Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny (Bungie'den yeni MMO-FPS)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Valla ben kafa kafaya götürüyorum questleri, hatta son bir kaç tanesine low lvl girdim. Oyun zorluğu artıyor, bir de lore'u merak ediyorum bayağı.

Lore ile ilgili hiçbirşey öğrenemiyorsun resmen. Anlatılmıyor.

Ben bütün mission'ları Hard'da oynadım, hiç zorlanmadım.
Mesaj tarihi:
Ben ölüyorum arada ya sdf, özellikle thrall'ların 50 tane üstüme koştuğu bir iki missionda 3-4 kere öldüm şsldfkjhg

Görevler bir şey anlatmıyordan ziyade, bir sürü mekan görüyoruz, imalarda bulunuluyor vs. ama bunlar birleştirilmiyor ya da ne olduklarından bahsedilmeden geçiştiriliyorlar direk. Videodaki "I could tell you" geyiği o anlamda bütün oyuna hakim. World's Grave mesela, çok merak ettim; nedir, neden yapılmış, neden ayda, saklanan bilgiler nelerdir falan ama ghost "çok önemli şeyler varmış mehehe" diyip geçti direk olayı.

Muhtemelen diğer exp.lerde falan toplayacaklar işte. $$
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

http://kotaku.com/why-high-level-destiny-players-are-all-shooting-at-the-1637187488

magara farmi yapiliyormus fyi.

ben girdim bi mağaraya. lvl 6 falanım. bi baktım lvl 20 dolu içersi tek attılar sdfdsfs
Mesaj tarihi:
Vanguard armorye early access veriyor sana, birde vanguard emblem aliyorsun oyunun basinda. Baska bir numarasi yok bilgiim kadariyla.

Bu magra olayi gibi seyleri ogrendiginiz websiteleri yada youtube hesaplari neler beyler?

Angry Joe'da bassariliymis aldim takibe.
Mesaj tarihi:
Bana daha hic mor dusmedi ama yanimda farm yapan insanlara 3-4 kere dustu. Fixlendi derken??!? Artik hicbirsey mi dusmuyor, sadece bir item drop listesinden mi cikarildi, yoksa spawn zamanini mi degistirdiler?
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Cave önünde toplam herhalde 8-9 saat farm yaptım, sadece 1 tane mor item düştü............

lath bana mavi enagramdan legendary çıktı.

bir de enagram açtırdıkça lvl alıyor cryptographer o sırada da legendary gelebiliyor ama random class bana titan legendary boots geldi mesela.

bu arada şu fix olayını detaylandırırmısınız?
  • Yeni Oluştur...