arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 tabula rasa vardı ne oldu richard efendi sdfsdf
SOREN Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 tazminatını aldı oturdu. ne olacak başka?
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 lord british'in bizim forumun aradığı gibi birşey çıkaracağını hiç sanmıyorum ben son yıllardaki demeçlerini gördükten sonra.
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 herhangi bi oyun firmasının bu forumun ihtiyacını karsılayabilecek bişeyler cıkartacagını sanmıyorum.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Fin said: herhangi bi oyun firmasının bu forumun ihtiyacını karsılayabilecek bişeyler cıkartacagını sanmıyorum. :=)
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Fin said: bi üstteki mesajı quotelama tombik. konuşma lan sidşfglkhişs
SOREN Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 -Deno- said: lütfen sadece fps oyna bağa mi didin? bağa?
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ben çıkartırım 1milyon dolares isterim ama
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Bu projeden ciksa ciksa......neyse :)
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Fin said: herhangi bi oyun firmasının bu forumun ihtiyacını karsılayabilecek bişeyler cıkartacagını sanmıyorum. rapelay
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Rapelay, Sengoku Rance, Monster Girl Quest.
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 lord british insanlarin beklentileriyle besleniyo
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Şaka bir yana eger aşırı büyük bi destek çıkmazsa bi halt olmaz, kendi de demiş zaten. Taş atıyo, tutarsa diyo. Tutacagını sanmıyorum. Promise'le yürüyen bir sektor değil, sabır zaten sıfır.
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 arcane said: tabula rasa vardı ne oldu richard efendi sdfsdf Aldım büyük hevesle oynuyoduk ne güzel kapandı oyun :p duruyo şimdi kutusu rafta...
jonq Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 British amca aklını peynir ekmekle yemese idi UO yu EA ya satmaz günümüze uyacak şekilde adapte eder hatta 3rd person remake bile yapabilirdi. Çeksin elini ayağını gitsin otursun kalesinde...
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Oyunu beklediğimiz adam paraya aç, legendary comeback yapacak, eski ultima dünyasını toplayarlayacak, hayat bayram olacak desek; Adam zengin, uzaya çıkmış, kalesi var, babası nasa'da astronot. Ultima bekleyenlerin acıklı ve hüzünlü hikayesinin yanında şu adamın sürdüğü keyfi sefayı içeren bir belgesel çekilse ödüllere doymaz.
Öne çıkan mesajlar