Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:

endgame kasmak ne demek? bütün zorluklarda bitirmek mi?

neden armora dönmek şart peki? yani adam bana 30% gücüyle vuracağına hiç vurmasın daha iyi değil mi?

evasion guvenilir degil. Evade ediyorsun ediyorsun sonra bir edemeyince pat diye yatiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

skilleri birbirine bağlayıp modifiye ediyorsun abi.

ama herşey herşeyle çalışmaz. skill gemlerin üzerinde "projectile", "melee", "fire" gibi ibareler vardır. projectile support gemi melee support gemiyle birleştirirsin hiçbir etkisi olmaz. mesela stun niteliği olmayan bir şeye stun takarsan zaten var olan bir stun etkisi olmadığı için hiçbir etkisi olmaz (oyunda her physical damage'in stun etkisi var bu arada)

ilk itemdan kastın nedir?

mesela örnek veriyorum : heavy attack kullanıyorsun. ona faster attacks, life leech ve melee splash takılıyorsun. her vuruşun 20% kusur hızlanıyor, x% oranında life leech yapıyor ve splash vurmaya başlıyor ama her gem'in mana modifier'ı var. 120% - 150% gibi. bunlarda default ability costunu arttırıyor. 8 manalık heavy strike oluyor sana atıyorum 25 mana. gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

75 oldu marauder. Gittim kestim son bossu lvl 5 unique attı sağolsun :)

Mapler baya zevkli olmus özellikle magic ve rarelar (handikaplı başlıyorsun ama daha cok rare monster oluyor falan) unique map görmedim daha.

Arkadaş gurubun varsa gem vs problemi ortadan kalkıyor sayfalarca gem oldu bizde her gemden 2şer 3er mevcut bi portal kaldı bulamadık :)

Unique sistemi güzel olmus lvl 70+ da lvl 35 te dusen itemi kullanabiliyorsun mesela, acayip şeyler çıkabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Peki bagli soketlerin olayi nedir birtek totem ile flee yi birbirine baglayabildim. Ilk baglanacak item en basta mi olmasi gerekiyor?

soketler birbirine bağlı oldugu surece gemleri takma sırası önemli deil.

Bağlama olayı oyun izin verdiği sürece snn yaratıcılığına kalmıs. mesela armor veren molten shell diye bir skill i sürekli basmak derdinden kurtulmak icin cast on dmg taken saport gemiyle birlikte kullanırsın yanınada duration uzatan gem koyarsın yetmedi reduce mana bağlarsın isteğe bağlı bunlar birde itemin izin verdiği kadar tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Crit build yok mu dedik? Ama critle falan uğraşana kadar al RT'i, crite abanacağın şeyleri daha efektif yerlere harcayabilirsin. 'Bence' makul olan bu. Ayrıca accuracy derdini de bitiriyor. Onla da uğraşmıyorsun.

Blood Magic ise bir tek aura konusunda sıkıntı yaratıyor, doğru. Onun dışında mis gibi, mana bitti bitmedi, mana regen derdin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Keystone diye geçiyor onlar, direk karakterin oynayışına etki eden skiller. Mesela yukarda bahsi geçen blood magic i alırsan manan sıfırlanıyor, bütün ability costları hp den gidiyor. Ya da resolute technique alırsan hiç misslemiyorsun, ama crit de vuramıyorsun. 0 int 0 dex bi tank build yapıyorsan ikisi de alınabilir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında şu işe ben de girebilirim ama hangi skilli silebilirim ki?

Primary attack heavy strike var
Orta tuş molten shell
Sağ tuş ground slam

Q da Warlords mark
W Charge
E Leap
R Reju totem
T de Taunt

Shield/1H Mace tank bültüm var armor/hp/shield ağırlıklı.

Aslında 2 tane escape var bi tanesini kaldırabilirim ama leaple yeterince hızlı kaçılmıyor. Leapi silsem bu defa sağa sola ulaşmam kısıtlanacak. Reju totemi sileyim desen 1 potion gücünde nerdeyse, aynı anda 2 pot içmiş gibi heallanıyorsun. Warlords mark life on hitli ground slamle saçma sapan aoe endurance veriyor falan derken blood magic i silsem yerine aura alacak skill bulamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

anger var abi hayvan gibi aura. bi de charge ne ya. molten shelli falan da acil cast on damage takena falan linkle.

codt>enduring>immortalcall>molten shell

codt a moltenshell yerine warlord's mark koyabilirsin. zaten determ + anger/haste/hatred açsan mark atıcak manan kalmayabilir. dolayısıyla mark atınca reju totem de gereksiz. %6 leech var + pot regen. 2 hp pot, bi opsiyonel flask (3k armour olabilir, resist olabilir falan fistan) 2 de koştur git flask.

bi de attack speedin ve GS nin dps i kaç, life leech daha efektif olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...