Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençlerin sevişmesini engelleyememek


Wyand

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22702862.asp
said:
“Gençlik Treni” projesinde kız-erkek ayrımı yaptıklarını anlatan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Çocuklar geceyi trende geçiriyor, yataklı tren olmasından dolayı. 200 kişilik, kompartımanlar arası geçişin müsait olduğu bir trende güvenliği sağlayamam” dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İllerde, ilçelerde, vesaire, sosyal etkinliklerde kız ve erkek gençlerimizi ayrı ayrı dönemler halinde ayırmaya başladığımız doğrudur. Bir hakikati burada yalanlayacak değilim. 70 milyon olan nüfusa katılan genç sayısını geçen yıl, bir yılda yaptığımız hamleyle 25 milyon rakamına ulaştırdık. 25 milyon sayısının 12 milyonu kız. Ailelerine karşı bir mesuliyetimiz var. 25 milyon gencimizin duygusal ve psikolojik gelişimlerine yönelik bir mecburiyetimiz ve mesuliyetimiz var. Bakan olarak yaşam alanlarını kız ve erkek birlikte yapmak gibi bir mesuliyetim yok. Aileler son derece memnun. Bilakis, ailelerin, Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtlarında da gençlerin, kızlar ve erkeklerin sosyal alanlarda bile ayrı olarak eğitim, öğretim ve barınmalarına devam etmeleri yönünde talepleri var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu ülkede bu tip haberler yerine ''hadi korunmayı yaygınlaştıralım, bilinçli sevişmeyi öğrenelim'' veya ''sağlıklı sex kaç yaşında başlamalı'' gibi topicler ne zaman göreceğiz umutla bekliyorum.bu milletin sexten korkusu nedendir bu kadar anlamış değilim. sanki karadul misali sevişen çiftlerden biri ölüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...