Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hani bir velet kendini pokemon sanıp camdan atlamıştı ya. haber MERSİN - Tüm dünya çocuklarının 'bir numaralı çizgi filmi' Pokemon, Mersin'de faciaya neden oluyordu. Mezitli beldesinde yaşayan Ağırbaş ailesinin dört yaşındaki oğlu Ferhat, Pokemon çizgi filmindeki kahramanlara özenerek uçmayı denedi. Annesinin markete gitmesini fırsat bilen Ferhat, oturdukları apartmanın yedinci katından atladı. 21 metre yükseklikten toprak zemine ayakları üzerine düşen küçük Ferhat, devlet hastanesine kaldırıldı. Sol bacağının kırıldığı belirlenen ve üç gün yoğun bakımda müşahade altına alınan Ferhat'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ferhat, "Neden düştün?" diye soran doktora, "Pokemon'u izledim. Pokemon gibi uçtum" yanıtını verdi. Oğlunun başucundan ayrılmayan anne Füsun Ağırbaş ise, "Sürekli televizyonda Pokemon çizgi filmini izliyordu. Bunu bir türlü önleyemedik. Her anı Pokemon'la geçiyor. Şu an hasta yatağında bile, Pokemon Taso denilen oyuncağı elinden düşürmüyor. Yetkililerin buna bir çözüm getirmesi gerekir" dedi. Devlet hastanesi psikiyatri doktorlarından Bünyamin Gü-müş de Pokemon tehlikesine dikkat çekerek, "Pokemon çılgınlığı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde salgın halin-de. Filmlerin şiddet içermesi çocukları olumsuz yönde etkiliyor. Pokemon hareketini çocuk kendisine model olarak seçebilir. Aynı hareketleri yapabilir" diye konuştu. inciciler isim soyisim ve yaş olarak arayıp bulmuşlar. kendisi şu arkadaşmış. ilgili kaynak karışık duygular içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 atladığı şehir: mersin aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi incinin yaptığı en iyi şey olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ağladım asdfjsdjf http://i.imgur.com/fq7p2iJ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 gotta catch'em all gotta catch'em all pookemonnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 daha kötü birşeye dönüşmüş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bu tür benim koleksiyonumda yok hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Veledi bulmuşlar eyw. Şimdi o zamanki rtük üyelerini bulup kafa göz dağıtsınlar pokemanı kaldırdılar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 LİNÇ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 insan böyle salak bir lekeyle nasıl yaşayabilir merak ediyorum :D tescilli aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yayından kaldırılması bişi değiştirmemiş görüldüğü gibi pokemon olmuş çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Laorx said: ağladım asdfjsdjf http://i.imgur.com/fq7p2iJ.gif abi bu ne ya ahahah mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aynen. süper gifmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 çocuk kendini pokemon sanmıyomuşki zamanında doğrusunu demiş baya pokemon bu işte 2.evriminide yapmış sadece flying type değilmiş okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kafa üstü düşmüş zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 O kadar senedir içimde biriktirdiğim kinin muhattabı bu fagmıymış lan.İnsan bunu evire çevire dövemezde hayallerim yıkıldı!Bir gün karşılaşıp kafa göz dalacaktım ben buna O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bunca senedir millet söve söve bu hale gelmiş zaten. daha da vurmayın çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 en zevkli yerinde yayından kaldırmışlardı lan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 işsizlik overload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya bu cocuk uzak bı yerden tanıdık çıktı. sordum neymiş ne deimiş die, olayın pokemonla alakası yokmuş aslıdna patice gelsin anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 arkadaşlar. suarka dalabiliriz. tanıdığıymış. siz girin önden. ben de geliyorum akşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 evet bence de suark'a dalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/181823_361404230623280_1731575541_n.jpg kesin almancı filan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 suark'a dalarken aradan seni de çıkartırız bence uzak dur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bilocan31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar