Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 3 Mart 19:00 Beşiktaş - Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan ne acayip maç oldu ya, 3-4 olcak galiba diyodum, beşiktaşlı arkadaşlarım ağlıyodu yazık şu taraftara ne zaman yüzümüz gülcek, rezil olcaz vs. diye tam tersi oldu =) tebrik ediyorum beşiktaşlı arkadaşları söyleyecek sözüm yok daha bu takıma. sene başında bir aykutu savunuyodum allah belamı versin ne diyeyim...
Mesaj tarihi:
her türlü fener yener son maçı. şampiyonluk konusunda hala erken diyorum,isteyen dalgasını geçsin. ama en kötü ihtimal son maça şampiyonun gs olacağı belli oldu diyelim...e, şampiyonu son maç yenmek de güzel be...eski kafalıyım falan ama hoş...
Mesaj tarihi:
Webo'nun golü buz gibi golmüş, ofsaytla saymamakla falan hiç alakası yok, tartışmaya açık değil.

Geçen haftaki uydurma penaltılara sayar artık fenerliler :)

Bunun dışında özetlerden gördüğüm kadarıyla izlemeye değer bir maç olmuş. Güzelmiş.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Webo'nun golü buz gibi golmüş, ofsaytla saymamakla falan hiç alakası yok, tartışmaya açık değil.

Geçen haftaki uydurma penaltılara sayar artık fenerliler :)

Bunun dışında özetlerden gördüğüm kadarıyla izlemeye değer bir maç olmuş. Güzelmiş.

Gecen haftaki penalti temiz +2 puan burda olan seyle esit saymak cok dogru degil :)
Mesaj tarihi:
Eternal said:

Hayır haftaya trabzon beşiktaşı yenicek.. bizde evimizde galip gelicez.. sonra beşiktaşa gidip
...
yapıcaz o olucak yani.
adamlar yüzünden galatasarayı resmen şampiyon ettik el ele..
boş herifler ya.

Nihohahahahahahahah nasıl zoruna gitmiş :D ahahahah
Mesaj tarihi:
Adamların 4 maçını yazıyorum.

Trabzon ( D )
Kasımpaşa ( E )
Mersin ( D )
Bursaspor ( D )

allah sizi bildigi gibi yapsın beşiktaş. daha bişey demiyorum.
Şu 4 maçtan alıcagın puan maksimum 3-4..
Mesaj tarihi:
Kocaman yaptığı açıklamada, "Söyleyecek çok fazla bir şey yok. 3-2 Beşiktaş kazandı tebrik ederim.. Bu kadar yeter" dedi..

tutmayın küçük enişteyi
  • Yeni Oluştur...