şişman chubby fest olmuştur kesin
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Sıradan Çıplak Kadınlar Sergisi
Photoshopa degil de mankenlere tepki olmus bu sanki.
weirdest boner...
abi şimdi yarın öbürgün evlendiğimizde bunlar mı olacak?
http://3.bp.blogspot.com/_UAJZ-KQ4F5s/TGCFLoHqtzI/AAAAAAAAD5g/8fwfVKKDpKY/s800/al_bundy.jpg
korkudan linke giremedim bile
gereksiz özgüven üretim merkezi olmuş
ya şu fotoğrafların bir çoğunun photoshop'tan farkı yok ki
ışığı kurmuş, seti kurmuş kadını çekmiş. Tamam photoshop'ta yapılabilecek bazı şeyleri yapamazsın güzelleştirmek adına da şu fotoğrafların bir çoğu cidden hiç doğal değil.
Hani tepki koyduğu şeyin birebir aynısını yapmış resmen.
şu fotoğrafta doğal olan şeyler şişman, vücüdu kötü ve göğüsleri sarkmış kadınların olduğu fotoğraflar. Onlarda sıradan moda çekimlerinin aksine tipler olduğu için, manken olmadıkları için işte ...
ışığı kurmuş, seti kurmuş kadını çekmiş. Tamam photoshop'ta yapılabilecek bazı şeyleri yapamazsın güzelleştirmek adına da şu fotoğrafların bir çoğu cidden hiç doğal değil.
Hani tepki koyduğu şeyin birebir aynısını yapmış resmen.
şu fotoğrafta doğal olan şeyler şişman, vücüdu kötü ve göğüsleri sarkmış kadınların olduğu fotoğraflar. Onlarda sıradan moda çekimlerinin aksine tipler olduğu için, manken olmadıkları için işte ...
resident evil la en alt sagdaki
Arada güzel karı var mıdır acaba diye bakmayın arkadaşlar. Kazandığınızdan fazlasını kaybediyorsunuz.
ilginç bi projeymiş
kickstarter da başarılı olmuş
sansürlü çıplak kadınlar sergisi
İyi bir çalışma olmuş gerçekten tebrik ediyorum. Sexi kadın diye empoze ediyorlar her şeyi kalıplaştırıyorlar. Mesela medyanın bize seksi kadın budur dayatmasından habersiz pastaneden sorumlu aşçısı demiştiki : " Yıldırım öyle deme, onlarında .mı var, onlarında canı istiyor." Otelin şöförü de şöyle demişti : " Yıldırım her çiçekten bal alıcaksın. " yaaa, işte bunlar böyle şeyler.
her cicekten bal alinmaz yildirim. etobur cicek de var.
Kadınların hepsinin hairy olması beni üzdü.
çok yerinde bir çalışma olmuş 30 yaşına kadar falan normal kadın vücudu görmeyen insanlar var abi dünya sağolsun
dünya sağolsunu da ilk defa duyuyorum hahaha
yalnız baya baya soledığının zıttı bır durum sergılemıs fotoraflar.
ole photoshop olmadanda, implant olmadanda sülün gibi tas olunabiliniyomus.
homonıgırtlak yeye, spor yapma etme sonra güzel kadınlara laf et.
ole photoshop olmadanda, implant olmadanda sülün gibi tas olunabiliniyomus.
homonıgırtlak yeye, spor yapma etme sonra güzel kadınlara laf et.
beleş meme görmek için yaptığına bak ya, söyleseydi 1 2 site verirdik
Kiyafet denen sey ne kadar onemli ve gereklidir in ispati niteliginde bir eser.
sıradan kadınlar neden çirkin oluyor ve you are beautiful diyerek saçma fotoları çekiliyor? sanat yapcaz die saçmalamıyor mu şu insanlar. o fotoyu çeken adama gidip sen sevişir misin lan bu kadınla diye sorasım geldi.
bizim amatörlerin çektikleri daha estetik bunlaradan...
Öne çıkan mesajlar