stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Polata baksinlar biraz. Her hafta 90dk cekim, 1 sezon 35 bolum asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ulan rollo, ulan rollo...ulan rollo, ulan rollo... ragnar lagertha'nın üstüne kuma getirdi, lagertha ragnar'a ihanet etmedi. ragnar siggy'nin kocasını öldürdu, jarllığını aldı, siggy ragnar'a ihanet etmedi. ragnar athelstan'a sahip çıktı, adam tekrar keşiş oldu, ragnar yine ona sahip çıktı, floki'nin resmen allahına küfür etti, floki bile ragnar'a ihanet etmedi. sen sırf kıskançlığından ragnar'a ihanet ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 olan oldu kardeş,varmayın sabinin üstüne,pişman o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 rollo lan adamı niye yanlız bıraktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 athelstan ve floki Athelstan'ın bütün köyünü kesip köle ettiler, üstüne kurban edeceklerdi, ona rağmen adam en has yoldaşı oldu, çarmıha gerdiler, gene yanına gitti rollo ve floki ölümüne düşmanken, ragnar gene sahip çıkmasa odin iki gözünü kör ederdi. Böyle sadık adama athelstansaga yazsalar yeridir. floki köyün delisiyken ragnar sayesinde işi gücü oldu resmen, ihanet etse blood eagle hakkıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 bide zikko keşiş hayatı ya niye dönmesin. burda mantar var karı kız var paso alem var, çalışırsa keyfine calışıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 athelstan http://i.imgur.com/NJ0F1FT.jpg rollo rolloyu da bırakmalarının sebebi şey yaşarsa yaşasın, ölecekse zaten bundan sonra değeri yokmuş. ragnarın boneless'a nasıl baktığını biliyoruz. o yüzden final countdown bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Ee Rollonun son durum ne, göstermedi sanırım onu tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 kafalarını kesip cesetlerine tecavüz etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Öldü mü kaldı mı yani onu diyom, sevdiğimiz bir karakter sonuçta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 viki ye göre ölmemesi lazım afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 öldürmeyen odin öldürmez abi takılmayın siz. genk gelseydi çıkamazdı ölüsü 3 adam alır rollonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Horik gavatı yüzünden o sarı Jarl Borg'a yazık oldu, hakkaniyetli bir adamdı o. 2. sezon 2. ya da 3. bölümde İngiltere'de pusuya düştüklerinde shielwallun altında Horik'in nadir delikanlı olduğu anlardan birinde yaptığı bir konuşma vardı, onun kaydını aradım bulamadım. Bilen varsa gönderebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 horik yalnız bana çok aptalca geldi bütün ailesini getirdikten sonra böyle bir işe kalkışması. aslında olabilecek en yanlış zamanda yaptı hamlesini, jarl borg'u hapishanede ziyaret ettiği zaman en uygunuydu. henüz lagertha ve askerleri yokken ortada. hani strateji zekası sıfır, tamamen duygusal kararlar veriyor diye varsaymasak gayet aptalcaydı giriştiği olay şu esnada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Öyle gelişmiş demek ki abi, yoksa Ragnar bunu hiç kurtarmasaydı İng'den en basitiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 İlk bölümlerde bütün ekip Floki'nin evinde toplandığında Rollo gizlice Floki'nin kölesine tecavüz etmişti. O köle Helga değildi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Şimdi rollo gg mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 tarih e gore degil. fransaya yapılan raidlerde falan var rollo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bu arada Floki'nin de Horik'e katılıp öldürülmesini isterdim. Sevemedim bir türlü. Viking diyarında kötünden şişlerler öyle adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Rollo Berserk zaten. Borg ile beraber savaşmadan önce kafa yapıcı bir şeyler alıyorlardı. O nedenle savaşta berserke bağladı önüne geleni kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 10/10 yine mükemmel bu arada the tudors un yönetmeni çekiyormuş fena fena fena. lan floki fena inandırdın beni şerefsiz. sdf spo o mantarı o yüzden verdi işte floki kafa yapsın berserk olsun delirsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 of çok güzeldi gene ya. flokiden hakkaten bekledim yanlız o şerefsizliği.seneye paris,maris of dahada güzel olur ya. son sahne çok iyiydi buarada bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 çok iiyidi çoooooooook flokiye gidip sarılcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 progamer said: Caladorn said: huehue şu sahne benim indirdiğim versiyonda yoktu ya. Amerikada gsöterdikleri bölümleri hep kesiyorlar. Porun'un memeleride kesmişlerdi sonradan gördüydüm sdf http://vt.tumblr.com/tumblr_n4xg46Ujvu1qlwunt.mp4 şurda sahne. o gülüş sdfsdgf bölümde baya bir iyiydi ama son bölümde ragnar 5 kelimeden fazla konuşsa eyiydi. porun'un döv beni olayıda salakçaydı. Hem bnm seçeneğim çok deyip hem bjornda aynısını söleyince trip atması fln böle gereksiz http://i.imgur.com/O5xvpDU.jpg WE KING NAO edit: birde athelstan böle yeter lan deyip Floki'nin azına vursun istiyorum. a. koyayım ben onların çok ayıp etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar