Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Hepsiburada.com üzerinden aldım ama paket açıldığı için hiçbir hak iddia edemem. Birine hediye edicem artık.

Saçmalama abi ne demek hiçbir şey iddia edemem. Hemen yaz satıcıya. Paranı geri al.
Mesaj tarihi:
satış sözleşmesine göre ürünün görselinde ve içeriğinde yazan şekilde ürünü sana göndermekle yükümlü. "içini açtım" diye bir şey yok. o zaman laptop al, sana boş kutu göndereyim. içini açtığın için bir hakkın olmasın :D
Mesaj tarihi:
satıcıya yaz, eğer ilgilenmezse hemen hepsiburadaya ihale et olayı. adamın yanına kalmasın bilerek yaptıysa.

bu arada rise of irons alabileceğimiz ucuz bir yer var mı? store'da 30 dolar. bana 50 tl e lazım :p
Mesaj tarihi:
Rise of iron 50TL ye cok zor, cok arastirdim.

Hepsiburadaya mesaj attim gece keyler cikmadi diye, gelen cevap:

`93656127 numaralı siparişinizde yer alan Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4 ürünün satıcı firma bilgileri aşağıda iletilmiş olup, irtibata geçerek işlem sağlayabilirsiniz.

Satıcı Firma: GENÇPLUS TEKNOLOJİ İTH.İHR. SAN. VE TİC.LTD.ŞT.
Telefon: 0216 202 10 10

Konuyla ilgili sorun yaşanılması durumunda bizlere bilgi vermenizi rica ederim.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi günler dilerim`

Firmayi aradim, cevap yok, mail attim ona da yok. Yarin kalkip gidicem yerlerine uskudardaymis dukkan.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Abi benim orijinal destiny kutusunda da key yok. Sadece vanguard armor için key var bi de ps plus trial key.

orjinal destiny oldugu icin keyi yok :P

expansionlar dlc oldugu icin disk uzerinde degil online indiriliyorlar, aktive etmek icin key gerekiyor klasik
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Rise of iron 50TL ye cok zor, cok arastirdim.

Hepsiburadaya mesaj attim gece keyler cikmadi diye, gelen cevap:

`93656127 numaralı siparişinizde yer alan Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4 ürünün satıcı firma bilgileri aşağıda iletilmiş olup, irtibata geçerek işlem sağlayabilirsiniz.

Satıcı Firma: GENÇPLUS TEKNOLOJİ İTH.İHR. SAN. VE TİC.LTD.ŞT.
Telefon: 0216 202 10 10

Konuyla ilgili sorun yaşanılması durumunda bizlere bilgi vermenizi rica ederim.

İyi günler dilerim`

Firmayi aradim, cevap yok, mail attim ona da yok. Yarin kalkip gidicem yerlerine uskudardaymis dukkan.

Hepsiburadanın müşteri hizmetleri arasana abi izah et durumu
Mesaj tarihi:
https://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/72497110

legendary edition kutusu içinden çıkan disk, vanilla destiny. içindeki kod da taken king olması lazım işte.
Mesaj tarihi:
Pcprices kendi regionin icin icin, hatta register edin indirim olunca mail at diyin beklediginiz oyunlara sahane oluyor
Psn4 ise regionlar arasi kiyaslama icin cok iyi, pcprices da rahat yapamiyorsun onu bi ayai vs yoksa. Psn4 dede tam tersi indirimt arihi vs iyi degil
Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi sen çıkan keyi girdin mi belki tek keye registerlıdır hepsi?

Key falan çıkmadı abi. Sadece cd. :)

En son gelen cevap:

"Cevap: Değerli Müşterimiz,

Öncelikle yaşadığınız sorundan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isterim.

93656127 numaralı siparişinizde yer alan Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4 ürüne ait iletmiş olduğunuz eksik aparatın temin edilebilmesi için satıcı firma ile irtibata geçtim. Tarafıma aktarılacak bilgiye istinaden sizlere geri dönüş yapacağım.

İyi günler dilerim."
Mesaj tarihi:
Destiny – The Collection contains every release from the award-winning first-person shooter franchise to date. Includes: Destiny, Expansion I: The Dark Below, Expansion II: House of Wolves, The Taken King, Rise of Iron, and a Level 40 Character Boost
Mesaj tarihi:
ya gerizekalılar siteye the collection koymuşlar legendary gönderiyorsunuz. rise of iron yokmuş içinde bunun. yemin ederim adamı çıldırıyorlar.
  • Yeni Oluştur...