Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 progamer said: Jaegerjaquez said: olm bu ivar daşaklı bi eleman olmicakmıydı bacaklarında kemik yok elemanın wtf Ivar'a neden boneless dedikleri bilinmiyor işte teorilerden biri dizideki gibi olduğundan dı. Böyle kalkanın üstünde taşıyorlardı fln da deniyormuş sagalarda sanırım. İşte bu halde bile yardırıp iyicene legendary warrior olur. aynen bende baktım 3-5 teori var zatende gidip en acayibini yapmışlar böyle, çükü kalkmayan bi tip falan da yapabilirlermiş gerçi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/abraracourcix.gif böyle dolancakmış ivar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Tek bacağı kemiksiz değil mi? Ya da ben mi öyle gördüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 tam böyle game of thrones'a sevinirken oh iyice vikings birikti izleyeyim dedim. yine game of thrones'tan çok beklenecek dizi oldu benim için. gerçekten dizi ÇOK iyi değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 AYNEN HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 inyormaynd said: Tek bacağı kemiksiz değil mi? Ya da ben mi öyle gördüm? ben clubfoot yapmışlar gibi gördüm ama emin değilim.bacakları vardı çünkü bebeğin. şöyle gerçi bu insanlar yürüyebliyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Bölümü silmesem tekrar bakacaktım. Bana böyle şey gibi geldi. Bacak yerinde duruyor ama kemiksiz olduğu için kıvrılmış gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 karısı da ne şom ağızlıymış ya ne dese çıkıyo sfdsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 horik haklı. umarım bu sezon iyi rating almıştır da önümüzdeki sezon şöyle bir 13 bölüm falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Bunlar niye böyle gıdım gıdım çekip yayınlıyor ya, bizim dizicilerden örnek alsalar ya 160şar dakkadan 300 bölüm çek işte doyalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 sonra 140 dk köyde kim kimin nesine atlamış onu mu seyredelim lol. iyi işte tadında şu anda. bundan uzun olursa sitcom ayarına gelir sahnelerin kalitesi. _Rave said: ben clubfoot yapmışlar gibi gördüm ama emin değilim.bacakları vardı çünkü bebeğin. http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20120629213859/crusaderkings-two/images/a/af/Clubfooted.png ck2'den açıp bakayım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bi soru bu son bölümdeydi galiba, bizim Bjorn amcası Rollo ile antreman yapıyordu, karnını kolunu kesti çocuk düştü yere. sonra muhabbet ederken bir şey yoktu ne kolunda ne karnında? o muhabbet neydi, tekrar izledim orayı da anlamadım, orada hayal mı ediyor öyle kesildiğini vs? nedir o kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 viking kafası o anlayamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 simulasyon pampa o,gerçekte olsa böyle olur kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 fazla mantarın etkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bi garip bacağı. rollo ve bjorn'de shadow boxing hesabı kesildiğini hayal ediyor darbeleri yiyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 troll kanı var işte regenliyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ağır troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bu sezon rollo karakterini cok guzel isliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Pasif bence. Nerde bi gammazlama var adamı orda kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 prenses kwentrith tam benim kalemimmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 lagertayla evlencen, kwertityhle eğlencen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 harbi rollo adama benzedi gibi duruyor bu sezon ama belli de olmaz. gerçi floki çıktı şimdi bi de. illa bi itlik eden olacak arkadaş. şöyle bak ne güzel kardeş kardeş yaşayıp başkalarına itlik ediyorlar diyemeyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 FLoki nin sapıtması için hiç bir sebep yoktu. Sırf action olsun diye zorlanmış. Hani önceden bir münakaşa olur, onu aşağılayıcı bir şey falan yapar anlarım. Adam durduk yere delirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar