fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 açıkca sorayım bu maçlara dışarıdan veya maç öncesinden bi müadhale var gibi geliyor mu sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 direklere okuyup üflemişler bence, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ilk yarı hakem fitbol oynatmadı onun dışında normal maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 sostizm said: Drogba da Teknik direktör gibi konuştu. Drogba da olsan sen kimsin arkadaş serler adama. Ne demek maçı analiz edicez bilmem ne. ne yapacaktı ya analiz yapmayıp, hayvan gibi kötü oynadı takım, nerede eksikleri var onları görmezlerse nasıl iyiye gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Drogba mı yapacak analizi tahtanın başına geçip. Bu biraz haddini aşmaktır bence. Tamam saha içinde lidersin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 drogbanin saha içinde ne liderligi vardi ki, gs topu ileriye tasıyamadi adam bos bos gezdi burakla kamera cekmediginde pişti falan oynamislardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 eses'in penaltısı falan verilmemiş bi de. Hadi yine iyisiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 hosgeldiniz kuslarr. uzun zaman oldu. sizi boyle katilimci gormek guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 valequenta said: hosgeldiniz kuslarr. uzun zaman oldu. sizi boyle katilimci gormek guzel iade-i ziyaret yapalım dedik artık, kaç seferdir siz bize geliyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://i.imgur.com/M1dJfbX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 küheylan said: Evim arabam olsa satar beraberliğe basardım. lan olum ne dedim ben size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 İyi bitti lan 0 0 dayak yemeden eve geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Alla allaaa GS puan kaybetti ve 50 sayfa olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kuşlar şakırdamamış yeterincede ondan.nerdesiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 futbol bölümünün %80i falan banlı şu anda, ondandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Roket falan ondan mı banlandı akito berkovich bilmem ne tonla adam uçmuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Banlı olanlar genelde Zegna saolsun gsli değilmi ya? Kuşların yokluğunu açıklıyıcı bi sebep olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben banlettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Roket in çok hakkı yendi ama yazık garibim ilkkez futbol forumunda post atmış 2 tane.Fitilliyip uçurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ahahah nerde la ? Roket çok vukuatlıydı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 esas benim hakkım ynedi parasını verdik ban açtırdık title duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ahahah sözleşmede ne diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Wyand said: burak sagda oynayip bjk yillarini hatirlatti, kayboldu gitti valla. dedigim gibi. sagda umut solda amrabat ilerde drogba burak. arkalarinda sneijder selcuk. melo el freni bu takimda, cok formsuz. 4-2-4 oynucaz dimi? Muslera Sabri-gökan-semi-riera şınayder-Selçuk umut - amrabat(Bunlar kanat) Drogba - Burak Böle yani? Sonra delik deşik yapılalım istiyosun. Hani 2 orta sahanın da defansif olarak çok üstün olmadığını, Umutun zaten kanat oyuncusu falan da olmadığını düşünerekten diyorum. Sonra deli dana gol yiyelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 çare aykut kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 screwy said: eskisehir karsısında gs ye oynanır mı sende naptın korax bok yedim iste basim agridi ehueh, lan renk olsun gs alir diye karistirdim araya. keske sistem oynasaydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar