Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Sam said: strafe filan yok mu bu oyunda ya? rain of arrows ve lightning arrow endgame build demişler de dümdüz ve keyifsiz. whirlwind filan var mı bari? whirlwind var, strafe tarzı sağ tıka bırakayım skilli pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 o zaman scion açınca onunla ww yapa yapa gezerim, rain of arrows da lightning arrow da birbirinden bayık. şuraya iki mesaj atana kadar town portal kendiliğinden kapanmış, harbi bravo. sadomazo komünitesi filan mı feedbacklemiş nedir bunun hikayesi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 veya adamlar default olarak böyle yapmışlar ve hatrı sayılır karşı çıkan bir kitle olmamış ve böyle kalmış. hns'in doğasında var aynı yeri/mobları tekrar öldürüp exp kasmak, item düşürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 istediğin yerde ve istediğin zamanda. burada boğazına tüp sokulur gibi aynı bayık haritayı tekrar açtırtıyor. al bak şimdi portal kendiliğinden kapandı 4-5dk'de, ben geri gidene kadar resetlenecek harita. top lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mantıken aynı yeri tekrar oynamaman gerek zaten. eğer karaktere güvenmiyorsan veya boss fight'a giriyorsan gate açıyorsun zone'a girdiğinde. çok afaki durumlarda frozen falan ölüp belki öyle bir duruma düşersin o da 40 yılda bir olur, gerilmezsin tekrar 15 tane yaratık öldürdüm yine. senin durumun baya farklı olmuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 4-5 dk'da portal kapanması diye bir şey yok abi oyunda. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4InYdN0Aca0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Allah belasını versin ya, o girişi bulana kadar 45dk gezdim. şimdi tekrar bulup bir de içeride aynı yere gideceğim tekrar. cidden pes doğrusu. çocuğa versen bu kadar kötü sistemler düşünemez. tuvalete de gitmeyeceğiz oyunu açınca, mmo'da raid yapıyoruz çünkü. akılsızlığın zirvesi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Var bayağı eksiği ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bingildak said: 4-5 dk'da portal kapanması diye bir şey yok abi oyunda. üzgünüm. chamber of sins'e neden geri dönemiyorum anlat madem. portal yok ortada. wp ile de gidilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 dümdüz koş o zaman 5 dk sürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 portal niye yok peki? ayrıca evet abi hns oynuyorsun, koş direkt yani hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ben de onu soruyorum, niye yok? nereye dümdüz koşayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=4InYdN0Aca0 desync görücem diye sevinmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 U'a bastığında questin hangi zone'da olduğunu ve hangi zone'dan koşman gerektiğini gösteriyor eğer takıldığın nokta oysa. gitmen gereken veya bir önceki zone'a git, geçişi bul ve devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hayır takıldığım nokta o değil elbette. girişi bulmam yarım saatten fazla sürdü. dümdüz koş kadar basit değil yani, abuk sabuk haritalar, girişi çıkışı belli değil. "kuzeye koştum yoldan tamam kapı çıktı" olmuyor, denedim öyle hüsran oldu kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 merak ettim bakayım neymiş şu chamber of secrets 30 dk sürdü kapıyı bulman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Sam said: community ciddi ciddi "15dk'de bir haritalar resetlensin" mi demiş? ne akla hizmet peki? ne işe yarıyor? harita resetlemek isteyen relog yapar, 15sn'lik iş. Fakat oyunda race, ladder vs. tarzı şeyler de var. Tamamen serbest reset de o durumlarda exploit yapılmasın diye istenmemiştir. İkisinin arası bir nokta olarak 15 dakika belirlenmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ya olay server memory'den kaynalik boyle 15 dk kimi yerler 8dk, cok iyi hatirliyorum yorumlarini okudugumu adamlarin reddit veya resmi forumlari olabilir bulamadim simdi. yoksa hangi salak onerebilir ki boyle bi sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 quixef said: Hack & Slash böyle bir şey yalnız, yaptığın şeyin aynısını tekrar yap, fakat daha iyi yap. Item düşsün, xp al, daha hızlı kes. Mantık bu, o haritayı temizledim artık oraya geri dönmemeliyim demek çok saçma H&S için. Hayır hack n slash böyle birşey değil. Yaptığın şeyin aynısını yapmaya mecbur bırakmaz seni, ya kendi isteğinle tekrar başlatırsın haritayı ya da başka zorluk seviyesinde tekrar oynarsın ama seni oyunu bitirebilmek için aynı bölgeyi aynı zorluk seviyesinde aşmaya mecbur kılan bir hack n slash bilmiyorum ben. Diablo'nun hiçbir oyunu böyle değildi, keza Titan Quest de. Ben şansımı tekrar denemek istersem oyundan çıkıp girerek kendim resetlerim haritayı, oyun beni buna mecbur bıraktıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 iron reflexes almak lazım herhalde? dexterity'nin bütün esprisini öldürüyor ama bir yandan, kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Onun tam mantığını anlayabilmiş değilim. 1-2 vuruşta ölmedikten sonra evasion da armordan daha az yararlı gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 endgame'de armorsuz tek vuruşta yatılıyor diyorlar da, armor olan birşey giydiremiyorum karaktere daha şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Burst dmg ve criticallar evasion a bağlıysan ve evade edemezsen kontrol edemediğin için ölmene sebep oluyor (life leech instant heallemiyor, vaal varsa bile kompanse edemeyebilirsin). Armor çok daha avantajlı. Daha stabil gelen gideni kontrol edebiliyorsun. Ama level 70 e kadar sıkıntı olmaz life node alırsan diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şimdi biraz baktım yorumlara, oyun sonunda full evasion giden adamı bir iki vuruşta öldüren bosslar, full armor gideni de 1-2 vuruşta öldürürler zaten deniyor. Tavsiye edilen şey life'a ağırlık vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar