Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vikings (2013) - History

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...

2-1

Aptal ragnar ya, gül üstüne tezek koklanır mı akıl fikir. Tam kızıyla konuşması duygulandırmışken gene gıcık etti. Aynen devam böyle sana bağlı kişilere yamuk yapıp kendini düşünenlere prim vermeye, bulursun belanı birgün.

şu rollo da bir gebersin artık, gene yamanacak utanmadan. Ar damarı yok herifin.

yalnız savaş baya komediydi, jarl çıplak kalkansız filan. He ya, oldu. Zerker olayını yapacaksan jarla yaptırma.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

2-1

Aptal ragnar ya, gül üstüne tezek koklanır mı akıl fikir. Tam kızıyla konuşması duygulandırmışken gene gıcık etti. Aynen devam böyle sana bağlı kişilere yamuk yapıp kendini düşünenlere prim vermeye, bulursun belanı birgün.

şu rollo da bir gebersin artık, gene yamanacak utanmadan. Ar damarı yok herifin.

yalnız savaş baya komediydi, jarl çıplak kalkansız filan. He ya, oldu. Zerker olayını yapacaksan jarla yaptırma.

Kesinlikle katiliyorum. ama gel gor ki;

Tezek de diyemiyorum, cunku kari elf prensesi gibi...ha genede oyle haraket shieldmaiden'e yapilmaz ya..yok yani yapilmaz.

Bu arada Rollo ihanet oncesi savasa girmeden once mantarlari hupletti gozumden kacmadi degil. Berzerker lvl 5.

Teaser baya iyiydi..bir daha ki bolumde bizim rahip tam olarak wololo.

Sosyal ağlarda paylaş

diziyi bırakıyordum ben sonra next episode preview geldi.

öl de ölelim thor de thoralım

http://dolusozluk.com/dosya/974033f05253bf23dadd5ce219aec331.png

@nigger

trailerda gösterilenler 1. bölümde oldu bitti. aynı görüntüler var yani bölümde ve rüya değil öyle diyeyim izlemediysen diye spioler vermeden.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...