Wyand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22702862.asp said: “Gençlik Treni” projesinde kız-erkek ayrımı yaptıklarını anlatan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “Çocuklar geceyi trende geçiriyor, yataklı tren olmasından dolayı. 200 kişilik, kompartımanlar arası geçişin müsait olduğu bir trende güvenliği sağlayamam” dedi.
mani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bütün erkekler için hepiniz tacizcisiniz, bütün kızlar için hepiniz yollusunuz demiş. büyütülecek birşey yok.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 erkek erkege, kiz kiza olsun daha iyi zaten demis.
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sizin kız kardeşiniz yok mu? delikanlılığa sığar mı? demiş bence.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Güvenlik derken ? Ben daha kimseyi sakatlamadım ama sakatlayamadım mı demeliyim ?
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bu olayda mahalle de yok, treni trende yapıyolar. trenception
Ren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 İllerde, ilçelerde, vesaire, sosyal etkinliklerde kız ve erkek gençlerimizi ayrı ayrı dönemler halinde ayırmaya başladığımız doğrudur. Bir hakikati burada yalanlayacak değilim. 70 milyon olan nüfusa katılan genç sayısını geçen yıl, bir yılda yaptığımız hamleyle 25 milyon rakamına ulaştırdık. 25 milyon sayısının 12 milyonu kız. Ailelerine karşı bir mesuliyetimiz var. 25 milyon gencimizin duygusal ve psikolojik gelişimlerine yönelik bir mecburiyetimiz ve mesuliyetimiz var. Bakan olarak yaşam alanlarını kız ve erkek birlikte yapmak gibi bir mesuliyetim yok. Aileler son derece memnun. Bilakis, ailelerin, Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtlarında da gençlerin, kızlar ve erkeklerin sosyal alanlarda bile ayrı olarak eğitim, öğretim ve barınmalarına devam etmeleri yönünde talepleri var.
Ren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 KIZLARIMIZ NAMUSSUZ MU BÜYÜSÜN bir ailede söz sahibi
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 erkek erkeğe kız kıza tıklatsa dahamı iyi bakan!
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 OFF NE SEVİŞİLİR TRENDE SARSINTILI SARSINTILI
calimero Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hayır gören de engellemese gangbang dönecek sanar.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Saeros said: OFF NE SEVİŞİLİR TRENDE SARSINTILI SARSINTILI Öyle olmuyor pek. http://i.imgur.com/JQbSgaS.jpg
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 şu ülkede bu tip haberler yerine ''hadi korunmayı yaygınlaştıralım, bilinçli sevişmeyi öğrenelim'' veya ''sağlıklı sex kaç yaşında başlamalı'' gibi topicler ne zaman göreceğiz umutla bekliyorum.bu milletin sexten korkusu nedendir bu kadar anlamış değilim. sanki karadul misali sevişen çiftlerden biri ölüyor.
Öne çıkan mesajlar