Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

1.200.000 kişi filan deniliyor. Doğruysa zaten çok geniş bir skala. Ancak bayan ve 18 yaş altı dahil değil buna muhtemelen. Zaten 18 yaş altı gençler ve çocukların da büyük bir kısmının Galatasaraylı olduğunu düşünürsek fark yüzde 1den daha fazla olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

3'lü defansı aşmış beklerin yoksa bek oyuncuları ile yapamazsın zati sfds

3 çok sağlam, biri atağa yönelik stoperin varsa aslında çok iyi olabilir. Tabii böyle Maggio, Alves tarzı falan kanat oyuncun olacak, gidip gelecek ciğersiz gibi ama zerre tınmayacak. Ya da işte gücünü çok iyi kullanacak, defansif olduğu kadar da hücumda da etkili olacak. Beşiktaş'ın 100 yıl kadrosunda işte birinde Deli İbo diğerinde Dobra harika işliyordu sistem. Gerçi orada da Ronaldo gibi harika bir stoperimiz vardı. Zago'nun varlığı ayrı, Ahmet Yıldırım'ın tecrübesi falan ahh ahh

En en güzel örnek Conte'nin Juventus'u ama, harika işler yaptı adam 3'lü defans sistemi ile bu dönemde bile. Geçilmedi adamın savunması
Sosyal ağlarda paylaş

milan 4'lü uyguluyordu gerçekte ama ben winning eleven'da nesta-stam-maldini 3'lü uygulayıp önlerine gattuso-pirlo koyuyordum, kanatlarda da cafu-seedorf/serginho oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

3'lü savunma o şekilde kaldıkça etrafımda kimseye yenilmedim. inanılmazdı.

bu da böle bi anımdır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...