knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 deadwoll said: Strike kolay da Nightfall yapacak adam lazım sdf. Ben haftasonu 285 llvl oldum. Nightfall'a adam bulamadım bu haftayı boş geçtim :( Destiny'nin en kötü yanı chat'i vs. olmaması. Bari cep telefonuna app. falan yapsalarmış da chat oradan dönseymiş, inv vs. atılabilseymiş. IRL arkadaş ya da community şart. destiny general ya da destiny redditin topluluklarina bak, yardimci olurlar her turlu adam bulamazsan vs
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 beynim agridi oynarken, o fov, o karakterin kutuk gibi hareket etmesi, analogla aim, anlayamazsiniz. isin garibi betayi oynarken bu kadar rahatsiz degildi, mis gibi oynamistim.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 yetemiyosam $60 vermeyeyim daha cok asdf.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 alışıyorsun oynadıkça özellikle aim konusunda. fov close combat olduğunda beni hala rahatsız ediyor. neredeyim, düşman nerede, nereye gidiyorum diye bütün algıyı kaybediyorum.
Oski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Abi fov herhangi bi fps den farkli degil?
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Evet fov un notmal fps den farkı yok ekran çok buyuk diye belki kasılıyorsunuzdır da çok çabuk alışılıyor ona da
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 fov baya düşük bence, bana 30-40 gibi geliyor. normalde 70 flndır yanlış bilmiyorsam.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 http://kotaku.com/the-messy-true-story-behind-the-making-of-destiny-1737556731 oyun cikayazarken hikayeyi begenmeyip bastan daha kotusunu yazdirmak... #thankskotick
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 “Let’s say a designer wants to go in and move a resource node two inches,” said one person familiar with the engine. “They go into the editor. First they have to load their map overnight. It takes eight hours to input their map overnight. They get [into the office] in the morning. If their importer didn’t fail, they open the map. It takes about 20 minutes to open. They go in and they move that node two feet. And then they’d do a 15-20 minute compile. Just to do a half-second change.” lel http://starecat.com/content/wp-content/uploads/trust-me-i-am-an-engineer-securing-sand-transport.jpg
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 hard mode da raid de oryx e kadar geldim öryx i geçemedik
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Normal raidleyecek birileri varsa haber etsin. Raid takımı bulamadım ben akü.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ben 296 oldum da raid yapamadım daha sldfj Btw Xûr'da Zhalo Supercell var bu hafta. Kaçırmayın, bayağı iyi auto rifle. Bol trash'li yerlerde akıyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Dün raid de yaptık btw, sağolsun arkadaşlar omuz attılar sonunda. Tabii her oyunda klasiğim olduğu üzere bir bok düşmedi :> Dipnot düşmek gerekirse benim bayağı hoşuma gitti raid. Mekanlar falan bayağı başarılı, kendimi bir ara Mario oynuyormuş gibi hissettirdi platformer kısımlar eheh. Boss kesmekten daha zor bazı platformları geçmek sdşkdjsg
hunty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Su Doughter which'leri hard'da kesmek, oryx'i kesmekten zor geliyor. Kasiliyorum su ziplama isi bana denk gelince.
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 abi casual oyuncuyuz, gecen gun raid te rage quit attım adamlar 40 dk beni beklediler, beni bırakın kendinizi kurtarın diyip çıktım.. bidaha da girmem
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 abi aslında daughter lar kolay da işte random olunca o jump nanesi sıkıntı oluyor. warpriest dps i odaklamak gerektiği falan için zor oluyor en kolay kısmı no knight strategy ile oryx zaten. ama genelde bneim de en nefret ettiğim kısım daughters of oryx
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bu aksam kilici exo yapcam bakalim.. oncesinde upgrade olmasin gerekiyor sanirim.pvp de kilic oluk oluk akiyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 PvP'de kılıç bir, sunbreaker'ın super'i 2. Allahsızlar, sonsuz range çekiç spamlıyorlar dan dan.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 On September 15, 2015, Activision Publishing and Bungie released The Taken King, the largest update to the Destiny universe yet, which was enthusiastically received by fans and critics alike. Day-one downloads broke PlayStation records, day-one engagement saw the highest number of active players in Destiny's history, daily player engagement is now well above 3 hours per day and the Destiny community has climbed to over 25 million registered players. Since its launch, Destiny has become the most watched console game on Twitch. dayum son.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 olm seneye destiny 2 cikicakmis zaten meh.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 daily player engagement is now well above 3 hours per day inanılmaz abi şu rakam bence. hele konsol için.
Öne çıkan mesajlar