Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 23. Hafta | Galatasaray A.Ş. - Orduspor 25.02.2013 20:00

fenn

Öne çıkan mesajlar

cuper ft atılınca tırstı heralde :P bide cuper beni çok şaşırttı.

maç 2-0 olmuş deplasmandasın hala 2 forvetle oynuyorsun.ikinci yarıya kabze yerine bir orta saha yada defans alsaydı gs bu kadar rahat atak yapamazdı.bildiğin kendi ceza sahamız gibi kullandık ordu yarı sahasını

gollerdede ne kaleci hatası varmış ki ben onu anlamadım.gayette net goller
Sosyal ağlarda paylaş

Fornezzi'yi geçen sene FM'de keşfedip yeni süper lige çıkardığım Karşıyaka'ma almıştım ben, 2. kaleci olarak italyada bi takımda takılıyodu, harikalar yaratmıştı bende.

Geldi gerçekte aynısını Ordu'da yaptı adam.

Gollerde yapabileceği çok bir şey yoktu.

Cuper'e üzüldüm, eldeki malzeme bu kadar. Bu Ordu ne kadar iyi oynarsa oynasın kazanmak için GS'nin kötü oynaması gerekiyordu, GS kötü oynamayınca şansı kalmadı pek. İronik şekilde bunu tetikleyen de Terim'in atılması oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/106323/fatih-terimin-abdurrahim-albayraka-dirsek-atmasi

AHASDHAHGASFAFGHVB

Yazık Terim fena kızmış bin pişman olmuş bunun yanında durduğu için, az daha uzasa yumrukta atardı ama haklı, Abdürrahim denyo bir adam koskoca Terimi kavede maç izlediği çapulcularla bir tutuyor ve herkes sevmez istemez öyle üstüne atlamalı itip kakmalı sevinci.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden yabancı oyuncular gelince bizim odun savunmalar pata küte girer sakatlardı , millet 'türkiyede çok sert oynuyolar' diyerek geri kaçardı , drogba topa kafa atıcam diye az kalsın adam öldürüyodu :D arada ki fark baya ortada hadi bize iyi oldu da bari kimsenin bir yerini kırmasa bu herif :D

Rieraya falan benzemez , takımda antremanda kavga çıksa 2 ölü 4 yaralı diye haber okuma ihtimalimiz var :D
Sosyal ağlarda paylaş

riera olsa o penaltıdaki kol acemiliği yapmazdı zaten de daha önce o yerde yatan adamı gerekirse ezip topu uzaklaştırırdı oradan hemen. balta ay canıms diye bakınınca herif hamle yaptı topa sonra olanlar oldu.

Albert Riera ‏@RIERA11
We don't need the referees make us a presents of penalties to win, we win by #workteam
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Eskiden yabancı oyuncular gelince bizim odun savunmalar pata küte girer sakatlardı , millet 'türkiyede çok sert oynuyolar' diyerek geri kaçardı , drogba topa kafa atıcam diye az kalsın adam öldürüyodu :D arada ki fark baya ortada hadi bize iyi oldu da bari kimsenin bir yerini kırmasa bu herif :D

Rieraya falan benzemez , takımda antremanda kavga çıksa 2 ölü 4 yaralı diye haber okuma ihtimalimiz var :D

Drogba havadan ezer domine eder o tamam da Servetin zamanında yaptığı gibi alttan alttan çok hırpalarlar Drogbayı da. Ligimiz kasap stoper kaynıyor, kendilerini göstermek için büyük maçlarda ölümüne oynuyor herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

Fhg said:

galatasarayda 20.golune en hızlı ulaşan adamlar

metin oktay 18. maç
mario jardel 19. maç
tanju çolak 20. maç
burak yılmaz 26. maç

şu yukarıdaki adamlar tanjuyu geç direk efsane,

Bu biraz ayıp olmuş. Tanju gibi saf golcü kaç adam geldi bu ülkeye? Terlemeden 2-3 gol atıp çıkıyordu abi. Yaşlandığı son dönemlerinde bile muazzam golcüydü. Öyle bir oyun okuyuşu vardı ki, toplar sürekli onun önüne düşüyordu. 6-7 yıl her golüne BAL dedi milet. FM'de hangi özelliğe denk gelir emin değilim ama anticipation? off the ball?

Millet biraz da bu yüzden sinir oldu sürekli ama o gollerini atmaya ve terlememeye devam etti.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Fhg said:

metin oktay 18. maç
mario jardel 19. maç
tanju çolak 20. maç
burak yılmaz 26. maç

Bu biraz ayıp olmuş. Tanju gibi saf golcü kaç adam geldi bu ülkeye? Terlemeden 2-3 gol atıp çıkıyordu abi. Yaşlandığı son dönemlerinde bile muazzam golcüydü. Öyle bir oyun okuyuşu vardı ki, toplar sürekli onun önüne düşüyordu. 6-7 yıl her golüne BAL dedi milet. FM'de hangi özelliğe denk gelir emin değilim ama anticipation? off the ball?

Millet biraz da bu yüzden sinir oldu sürekli ama o gollerini atmaya ve terlememeye devam etti.

Abi adam zaten tanju efsane oldugu icin gec diyor tanjuya laf etmemis.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunneh said:

sostizm said:

Fhg said:

metin oktay 18. maç
mario jardel 19. maç
tanju çolak 20. maç
burak yılmaz 26. maç

Abi adam zaten tanju efsane oldugu icin gec diyor tanjuya laf etmemis.

emin misin bak tamamını getireyim buraya:

Fhg said:

metin oktay 18. maç
mario jardel 19. maç
tanju çolak 20. maç
burak yılmaz 26. maç

şu yukarıdaki adamlar tanjuyu geç direk efsane, 100 yıl geçse de unutulmayacaklar.burak da onların arasına girer umarım, temiz 3 yılı var önünde.daha bunları fragman olarak görüyorum ben, nice ben beşiktaşlıyım amağğğ ben tottenhamlıyım gareth bale abim gibidir amağğğ mesaj diye başlayan mesajları görecez.en çok da benim hoşuma gidiyo vallahi, maçlardan sonra yakıyorum sigarayı yorumları okuyorum özellikle ekşi fena alakjaljkalja

Tanju hariç diğerleri efsane gibi anlıyorum ben hala.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...