Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Aral coşmuş yine =) 225 mi ne collectors isteyen varsa hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 artık zenciyiz :o http://image.noelshack.com/fichiers/2013/41/1381250273-firecrakers.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 lan kıyafet sandım ben onu adamın derisiymiş zenci ne alaka diye bakıyorum 2 saattir afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 deri degil o, chrome kaplama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2P8YcZyJn7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 az kaldı aaaz http://www.youtube.com/watch?v=LG7pvx02GhU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 su paket cok iyiymis ya, oyun umrumda degilde sirf su figur ve bayrak icin alinabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 OST düştü nete, Brian Tyler yapmış müzikleri, oldukça beğendim. 3'ün müziklerini Lorne Balfe yapmıştı ve temasal anlamda iyiydi albüm fakat o temaları albümün temeline yedirememişti diye düşünüyorum. Fakat 3'te Assassin teması daha ağır gibi geliyor tekrar dinledikçe. Yani Black Flag oyunun bütününde olduğu gibi Assassin'liğe değil de Korsanlığa, Karaiplere falan odaklanmış gibi. Ama sonunda dinlenir hepsi :) Ama hiçbiri Jesper Kyd'inkiler kadar iyi olamadı. Prodüksiyon, kayıt kalitesi, gerçek enstrüman ve enstrüman zengiliği olarak çok gelişti ama "ruh" korunamadı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 said: AC4 received 18/20. 4/5 For Gameplay 4/5 For the gaphics 5/5 for the soundtrack 5/5 for the length of the game --------------- Positive aspects of the game: -Wonderful world / map -A lot of things to do -Stealth works very well, you can chose how to approach your taget, etc.. Negatives aspects of the game! - Technical problems - lose of frame rate on PS3 - aliasing on PS4 (I guess they played the game on PS3 & PS4 because there are nothing about Xbox) ------------- Other things you shloud know: -Cities are better than AC3 (for free running) -This is A TRUE AC GAME, and the most accomplished of the franchise. -Combats are slower than AC3... -...There are less weapons, less new types of ennemies... -... But naval battles are amazing ! -You'll play as Edward like 10 minutes after launching the game on your console -Naval is amazing -Economic system of AC4 is easier to understand and really well made (you board ships, and sell ressources) -You'll need to upgrade your ship to succes on seas. To upgrade your ship you'll need ressources. You can get them by boarding ships. -Taking forts have an impact on Edward's progression. It will reveal the location of special places such as caves. -In all main or secondary missions you can play stealthy if you chose to. -The involvement of Edward in the Templar-Assassin conflict is a bit predictable but still well done by Darby. You'll see a lot of history events. About PS4 version: -Beautiful, fluid, ... BUT there are aliasing on some textures. About PS3 version: -Almost like PS4 even if textures are kind of blurred.. The only thing is that there are loss of framerates. TO CONCLUDE: AC4 is the most successful game of the franchise. Better mechanics of gameplay, better level design, the game is a real success. You'll need about 20 hours to complete the main path and 50 hours to complete everything. bi fransız dergisinde çıkmış ilk review. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 xbox'a dusmus de, pc ne zaman? cevab onceki sayfadaymis, 22 kasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 xbox collectorsa 400 lira demişler ya amazon.de alsam geçer mi gümrükten batman aldım sorunsuz geldi figür çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 -Deno- said: brotherhood'dan sonraki multiplayer'lardan çok keyif alamadım ben. 3 fena değildi, ama brotherhood'daki akıcılık yoktu bence. brotherhood'tan sonraki senaryolar bile iyi değildi ki.. sırf desmond hikayesini tamamlamak için oynadım. buna da neler olmuş diye youtube'tan bakarım en fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 X box'ta oynadım 3-4 saat. Üçüncü oyundan iyi olmuş. Connor'dan sonra Edward yardırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 edward her şeyi geçtim karizma ve tip ile bile connor'ı döver ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sizce konsol'da mı oynayim bilgisayar'da mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 revelations'ta bile felaket grafik farkı vardı konsolla bilgisayar arasında o yüzden bilgisayarda oynamak daha mantıklı olur bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 PS4 > PC > PS3 gibi görünüyor şuan. PS4'e özel environment efektleri var sanırım. PC'de tessellation var gibi. Tam araştırmadım ama. PC'de de olabilir aynı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben pc'de başladığım seriyi illa ki pc'de devam ettiriyorum, konsolda mümkün mertebe konsol exclusive serileri oynuyorum. ama her sene ac konsola bir ay önce çıktığı için içim içimi yiyor. spo yememeye çalışmak ise ayrı bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bazı oyunlar var console da oynamak daha zevkli gta mesela yada ac serisi gibi adamlar console icin yapmıslar cunku oynu cok belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 X Box'da grafikler AC 3 ile aynı işte, öyle çok bir farkı yok. Hatta o gölgelerin nokta nokta olması olayı aynen bunda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AC-FjKazQ-Q http://www.youtube.com/watch?v=hTXe1ZhJ25o oyunda ki shanty'ler çok hoş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 deagen stream izliyorum ilk izlenim güzel, oyun bazı yerlerde biraz fazlaca arcade gibi, olmadık yerlerden atlama sonucu ölmeme hatta çok az can kaybı alma gibi, combat mode aşırı kolay, denizci marşları güzelde okyanusun ortasındaki gemide sesleri studyo kayıt gibi duyulmasa keşke, bunlar ilk dikkat çekenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 IGN –8.5 NowGamer – 8/10 Joystiq – 4/5 GamesRadar – 4.5/5 OXM – 9/10 CVG – 9/10 Eurogamer – 9/10 OPM – 8/10 Polygon – 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 puanlama pek iç açmıyor gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar