Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 endgame kasmak ne demek? bütün zorluklarda bitirmek mi? neden armora dönmek şart peki? yani adam bana 30% gücüyle vuracağına hiç vurmasın daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Nigger_of_the_sand said: endgame kasmak ne demek? bütün zorluklarda bitirmek mi? neden armora dönmek şart peki? yani adam bana 30% gücüyle vuracağına hiç vurmasın daha iyi değil mi? evasion guvenilir degil. Evade ediyorsun ediyorsun sonra bir edemeyince pat diye yatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 80% evade chance yaparsın, 20% i 2 kere denk getirir asfalt olursun. 80% dmg red. yaparsın, sürekli 20% dmg yersin, yönetimin daha iyi olur, life leech bir işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Peki bagli soketlerin olayi nedir birtek totem ile flee yi birbirine baglayabildim. Ilk baglanacak item en basta mi olmasi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 skilleri birbirine bağlayıp modifiye ediyorsun abi. ama herşey herşeyle çalışmaz. skill gemlerin üzerinde "projectile", "melee", "fire" gibi ibareler vardır. projectile support gemi melee support gemiyle birleştirirsin hiçbir etkisi olmaz. mesela stun niteliği olmayan bir şeye stun takarsan zaten var olan bir stun etkisi olmadığı için hiçbir etkisi olmaz (oyunda her physical damage'in stun etkisi var bu arada) ilk itemdan kastın nedir? mesela örnek veriyorum : heavy attack kullanıyorsun. ona faster attacks, life leech ve melee splash takılıyorsun. her vuruşun 20% kusur hızlanıyor, x% oranında life leech yapıyor ve splash vurmaya başlıyor ama her gem'in mana modifier'ı var. 120% - 150% gibi. bunlarda default ability costunu arttırıyor. 8 manalık heavy strike oluyor sana atıyorum 25 mana. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 75 oldu marauder. Gittim kestim son bossu lvl 5 unique attı sağolsun :) Mapler baya zevkli olmus özellikle magic ve rarelar (handikaplı başlıyorsun ama daha cok rare monster oluyor falan) unique map görmedim daha. Arkadaş gurubun varsa gem vs problemi ortadan kalkıyor sayfalarca gem oldu bizde her gemden 2şer 3er mevcut bi portal kaldı bulamadık :) Unique sistemi güzel olmus lvl 70+ da lvl 35 te dusen itemi kullanabiliyorsun mesela, acayip şeyler çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 DareJedi said: Peki bagli soketlerin olayi nedir birtek totem ile flee yi birbirine baglayabildim. Ilk baglanacak item en basta mi olmasi gerekiyor? soketler birbirine bağlı oldugu surece gemleri takma sırası önemli deil. Bağlama olayı oyun izin verdiği sürece snn yaratıcılığına kalmıs. mesela armor veren molten shell diye bir skill i sürekli basmak derdinden kurtulmak icin cast on dmg taken saport gemiyle birlikte kullanırsın yanınada duration uzatan gem koyarsın yetmedi reduce mana bağlarsın isteğe bağlı bunlar birde itemin izin verdiği kadar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Oyunun çeşitliliğine muhalefet gibi görünse de melee oynayanların Blood Magic ve Resolute Techinque node'larını almasını zorunlu görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 crit melee build yok yani oyunda öyle mi? blood magic dediğin şeyi gemle alabiliyorsun, main abilitye takarsın kafan rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 end game de olmaz o gem olayı bi soketi iptal ediceksin her skill için blood magic basarsan. talentla alındıgında cok daha efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 yok gayet end game de blood magic gem kullaniliyor. Rahat rahat aura acabilmek icin cok iyi yontem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 abi her skill i aktif kullanmıyorsun bir, her skill i dallandırıp budaklandırmıyorsun (skill costu katlanmıyor) ayrıca blood magic'e gidersen aura kaybın çok büyük oluyor. optional bir şey, kesinlikle olmazsa olmaz değil. resolute teknik gibi. olsa da olmasa da endgame viable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Crit build yok mu dedik? Ama critle falan uğraşana kadar al RT'i, crite abanacağın şeyleri daha efektif yerlere harcayabilirsin. 'Bence' makul olan bu. Ayrıca accuracy derdini de bitiriyor. Onla da uğraşmıyorsun. Blood Magic ise bir tek aura konusunda sıkıntı yaratıyor, doğru. Onun dışında mis gibi, mana bitti bitmedi, mana regen derdin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aura nerften sonra blood magic node a gitmek mantıklı değil pek. o yüzden main skille bloodmagic, mananın tamamını auralara kullanmak en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 domination da 70 freezing pulse marauder yaptım. oynayanlar varsa eklesinler kasarız beraber. id : killeriest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Skill treedeki büyük daireli skiller ne anlama geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Keystone diye geçiyor onlar, direk karakterin oynayışına etki eden skiller. Mesela yukarda bahsi geçen blood magic i alırsan manan sıfırlanıyor, bütün ability costları hp den gidiyor. Ya da resolute technique alırsan hiç misslemiyorsun, ama crit de vuramıyorsun. 0 int 0 dex bi tank build yapıyorsan ikisi de alınabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 çabuk kasın nooblar tek başıma endgame farmlıyorum arada faydalanırsınız. ben de fazla exp alarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mana konusunda blood magic skill yerine gem tercih ederim. 2 aura vazgeçilecek birşey değil. Epey ucuz blood magic gem. En kötü 2-3 chaos a alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Aslında şu işe ben de girebilirim ama hangi skilli silebilirim ki? Primary attack heavy strike var Orta tuş molten shell Sağ tuş ground slam Q da Warlords mark W Charge E Leap R Reju totem T de Taunt Shield/1H Mace tank bültüm var armor/hp/shield ağırlıklı. Aslında 2 tane escape var bi tanesini kaldırabilirim ama leaple yeterince hızlı kaçılmıyor. Leapi silsem bu defa sağa sola ulaşmam kısıtlanacak. Reju totemi sileyim desen 1 potion gücünde nerdeyse, aynı anda 2 pot içmiş gibi heallanıyorsun. Warlords mark life on hitli ground slamle saçma sapan aoe endurance veriyor falan derken blood magic i silsem yerine aura alacak skill bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 anger var abi hayvan gibi aura. bi de charge ne ya. molten shelli falan da acil cast on damage takena falan linkle. codt>enduring>immortalcall>molten shell codt a moltenshell yerine warlord's mark koyabilirsin. zaten determ + anger/haste/hatred açsan mark atıcak manan kalmayabilir. dolayısıyla mark atınca reju totem de gereksiz. %6 leech var + pot regen. 2 hp pot, bi opsiyonel flask (3k armour olabilir, resist olabilir falan fistan) 2 de koştur git flask. bi de attack speedin ve GS nin dps i kaç, life leech daha efektif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 olorin84 said: end game de olmaz o gem olayı bi soketi iptal ediceksin her skill için blood magic basarsan. talentla alındıgında cok daha efektif. hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 axedice said: Gidip saçma salak liglerde oynarsan AH lazım böhühüh diye gezersin sonra. irrelevant. standarda da lazım, forum veya trade chatte kovalamak tam bir hamallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 trade chat çok büyük eziyetti ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 dominationda identify scroll arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar