. troll falan cok film cok iyi insanlık sinamada ams 121-122 görmeyee hazır deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 gökçen-kun iyi diyosa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 kahraman filmlerinin 2 dakikada düşmanları tanıtıp 3 dakikada yenmesi paha biçilemez lol. ilkinden daha sıkıcı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=es_NxoYyLeA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 bu filme gitmek yerine genç türk yönetmenlerin ilk filmlerine falan gidin tek salonda oynayan. en azından şevklendirirsiniz hayali olan yönetmenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Film çok kötüymüş ya ilk filmide çok beğenmiş ve bu seriden çok umutluydum :( Rhino olayıda gördüğüm en sağlam troll'lerden biri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Film harikaydı valla, çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Atladim ben bu filmi. Dan Slott zaten yavas yavas tum Spiderman sevgimi oldurdu. Pislik herif. Icinde Spiderman olan bir seyi gormek istemiyorum seviyesine geldim, Superior Spiderman zaten Marvel'den cikmis en kokunc sey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Boyle dusunen tek kisi ben degilim bu arada: http://nomoremutants.com/wp-content/uploads/2013/10/Dan-Slott-Suck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Tüm diğer spidermanlarden kötüydü..dialoglar oyunculuklar falan iyi değil..aceleye gelmiş gibi bir hali vardı..yine de fena sayılmaz 6 falan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ilk yarı çok iyiydi oh sonunda olmuş dedim. ikinci yarı içinse ne kadar küfür etsem azdır. her şey aceleye gelmiş, karakter motivasyonları çok yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 superior spiderman en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Şu film sayesinde küçüklüğümden beri Spider-Man seven ben artık görmek istemiyorum Spidey Mpidey... Kaptan'ı hiç sevmezdim, alakam yoktu hiç ama sardı şimdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 94 yapımı spiderman de güzeldi. http://www.youtube.com/watch?v=DZGN9fZvQhc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar