Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 cuper ft atılınca tırstı heralde :P bide cuper beni çok şaşırttı. maç 2-0 olmuş deplasmandasın hala 2 forvetle oynuyorsun.ikinci yarıya kabze yerine bir orta saha yada defans alsaydı gs bu kadar rahat atak yapamazdı.bildiğin kendi ceza sahamız gibi kullandık ordu yarı sahasını gollerdede ne kaleci hatası varmış ki ben onu anlamadım.gayette net goller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Güya önde durmuş yok yer tutamamış vs diyenler var da... Sadece bir pozisyon gördüm ben onda zor çıkardı arkaya aşırtma bir top geldi 5inciyi yiyodu tokatlamasa, gerisi 10 kaleciden 9'unun yiyeceği goller bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bayağı kötü çarpışmışlar Drogba'yla Barrel. Geçmiş olsun. Ordu'ya da geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Fornezzi'yi geçen sene FM'de keşfedip yeni süper lige çıkardığım Karşıyaka'ma almıştım ben, 2. kaleci olarak italyada bi takımda takılıyodu, harikalar yaratmıştı bende. Geldi gerçekte aynısını Ordu'da yaptı adam. Gollerde yapabileceği çok bir şey yoktu. Cuper'e üzüldüm, eldeki malzeme bu kadar. Bu Ordu ne kadar iyi oynarsa oynasın kazanmak için GS'nin kötü oynaması gerekiyordu, GS kötü oynamayınca şansı kalmadı pek. İronik şekilde bunu tetikleyen de Terim'in atılması oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 kalecilikten anlamayan insan çok. atıp tutması kolay. Adam ne yapsın gollerde.. Orduspor kalecisi ayrıca yani öyle düşünün bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Sözleşmesi çok uzun yoksa büyük takımların peşine düşeceğine eminim. Bi de çok efendi bi adam, geçen gün bi oyuncakçıda gördüm hali tavırları falan adam gibi adam. Bizim Volkanı görsem dalarım mesela o kadar fark var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 biraz geç oldu ama ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Baral'da gecici hafiza kaybi varmis baska bi sorunu yok diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 +18 [video]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P5A3tKRGkMM?feature=oembed" width="459"> yüz ifadeleri efsane abi ahduash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ahhaah az gerilerde zencilerde var onlarıda çekselermiş keşke :D hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 abi olay anının tam arkasında "not bad" suratı var adamda hauashduashdusahdsau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 fatih terimin albayrağı dirseklediği an çok iyi ya. bırak lan bırak allahsız şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Unal Aysal: Biz cok sexy klubuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Drogbanın çarptığı elemanın ölüm tehlikesi yokmuş iyi bari, umarım Drogba evlidir yoksa baya bi zaiyat verilir gibime geliyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Fanatik manşet bomba olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Xenus said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/106323/fatih-terimin-abdurrahim-albayraka-dirsek-atmasi AHASDHAHGASFAFGHVB Yazık Terim fena kızmış bin pişman olmuş bunun yanında durduğu için, az daha uzasa yumrukta atardı ama haklı, Abdürrahim denyo bir adam koskoca Terimi kavede maç izlediği çapulcularla bir tutuyor ve herkes sevmez istemez öyle üstüne atlamalı itip kakmalı sevinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Eskiden yabancı oyuncular gelince bizim odun savunmalar pata küte girer sakatlardı , millet 'türkiyede çok sert oynuyolar' diyerek geri kaçardı , drogba topa kafa atıcam diye az kalsın adam öldürüyodu :D arada ki fark baya ortada hadi bize iyi oldu da bari kimsenin bir yerini kırmasa bu herif :D Rieraya falan benzemez , takımda antremanda kavga çıksa 2 ölü 4 yaralı diye haber okuma ihtimalimiz var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 riera olsa o penaltıdaki kol acemiliği yapmazdı zaten de daha önce o yerde yatan adamı gerekirse ezip topu uzaklaştırırdı oradan hemen. balta ay canıms diye bakınınca herif hamle yaptı topa sonra olanlar oldu. Albert Riera @RIERA11 We don't need the referees make us a presents of penalties to win, we win by #workteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 riera adamın dibi ya :D seneye büyük ihtimal gs da olmayacak ama gönül isterki yedekte olsa hep gs da kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mithat said: Eskiden yabancı oyuncular gelince bizim odun savunmalar pata küte girer sakatlardı , millet 'türkiyede çok sert oynuyolar' diyerek geri kaçardı , drogba topa kafa atıcam diye az kalsın adam öldürüyodu :D arada ki fark baya ortada hadi bize iyi oldu da bari kimsenin bir yerini kırmasa bu herif :D Rieraya falan benzemez , takımda antremanda kavga çıksa 2 ölü 4 yaralı diye haber okuma ihtimalimiz var :D Drogba havadan ezer domine eder o tamam da Servetin zamanında yaptığı gibi alttan alttan çok hırpalarlar Drogbayı da. Ligimiz kasap stoper kaynıyor, kendilerini göstermek için büyük maçlarda ölümüne oynuyor herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Drogba öyle kolay kolay kasaba et olmaz yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Fhg said: galatasarayda 20.golune en hızlı ulaşan adamlar metin oktay 18. maç mario jardel 19. maç tanju çolak 20. maç burak yılmaz 26. maç şu yukarıdaki adamlar tanjuyu geç direk efsane, Bu biraz ayıp olmuş. Tanju gibi saf golcü kaç adam geldi bu ülkeye? Terlemeden 2-3 gol atıp çıkıyordu abi. Yaşlandığı son dönemlerinde bile muazzam golcüydü. Öyle bir oyun okuyuşu vardı ki, toplar sürekli onun önüne düşüyordu. 6-7 yıl her golüne BAL dedi milet. FM'de hangi özelliğe denk gelir emin değilim ama anticipation? off the ball? Millet biraz da bu yüzden sinir oldu sürekli ama o gollerini atmaya ve terlememeye devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Valla hiç belli olmaz bizim kasaplar ünlüdür http://3.bp.blogspot.com/_8WQ0pIhjMmg/SR1-Otot20I/AAAAAAAAE3M/j9Sb6XMF41s/s400/maskeli+servet.jpg http://galeri.uludagsozluk.com/21/didier-drogba_43165.png http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/02/13/fft17_mf180262.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sostizm said: Fhg said: galatasarayda 20.golune en hızlı ulaşan adamlar metin oktay 18. maç mario jardel 19. maç tanju çolak 20. maç burak yılmaz 26. maç şu yukarıdaki adamlar tanjuyu geç direk efsane, Bu biraz ayıp olmuş. Tanju gibi saf golcü kaç adam geldi bu ülkeye? Terlemeden 2-3 gol atıp çıkıyordu abi. Yaşlandığı son dönemlerinde bile muazzam golcüydü. Öyle bir oyun okuyuşu vardı ki, toplar sürekli onun önüne düşüyordu. 6-7 yıl her golüne BAL dedi milet. FM'de hangi özelliğe denk gelir emin değilim ama anticipation? off the ball? Millet biraz da bu yüzden sinir oldu sürekli ama o gollerini atmaya ve terlememeye devam etti. Abi adam zaten tanju efsane oldugu icin gec diyor tanjuya laf etmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Bunneh said: sostizm said: Fhg said: galatasarayda 20.golune en hızlı ulaşan adamlar metin oktay 18. maç mario jardel 19. maç tanju çolak 20. maç burak yılmaz 26. maç şu yukarıdaki adamlar tanjuyu geç direk efsane, Bu biraz ayıp olmuş. Tanju gibi saf golcü kaç adam geldi bu ülkeye? Terlemeden 2-3 gol atıp çıkıyordu abi. Yaşlandığı son dönemlerinde bile muazzam golcüydü. Öyle bir oyun okuyuşu vardı ki, toplar sürekli onun önüne düşüyordu. 6-7 yıl her golüne BAL dedi milet. FM'de hangi özelliğe denk gelir emin değilim ama anticipation? off the ball? Millet biraz da bu yüzden sinir oldu sürekli ama o gollerini atmaya ve terlememeye devam etti. Abi adam zaten tanju efsane oldugu icin gec diyor tanjuya laf etmemis. emin misin bak tamamını getireyim buraya: Fhg said: galatasarayda 20.golune en hızlı ulaşan adamlar metin oktay 18. maç mario jardel 19. maç tanju çolak 20. maç burak yılmaz 26. maç şu yukarıdaki adamlar tanjuyu geç direk efsane, 100 yıl geçse de unutulmayacaklar.burak da onların arasına girer umarım, temiz 3 yılı var önünde.daha bunları fragman olarak görüyorum ben, nice ben beşiktaşlıyım amağğğ ben tottenhamlıyım gareth bale abim gibidir amağğğ mesaj diye başlayan mesajları görecez.en çok da benim hoşuma gidiyo vallahi, maçlardan sonra yakıyorum sigarayı yorumları okuyorum özellikle ekşi fena alakjaljkalja Tanju hariç diğerleri efsane gibi anlıyorum ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar