Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
xbox ı kinect var diye aldık. Ev oturmalarında arkadaşlar gelince falan bowling oynadık birkaç ondan sonra kaldı öyle. Eşim pinball, bende destiny dışında birşey oynamıyoruz zaten vakit kalmıyor pek başına oturmaya.
Ben ps 4, xbox serverı farketmiyordur diye düşünerek demiştim. Eğer olmuyorsa yapçak birşey yok xbox kaderine razı olucam napalım.
Mesaj tarihi:
Vanguard rank 3 scout rifle baya iyiymiş ya. Benim taken king öncesi reforge silahıms benziyor. Bi de firefly olsaymis tadından yetmezmiş.

Bu arada bu arms day orderlari çarşamba günü mü verebiliyoruz sadece? Nasil calisiyor tam sey edemedim.
Mesaj tarihi:
order çarşamba verdim, bir sonraki çarşamba tekrar gunsmith e gidip silah mı alıyorum?

dead orbit bende daha 1.2 ya rep olarak, 3 olana kadar tekrar mark birikir.

rocket launcher çıktı bu arada. 3 rocket alıyor ve cluster var ;) 295 düştü direkt
Mesaj tarihi:
Destiny + Taken King dahil olmak üzere bütün ek paketler 89TL ! https://store.playstation.com/#!/en-tr/games/destiny-the-taken-king-legendary-edition/cid=EP0002-CUSA00568_00-DESTINYTAKENLEGE

http://i.imgur.com/FnIgqOE.png
Mesaj tarihi:
Sinowhatrecup said:

Bu oyunda pek class üstünlüğü yok ki. En fazla silahlar bazen fazla kuvvetli geliyor ona da hemen nerf. Hangi class oynamak istiyorsanız o.

Pvpde hunter her zaman ustundu. Gecen haftaki nerfe kadar da titan sunbreaker ustunmus sanırım.

dolayısıyla class ustunlugu hep vardı oyunda, farklı classlar olan oyunda her zaman olur zaten.

Sunbreaker nerften sonra hala guclu mu?

hunter pve de nasıl su an?
Mesaj tarihi:
Abow ne güzelmiş lan bu oyun. Vakti zamanında pahalı diye almamıştım da dün alıp bugün oynayınca baya beğendim. Konsolda aim alamayan biri olarak ben bile nispeten rahat bi biçimde oynuyorum. Ki bunun hemen öncesinde Uncharted 1'i easy'de anca bitirebilmiştim sdf
  • Yeni Oluştur...