Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yerli Monk geliyor (Galip Derviş)

GreenPeace77

Öne çıkan mesajlar

kadro hakaret gibi ya resmen. Hadi Engin Günaydın Adrian Monk olabilir ama diğerleri direk leş durmuş şu kadarcık fragmandan. Hayır gidip USA Network dizisini araklıyorlar. Uzak ara network kanalları arasında en iyi karakterleri yaratan ve bu karakterler kablolu kanallarla yarışan, casting olarak 10/10 luk ders niteliğinde okutulacak bir başarısı olan kanal. Biraz özen gösterin lan. Daha az paraya çalışacak daha oturaklı oyuncular bulunabilir yani. Ne yapıyorlar üzerine para verip kadroya giren adamları mı oynatıyorlar nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

bir efsaneyi daha piç etcek bizimkiler

monk'un hafif bir havası ve kaliteli bölümleri vardı, çok zevkli diziydi.

kutsal damacana ayarında komedi filmi çeken ekiplerinden çıkma olmuş gibi gözüküyor bu.

gerçi türk kanallarından adam gibi bir dizi beklemek zor.

http://www.youtube.com/watch?v=L_IOsLYVKkY
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar barış pirhasan senaryoda varsa bu dizi kötü olamaz, tamam monk bizim kanal yapımcılarının kapasitelerinin çok ötesinde başarılı bir yapım, ama ben heyecanlandım duyunca en kötüsü olabilicek en kötü halde bile ülkedeki en iyi 2-3 diziden biri olur kanımca, ekran bildiğin LEŞ dizi dolu buda kötünün iyisi olur. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

hep amerikadaki dizi sektörü başarı seviyesi üzerinden yorum yapıyorsunuzda durun yahu ora nere türkiye nere tier 10 vs tier 2 seviyesindeyiz henüz, çok yol katedilmesi lazım çook.. esinlenildiği yapımla kıyaslanınca her koşulda zayıf kalsada bu dizide küçük bir adım olsun.

oyuncu seçimleri daha iyi olabilirdi evet, ama olanaklar yapımcı kanal bütçe.. şu dizi türkiye şartlarında overall da 6/10 civarı yetebilsin başka da istemem, ekran leş dizi çöplüğü halinde, hani belki insanlar merak eder izler fatma hanım teyze nin suçundan, muhteşem harem den başka seylerde izlenirmiş densin istiyorum çokmu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...