Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bilyonere ota boka gelene kadar facebook var. sample size inanılmaz büyük gayet geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben 100% galatasarayliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 http://img854.imageshack.us/img854/3822/m9wcv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mantıksal düşünün kimin 1. olması gerekiyordu taraftar sayısı bakımından Çanakkale Dardanel sporun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 insallah fener uefa kupasini alir bizde 6-0 yeneriz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 inş.canım.ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 1.200.000 kişi filan deniliyor. Doğruysa zaten çok geniş bir skala. Ancak bayan ve 18 yaş altı dahil değil buna muhtemelen. Zaten 18 yaş altı gençler ve çocukların da büyük bir kısmının Galatasaraylı olduğunu düşünürsek fark yüzde 1den daha fazla olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 karaktersiz said: insallah fener uefa kupasini alir bizde 6-0 yeneriz orda 10 yil daha ayni muhabbetler dönsün istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yalnız böyle bir durumda gs ın süper kupası kalıyor geriye.. ama evet fener uefayı alsın gs saraçoülunda 0-6 ankara havası yapsın bundan sorna da 6-0, uefa.jpg muhabbeti de bitrsin geriye bir dek keslan.jpg kalsı onu da rıdvan koysun gol olsun RIDVAN NERDESİN HEYKELİ GÖSTERİR MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Dün biz şampiyonluğu kutladık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Yekta yine cok güzel oynadi,sasirtmadi beni bu adami takasta falan vermek gibi bi aptallik yapmazlar umarim. Harika bi yedek Yekta sorun cikarmiyor maasi cok degil forma verildiginde gayet iyi oynuyor yedek oyuncunun kelime anlami tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aynı bir Xelcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 engin de manyak olmasına rağmen kalmalı bence.orta sahanın her yerinde oynayabilen bi adam sonuçta.kulübede oturmak için yaratılmış resmen. geçen yıl ki şampiyonlukta en az selçuk ve melo kadar payı var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 insan gibi defans alıp 3-5-2 oynasak keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tek stoper oynayabilsek keske kampani gibi birini alip yanlardan bekler çikar falan hayallere daldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 her mac 72 gol yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 benimkisi hayal abi zaten yoksa kikmişim ingilteyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 3'lü defansı aşmış beklerin yoksa bek oyuncuları ile yapamazsın zati sfds 3 çok sağlam, biri atağa yönelik stoperin varsa aslında çok iyi olabilir. Tabii böyle Maggio, Alves tarzı falan kanat oyuncun olacak, gidip gelecek ciğersiz gibi ama zerre tınmayacak. Ya da işte gücünü çok iyi kullanacak, defansif olduğu kadar da hücumda da etkili olacak. Beşiktaş'ın 100 yıl kadrosunda işte birinde Deli İbo diğerinde Dobra harika işliyordu sistem. Gerçi orada da Ronaldo gibi harika bir stoperimiz vardı. Zago'nun varlığı ayrı, Ahmet Yıldırım'ın tecrübesi falan ahh ahh En en güzel örnek Conte'nin Juventus'u ama, harika işler yaptı adam 3'lü defans sistemi ile bu dönemde bile. Geçilmedi adamın savunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 O da mecburiyetten dönmüstü 3 lü defansa Krasic elinde patlayinca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 milan 4'lü uyguluyordu gerçekte ama ben winning eleven'da nesta-stam-maldini 3'lü uygulayıp önlerine gattuso-pirlo koyuyordum, kanatlarda da cafu-seedorf/serginho oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. 3'lü savunma o şekilde kaldıkça etrafımda kimseye yenilmedim. inanılmazdı. bu da böle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 eh ona bakarsan da cm 20xx falan oynarken juventus ile 2-4-4 yapıp ortalığı dağıtıyordum sdfs nedved gibi bir canavar vardı o zamanlar teheey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Nedved ne iyi adamdı ya. Klasik 10 numara tanımının son temsilcisi. Hız/fizik açıklarını abuk subuk seviyelerde teknikleriyle kapatan adamlar.... güzeldi bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 avrupada fenerbahce düzeyine bu sene çiktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 psikolojik tesadüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar