Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

abi hayatım boyunca konsol sahibi olmadım ya.

gamepade alışırım bi şekilde, dark soulsları pcde de gamepadle oynadım da.

yine de şu an hiç bi fikrim olmadığı bi oyun için ps4 al destiny al vs zor

yarın bi gün bitecek hype ı elbet her oyun gibi

ben de almamıştım ilk ps 4 aldım destiny için mutluyum huzurluyum come to the dark side hadi
Mesaj tarihi:
arcane said:

Mortis said:

asıl siz heroes of the storm a gelin ya das

dostum önce sen gel hotsa. danışmadan anons yaptırıcam das.

2 gündür eve geç geliyorum ya. Bu akşam gelirim diye düşünüyorum . yarın istanbula uçuyorum 2-3 hafta ordayım. Istanbuldan da oynamanın bir yolunu bulmam lazım :)
Mesaj tarihi:
gel benim evde 3 pc var, gel birini sana kiralayım. win/win durumu bulabiliriz bence. sizin ofisten sinecan aradı beni geçen gün ;) istediğim noktalara doğru gidiyoruz google ile
Mesaj tarihi:
konuyu destiny'nin ne kadar guzel bir oyun olduguna geri getirmek istiyorum

bingildak yok mu senin level 14 civari char in? gel beraber oynayalim
Mesaj tarihi:
arkadaş yeni ps4 aldı 2.el, gelen hesapta destiny var ama hiçbir ek paketi yok. O hesabı kendime ana hesap olarak eklesem ve yeni bir psn hesabı açıp ek paketleri o hesaptan alsam yer mi?
Mesaj tarihi:
1-2 saat sonra ortamlara akacağım kız arkadaşım "benimle ilgilen" diye televizyonun önüne geçmezse :(

O kadar para verdim kutulu oyuna, adamlar cd'ye the taken king yazmaya bile üşenmişler. İçerisindeki kağıttan store'da kod yazıyorsun hesaba ekleniyor; cd de ilk oyunun cd'si.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

1-2 saat sonra ortamlara akacağım kız arkadaşım "benimle ilgilen" diye televizyonun önüne geçmezse :(

O kadar para verdim kutulu oyuna, adamlar cd'ye the taken king yazmaya bile üşenmişler. İçerisindeki kağıttan store'da kod yazıyorsun hesaba ekleniyor; cd de ilk oyunun cd'si.

wildstar hypeı bitene kadar oyunu anca indircem
2000lerin başına döndüm arabistan'daki internet hızıyla
sdf 4g var bide allahsızler bonba yapacka kadar internet geliştirmişler
  • Yeni Oluştur...