Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyircisiz maçta ceza. dünyada ilk?

Wyand

Öne çıkan mesajlar

gfb götüne kına yaksın şimdi.

bu arada lazio'nun hem olay çıkartıp hem meşale atıp hem ırkçılık yapıp hem de organizasyon hatası yapıp 2 maç ceza alıp, bizim sadece saha dışından meşale attığımız için 1 maç seyircisiz, 1 yıl da men almamız da bambaşkaymış. (ki kulüple bağ yok)
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

2 sene men degil o. Daha yazani okuaymiyorsunuz sonra title yakismis diyorsunuz.

Adam 1 sene men cezasi vermis. Sonra 2 sene ertelemis bunu. Kiyak bile gecmis yani. Sartli ertelemis. Fatih Terim olayi gibi.

Eğer dediğin gibiyse daha ağır ceza. 2 sene içinde en ufak olayda patlayacak demektir ki çok zorlu bi durum olur bu.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şu mantıksız. ulan bundan sonra gsnin avrupa maçında mal bir fenerli seyircinin veya fbnin avrupa maçında ultra mal bir ultraaslanın veya bjknin avrupa maçında herhangi başka bir klübün mal seyircisinin stad dışından paraşütle sahaya meşale atması sonucu ne olacak? olmaz lan öyle şey demeyin,bal gibi olur. bu mal memlekette,bu kadar mal adam olursa bal gibi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır düşündükçe gerçekten sinir oluyorum. lan takımın turu geçmek üzere.adamlar 10 kişi.ilk 16ya kalıyorsun.belli ki daha zor bir rakiple çeyrek finale kalma mücadelesi yapılacak.belli ki taraftara bu maçtakinden çok daha fazla ihtiyaç olacak ve zaten mallık yüzünden bu maçı seyircisiz oynuyor takım.neden böyle bir yöntemi akıl eden beyin yaptığının mallık olduğunu akıl edemez ki? allah bilir o geri zekalı ya da geri zekalılar paraşütlü meşale yükselirken filme de almışlardır,yakında yutupta,feysbukta,vs. bir yerde yayınlarlar ekiekieki diye gülerek"...
Sosyal ağlarda paylaş

abi işin kötü tarafi ne biliyormusunz, onu yapan adamlar hadi maci sabote edelim diye yapıcak kadar akıllı insanlar degil

adamlar hadi 50 tane sunlardan atalım staddaki futbolcular görsün kameralar ceksin efsane olsun diye atıyor sonrasi malum, orda macı sabote edicek kadar kaliteli fizik ve aerodinamik bilgiye sahip adamlar ateşlemiyor :d böylede gerzek dolu ülke, atıyor ama sonucunu dusunmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatımda bu kadar büyük çifte standart görmedim arkadaş. inter milan maçında dida'nın kafasına meşale atmışlardı. ordan sora kaç maç ceza aldı acaba evsahibi? şampiyonlar liginden atıldılar mı?

bu seneki lazio maçlarının neredeyse hepsindr ırkçı tezahürattan ceza geldi. 3 kez üstüste hemde. avrupa liginden atıldılar mı?

böyle bi saçmalık yok.

meireles'in 3 maç cezası daha büyük yalan zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ya hayır düşündükçe gerçekten sinir oluyorum. lan takımın turu geçmek üzere.adamlar 10 kişi.ilk 16ya kalıyorsun.belli ki daha zor bir rakiple çeyrek finale kalma mücadelesi yapılacak.belli ki taraftara bu maçtakinden çok daha fazla ihtiyaç olacak ve zaten mallık yüzünden bu maçı seyircisiz oynuyor takım.neden böyle bir yöntemi akıl eden beyin yaptığının mallık olduğunu akıl edemez ki? allah bilir o geri zekalı ya da geri zekalılar paraşütlü meşale yükselirken filme de almışlardır,yakında yutupta,feysbukta,vs. bir yerde yayınlarlar ekiekieki diye gülerek"...

var zaten videosu. embesiller gülüyor ahahahha diye hakem oyunu durdurunca
Sosyal ağlarda paylaş

Borlach ben ne diyorum abi? İki sene ceza demedim ki ben. Fener iki sene nasıl mukayet olacak taraftara? Felaket birşey bu.

Bu arada çöftö sötöndört diyen arkadaşların kendilerini kıyasladıkları ceza alan takımlardan kaçının UEFA kapısına siyah çelenk bıraktıklarını da bir araştırmalarını tavsiye ederim.

Bir akıllı sizdiniz zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...