BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 imdb şimdi gördüm. Adam gibi de trailer göremedim. İzleyen veya bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KlmSiRJZEco 9 bölüm olcak bu. izlerken bi yandan da http://www.amazon.com/Last-Kingdom-Saxon-Chronicles-Series/dp/0060887184/ okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 History Channel olmasi suphe uyanduruyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sevdim diziyi. 1. bölümü çok iyi. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 uzaylı vikingler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Vikinglerin sonuda uzaylılar gibi olmasında.Hepimiz viking çıkmayalım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Az önce izledim. İlk bölüm boyunca Viking longboat görme umuduyla bekledim. Ehh fena olmayacak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bende izledim. İlk bölüm olduğu için spoilerlık bir durum olacağını sanmıyorum fakat şu başrolü biraz daha sert karakterize etselermiş daha güzel olurmuş. Birde oğluna böyle odin hakkında bir hikaye anlatmasını beklerdim şahsen hani bilgelik için deyip geçmesini değilde. Onun dışında çok güzel bence, hatta son sahnede böyle kendimi çok iyi hissettim nedense, çok severim gemileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 V diye başka bi dizi vardı, logo tek başına olunca o geldi aklıma. Bi de uzaylı falan denmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 9 bolumse iyiymis. seviyorum mini serileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 2. bölümde çıktı beyler ama düşük kalite var şuan ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ikinciyi izledim baya guzel gozukuyor. HCnin bu tarz yapimlara yonelmesi lazim dingil uzaylilar yerine. bu arada gabriel byrne oynuyor sirf onun icin bile izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sabah seyrettiydim, hayalleri olan bir adam ve çomak sokmak isteyen bir pezevenk var klasik. Ana bacıya bağlayacaklar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 izledim.baya iyi.history ch da yayınlanması avantaj.20 dk tokuşma sahnesi izletmiyolar en azından. ama tabi hafif bir ucuz prodüksüyon havasıda yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 izledim ilk iki bölümü, güzeldi bya. ragnar rolündeki elemanı nerden hatırlıyorum diyordum the beast diye bi dizi vardi, orda patrick swayze ile birlikte oynayan tipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi ucuz prodüksüyon denmiş ama greenbox görmüyoruz en azından. tamam bir hbo değil ama ona göre de sex ve şiddet konusunda çok daha makul olmuş. iyi şimdilik 2 bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 dizi gayet basarılı..bi defa gay degil.. vikingler geliyo bakıyolar..ben bekliyorum böle konusma falan olcak viking mentalitesini mikip atcaklar..direk kılıctan gecirme baslıyor..leziz ve dogru.. o yuzden go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ben de başladım.Baya iyi dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 9 bölüm falan denmiş. sanırım ondan hızlı ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 uuu beybi, yerde yatan ölüleri almaya gelen valkyrie miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 3. bölümde düşmüş.dizimagte gördüm. ilk 2 bölüm güzeldi ama.... spo löpürt diye adam öldürmeye giriştiler...ulan kara bulmuşunuz bir durun oturun tanışın...viking işte! ragnar'ın kardeşini hiç sevmedim....dizinin yan kötüsü o herhaşde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 cok iyi gidiyo su an icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://www.history.com/shows/vikings/videos/farmers-raiders-kings?m=512794f2895de&s=All&f=1&free=false altta web exclusive bölümler var kısa kısa. bazılarında spoiler sayılabilecek şeyler var ama sonra gelip ağlamasın kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 İzledim az önce... iyice history channel kısa dizi modu oturmuş. Hepsi yayınlansın ondan sonra oturup izliyim bari son dört bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 çok güzel olmuş bence. adamlardan medeniyet beklemeyin direk dalmasalardı kötü olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar