Dizi olarak ve sahne olmayarak, sadece açılışlardan Game of Thrones ve Dexter başarılı
star wars un kayan yazi baslangiclair heralde gelmis gecmis en kotu film baslangiclaridir
çarpılırsın
yok yok carpilmam.
yani alistik, tamam filmleri de sevdik de, filmin basinda hikayeyi yaziyla anlatmak nedir ya, sanki sessiz film
yani alistik, tamam filmleri de sevdik de, filmin basinda hikayeyi yaziyla anlatmak nedir ya, sanki sessiz film
Evet kötü, yobazlık yapmayın.
dizi başlangıcı ama olsun çoğunu döver (tu)
en iyisi değil tabiki ama
expendables 2'nin açılışı muhteşemdi. 7 kişi sinemada kafayı yemiştik. bu kadar hızlı başlayan film görmedim valla sdfadfsa
expendables 2'nin açılışı muhteşemdi. 7 kişi sinemada kafayı yemiştik. bu kadar hızlı başlayan film görmedim valla sdfadfsa
abi yaşının küçük olduğunu belli etme bu kadar sdfs
bizim küçüklüğümüzde saving private ryan vardı. ilk yarım saat hele sinemada güzel gömüyor koltuğa. bir ay boyunca kabuslar gördüm ahah.
"a very long engagement" geldi bi de niyeyse aklıma. içinde savaş var diye değil de ilk başındaki narrative çok iyiydi. seyirciyi harlı ateşte güzel ısıtıyordu.
bizim küçüklüğümüzde saving private ryan vardı. ilk yarım saat hele sinemada güzel gömüyor koltuğa. bir ay boyunca kabuslar gördüm ahah.
"a very long engagement" geldi bi de niyeyse aklıma. içinde savaş var diye değil de ilk başındaki narrative çok iyiydi. seyirciyi harlı ateşte güzel ısıtıyordu.
The lion king sanırım
Pirates of the Caribbean : the curse of the black pearl..
Sparrow'un limana gelişi.
http://www.youtube.com/watch?v=qFG6KAd2ITI
Sparrow'un limana gelişi.
http://www.youtube.com/watch?v=qFG6KAd2ITI
offf müthiş o ya :D
dark knight
Saw I opening ve ending açısından çok iyiydi.
2.yi seyrettikten sonra gerisine bakmadım bile ama.
edit: Hatta en iyi ending olabilir falan.
2.yi seyrettikten sonra gerisine bakmadım bile ama.
edit: Hatta en iyi ending olabilir falan.
saving private ryan aşmış.
sırf ilk yarım saati tekrarlarca izlense sıkmaz
sırf ilk yarım saati tekrarlarca izlense sıkmaz
abi yaşının küçük olduğunu belli etme bu kadar sdfs
nalaka lan yaş küçüklüğüyle. 23 yaşındayım ben:D
sdfs adam gücendi
abi ne bileyin expendables 1-2 sinemada izledim hatırlamıyorum bile.
abi ne bileyin expendables 1-2 sinemada izledim hatırlamıyorum bile.
Öne çıkan mesajlar