samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 6 ayda bir yeni oyun çıkartmak mı istiyorlarmış. Biraz daha kafa yorup çıkartsalar keşke ya. Son oyun meeh zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Pirates of the Carribean teması AC3'te ki kaptanlık görevlerinden ötürü bana ters gelmiyor, seviyorum o temayı. Biraz daha mistik yapmaları lazım sadece. Ama şurda hem fikir olduğumuz şey Fransız İhtilalini işlemeleri gerektiği. Ama bu tarihsel dönemler harici oyunun ana hikayesini de çeşitlendirmeleri ve yeni twist'ler eklemeleri gerekiyor. Yani aynı "günümüz AC'si" konusunun alt yapısıyla tarihte koşturamayız. Başka bir karakter, Mirandacı ya da Minerva'cı karakterler, 21 Aralığa başka çözüm yolları falan sunmaları gerek. Olayı büyütmeleri lazım. Çok çok iyi senaristler bulmamarlı lazım yani. Üstüne film de geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 samaella said: 6 ayda bir yeni oyun çıkartmak mı istiyorlarmış. Biraz daha kafa yorup çıkartsalar keşke ya. Son oyun meeh zaten. altı ayda bır yenı oyun cıkarıyorlar zaten. expansıon dıye cıkarttıkları ıle oyun dıye cıkarttıkları arasında bır fark goremıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 BonePART said: her bvi bokun japonlaşmasından ninjalaşmasından bıktım her oyunda japondan tiksindim yeter ya her bi bokta ninja olmasın yeter ninjalı assasinli 50 tane oyun var aha ninjalara laf etti her ana ninja buraya sum. olup sana suikastı basabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 abi japonla sıkıntım yok ama yeter abi her yerde ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 "We will be announcing all the details of Assassin’s Creed IV Black Flag on Monday March 4 at 6pm CET. Stay tuned for more." demis ubi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ps 3 te oyun 1 saat daha uzunmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Assassin's Creed IV: Daha Çok Para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yenı motor yapsalar aslında miss gibi gemi savası cok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 BonePART said: Bone said: umarım gerçek değildir. gittikçe daha amerikanlaştırmak yerine japanese assassin görmek istiyoruz. abi şunu o kadar istemiyorum o kadar bu fikirden tiksiniyorum ki anlatamam yeter abi her bvi bokun japonlaşmasından ninjalaşmasından bıktım her oyunda japondan tiksindim assassin creede beni ilk bağlayan şey ninja olmaması bizden işte selçuklua kudus te geçmesiydi yeter ya her bi bokta ninja olmasın yeter ninjalı assasinli 50 tane oyun var git onları oyna abi gozunu seviyim kesinlikle. altair geldikce oynlarda mutlu oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Namessar said: Misir da baya zor olur. o donemlerde en kalabalik yerleskeler kac kisi? gunumuzdeki arap hakimiyetindeki misir da en kalabalik yer bile 6 milyon zaten. milattan once, o donemin life span i ile en kalabalik yer kac kisilik yerleske olabilir? kac tane cati olacak AC konseptinde atlama hoplama ziplama icin? AC3 biraz o konseptin disina cikti kizilderili vs ayagina bir miktar ama nereye kadar? sonucta orjinal formule yine de donmek durumundasin, bu oyunun ozu o. o donemdeki en yoğun yerleşkelerde mısırda falan zaten. baya sağlam otorite, baya sağlam şehirler sehir devletri var. fransız devrimi güzel olur halada olabilir zaten. katalan bağımsızlığı, irlanda bağımsız halk komitesi isyanın bastırılısı falanda olabilir. donem oyunun temasına uygun mallarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kurtulus savasi ynei oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yalnız yeni assassino'nun outfit'i ne kadar ezio'nun 2. oyunda giydiği outfit'e benziyor. görünüşe göre sarışın ve uzun saçlı. güüzzzeeeeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 rehash creed oldu harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Assassin's Creed 2'yi çok keyifle oynadım PC'de. 3'ü almadım. Bence olayın özüne en uygun dönem AC1 ve AC2'ydi. Herkesin elinde tüfek, tabanca olduğu bir dönem damdan ya da daldan dala atla bakalım, kaç kere sıçrayabilirsin. Ne bileyim, dönemsel olarak mantıksız gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://i.imgur.com/GAXij9U.jpg http://assassinscreed.us.ubi.com/announce/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 new era olmasına new era da, ilk defa ac serisinde yeni oyunda daha önceki bir döneme gidiyor olacağız. ek paket gibi çıksa daha iyi olabilirdi sanki bu oyun ya, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 29 ekim'de piyasaya sürüleceği iddiaları dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://www.gametrailers.com/side-mission/files/2013/03/ACIVDate640.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 -Deno- said: görünüşe göre sarışın ve uzun saçlı. güüzzzeeeeel. fag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 işte bunlar hep kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 29 ekim'de yeni nesil konsollara da gelecekse playstation 4 ve yeni xbox piyasaya sürülmüş olacak anlamına mı geliyor yoksa wii u next gen mi sayılıyor sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Qu7BprAzi70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 trailer çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 silah ve AC gitmiyor bir anliyamadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar