GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kadro güzel olmuş umarım iyi uyarlarlar zevkle seyredilir kadro kısaca şöyle Engin günaydın Algı Eke Ersin korkut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 gelmesin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bir efsaneyi daha piç etcek bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 şu ersin korkut ve kalitesiz programlarının sunucusu kadar itici insanlar görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ulan ersin korkut ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 iyice çakma bi ırk olduk mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 baya olmamış. ismide çevirmeselermiş bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kadro hakaret gibi ya resmen. Hadi Engin Günaydın Adrian Monk olabilir ama diğerleri direk leş durmuş şu kadarcık fragmandan. Hayır gidip USA Network dizisini araklıyorlar. Uzak ara network kanalları arasında en iyi karakterleri yaratan ve bu karakterler kablolu kanallarla yarışan, casting olarak 10/10 luk ders niteliğinde okutulacak bir başarısı olan kanal. Biraz özen gösterin lan. Daha az paraya çalışacak daha oturaklı oyuncular bulunabilir yani. Ne yapıyorlar üzerine para verip kadroya giren adamları mı oynatıyorlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kanal d abi,ne bekliyebilirsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Myshkin said: bir efsaneyi daha piç etcek bizimkiler monk'un hafif bir havası ve kaliteli bölümleri vardı, çok zevkli diziydi. kutsal damacana ayarında komedi filmi çeken ekiplerinden çıkma olmuş gibi gözüküyor bu. gerçi türk kanallarından adam gibi bir dizi beklemek zor. http://www.youtube.com/watch?v=L_IOsLYVKkY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 arkadaşlar barış pirhasan senaryoda varsa bu dizi kötü olamaz, tamam monk bizim kanal yapımcılarının kapasitelerinin çok ötesinde başarılı bir yapım, ama ben heyecanlandım duyunca en kötüsü olabilicek en kötü halde bile ülkedeki en iyi 2-3 diziden biri olur kanımca, ekran bildiğin LEŞ dizi dolu buda kötünün iyisi olur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Nasıl bir yorum yapsam bilemedim. Tony Shalhoub 3 emmy 1 golden globe kazandı o rolle ki sayısız defa aday oldu 6-7 civarındadır kesin, saymak lazım. Bu çapulcu ve hademe tipli zatlara mı kalmış böylesi güzel bir diziyi çevirmek. 2-3 bölümde ellerinde patlaması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 tutmaz zaten boşa sinir yapmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kanal D'nin şu tarz dizi müziklerini yapan adam emekli olunca ya da ölünce rahat nefes alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Narnia + last airbender'ı alıp hititya diye film yapan bir memleketiz olm.Barış pirhasan demiş akjsdaf.O olsa da olmasa da dizi kafadan fail ve gereksiz para kaybından öteye geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ya benim anlamadığım bu tip çakma diziler hiç tutmuyor ona rağmen neden inatla çekiyorlar anlamış değilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Esnaf said: ya benim anlamadığım bu tip çakma diziler hiç tutmuyor ona rağmen neden inatla çekiyorlar anlamış değilim :P Olm Nasrettin Hoca diye biri var lan bu kültürde, Ya tutarsa? diye çalıyorlar göle yoğurdu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Sequo said: Olm Nasrettin Hoca diye biri var lan bu kültürde, Ya tutarsa? diye çalıyorlar göle yoğurdu işte. http://youtu.be/YbvNyZw4klI?t=17s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 asdsadfsafd fragmanda adamın triplerini aptala anlatır gibi anlatıyolar. tabi millet nerden bilsin bu hastalığı. bütün dizi boyunca her yaptığını -napıyo bu adam? -işte hedehödö yapıyo çünkü bu adam hasta diye açıklicaklar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hep amerikadaki dizi sektörü başarı seviyesi üzerinden yorum yapıyorsunuzda durun yahu ora nere türkiye nere tier 10 vs tier 2 seviyesindeyiz henüz, çok yol katedilmesi lazım çook.. esinlenildiği yapımla kıyaslanınca her koşulda zayıf kalsada bu dizide küçük bir adım olsun. oyuncu seçimleri daha iyi olabilirdi evet, ama olanaklar yapımcı kanal bütçe.. şu dizi türkiye şartlarında overall da 6/10 civarı yetebilsin başka da istemem, ekran leş dizi çöplüğü halinde, hani belki insanlar merak eder izler fatma hanım teyze nin suçundan, muhteşem harem den başka seylerde izlenirmiş densin istiyorum çokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Tutmayacak bir dizi bence orjinalini izlemek varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Eğer bir kaç bölümden sonra aşka meşke girerlerse dizi tutar ve izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar