Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Biraz dikkatli okursan yazıları anlarsın. Artık uğraşmıyorum , uğraşanlarda gittiği yere kadar götürmeye uğraşıyor . Neden sence artık tutorial yazılmıyor ? vs. Burada birkaç yardımsever insan hala yardım ediyor , ben sana tekrar söylüyorum : Benim fikrim ; bırakın bu işleri .. Ama yok illa yapacam , illa öğrenecem diyen varsa , bildiğim kadar yardım ederim. Ha bu iğneleyici sorularına bende iğneleyici bir cevap vereyim o zaman ... Neden heryerde olan şeyleri bize soruyorsun ?[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: yvz5, 22 Kasım 2004 15:20 tarihinde demiş ki: scrioter olma konusunda bana yardımcı olabilecek baba yiğit arıyorum ciddi anlamda düşünyorum bu olayı Eger ciddi anlamda düşünüyosan patide baggio ya ve diger arkadaslarımıza ait çok güzel yazılar var anlaşılabilcek ancak benim fikrimi sorucak olursan bence başlama başka kodlama dilleri öğren Asp Php C+ gibi boşuna zaman harcama derim ama illa öğrenicem diyosan [email protected] msn adresim her türlü yardımcı olurum[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 C , C++ , vb ogren her acidan faydasini gorursun ama sphere gereksiz.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben Topiç Açarak Yardım İstediğim Bir Forumda Ardından Gelen Cevaplar Benim İyiliğim,Geleceğim İçin Bir Cevaplarsa Onlara Benim Hevesimi Kaçırdınız Diyerek Cevap Veren Kişilerin Karşısındaki İnsana Karşı Terbiyesizlik Yapmış Olarak Algılıyorum. Ama Senin Algılaman Nasıl Bilemiyorum.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Üstüne gitmeyin arkadaşın yaptı bir hata affedin ;) Bende arkadaşlara katılıyorum sphere öğrenmen hiç bir şey değiştirmeyecek ama başka diller öğrenirsen faydasını goreceksin.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 14 yil sonra tekrar girdim siteye, kendi mesajlarima bakarken bu konuyu buldum ve yazma ihtiyaci hissettim :) konuyu actigimda 16 yasimdaydim. üsluptan tut, kelimeleri kisaltma ihtiyacina kadar hersey felaket. simdi geri gidebilcek olsam bir tokat atardim kendime. herneyse, burada yazilanlar o zaman kalbimi kirmis fakat müthis hirslandirmisti beni. ben su an büyük bir yazilim sirketinde senior olarak calisabiliyorsam sphere scripting yüzündendir. sphere scriptleri yazarak programlama mantigini anlamaya baslamistim. Bir sürü shard acmistim. daha sonra c++ dünyasina gecerek oyun programlamaya girismistim. herseyin baslangici sphere scripting. bu da böyle bi post mortem olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Başarı hikayesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Adam ilk mesajda ciddi olarak düşünüyorum derken doğru diyormuş, baya baya meslek haline getirmiş :) Takdir ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Madem kelimelerle sorunundan dem vurmuşsun, uyarayım. Herşey değil, her şey "scripting yüzündendir" değil, sayesindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 dreagloth said: Madem kelimelerle sorunundan dem vurmuşsun, uyarayım. Herşey değil, her şey "scripting yüzündendir" değil, sayesindedir. bu sorunu düzeltemedim hala dogru diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 hLL team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Sonra patide insanlara neden kötü davranılıyor diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 dreagloth said: Madem kelimelerle sorunundan dem vurmuşsun, uyarayım. Herşey değil, her şey "scripting yüzündendir" değil, sayesindedir. 5 yıl sonra gelecek ve bir dil için en prestijli ödül olan (dili en iyi konuşan, kullanan ve anlayan) "Bone" ödülünü almış olarak... Sonra al başına belayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Baggio said: http://www.cs.rit.edu/~djr7581[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Evet arkadaşlar, şimdi forumda sileceklerinizi kaldıran albay bile bir zamanlar gençti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Ultima Online’ın özellikle Sphere’in CS’ci olmamda payı büyüktür. Bende açıkçası bunu inkar edemem ama developer olarak hayatta nereye kadar giderim bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 goldbären said: Baggio said: http://www.cs.rit.edu/~djr7581[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Evet arkadaşlar, şimdi forumda sileceklerinizi kaldıran albay bile bir zamanlar gençti :) o zamanlar daha fenaydı abi. black staffla döverdi burada bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 O zaman güzel bi sphere shard açarak Pati'ye borcunu öde artık !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brhnakhn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 ağliyasim geldi yaş 28 olmuş 18 yaşında girmişim en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 38 de goruselim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brhnakhn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 dana22 said: 38 de goruselim.. 38 yol bitimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 sana ole geliyor..46 yasindayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 calvaria said: Sonra patide insanlara neden kötü davranılıyor diyorlar Karate filmlerindeki ustalar gibiyiz, fshfhsfhsf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Kıçınızda don yokken biz bronxla sabaha kadar friends izleyip script yaziyorduk boklar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar