Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 iyi ki umursamıyorsun ama cevap vermekten aşağı kalmıyorsun. halbuki ben alıntıyı seninle dalaşa gireyim diye yapmamıştım. şu son sayfalarda respec olsun diyen arkadaşlar da senin güzide fikirlerinden feyz alsınlar istemiştim sadece. ha edit; seninle dalaşa girmek gibi bir derdim olsa (niye olsun kısmını da çözemedim gerçi), o günkü dalaşı hiç bitirmezdim zaten devam ederdi o sen yazmayı bırakana kadar. sonuçta amaç dalaşmak olunca mantığı kenara koyup sonsuz laf etmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 başlarda cookie cutter olayına ben de çok bozuluyodum da. belli bi süre oynadıktan sonra dedim lan ben niye foruma build koyup 100lerce sayfa rep toplamayayım. sonra aldım elime kalem kağıdı. zaten oynadığım spece ait release den sonra güncel build kalmadı. ben zike zike okumak zorunda kaldım. hoş benim buildin çok alternatifi yok. life veriyosun shield veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi oyunun character, çeşitlilik ve end-game map sistemi güzel. itemization'ı çok derin, o da ayrı bir zevk katıyor hns'deki en önemli niteliklerden biri olduğu için ama onun dışında story gayet patates. bundan sonraki actlerde toplayacaktır büyük ihtimal. adamların ilk 2 act'i hazırlama süresi 5 yıl falan diye biliyorum, asıl öncelik oyunu tamamlayıp satışa çıkarmaktı ki (closed betayı açtılar donationla falan sadece 2 act vardı), act 3'un yarısını da aceleyle open'a yetiştirecez diye yaptılar. act 3'den piety'den sonra aklı selim, sakin bir şekilde üretilmiş tarafı oyunun. bundan sonra oyunu çıkardılar, deli gibi de para kazanıyorlar çok daha profesyonel ve emek verilerek yapılacaktır ama başlangıçta - piety'e kadar gerçekten kötü storyline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 hala mı respec derdi bitmedi. Blizzard save us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Argümanımı tekrarlar giderim; Oyunun bir özelliğini sevmemek "başka oyun oyna o zaman" denmesi için yeter sebep değil ve oyunlar eleştirilebilir fanboylar bunu kaldıramasa da. Hiç bir oyun eleştirilmez değildir veya eleştirilmesi o oyunun kötü olduğunun düşünülmesi demek değildir. Kötü oyun olduğunu düşünen oynamaz zaten. Oyunun bence artıları; - Skill tree - Potion sistemi - Gem sistemi - Orb sistemi - Act arası geçişin mümkün olması Oyunun bence eksileri; - Full respec e izin vermemesi - Desync - Sıkıcı storyline - Auction House benzeri sistem olmaması (Sadece AH de kullanılacak bir birim getirilip, orblar sisteme o birim bazında satılıp alınabilir bu da trade e canlılık kadar bence tabii) Hadi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi trade yalnız feci canlı bu haliyle de. zaten forum AH gibi kullanılıyor bakarsanız. auction var bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Kullanışsız ama işte şu haliyle. edit; forumu gördüm canım ayrıca. ama zor işte. oraya itemı koyucaksın, alacak kişi ile aynı anda online olacaksın da vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Saeros said: ya ben baya baya sıkıldım oyundan normal zorluktayız şu an ve hani çok ağır faceroll, yaskerm diyip basıp gidiyorum hatta bazen mobları öldürmeden rare mob çıkıyor karşımıza (şu sarılardan) 3 saniyede ölüyor filan e hassiktir yani hikayeyi takip edeyim dedim ama o da hiç merak ettirmedi acaba genel olarak HnS mi sevmiyorum ben diye düşündüm ama oyun bana titan quest'i özletti mesela normalde sıkılman normal. 1 haftadır cruele geçemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Dworgian said: Kullanışsız ama işte şu haliyle. edit; forumu gördüm canım ayrıca. ama zor işte. oraya itemı koyucaksın, alacak kişi ile aynı anda online olacaksın da vs vs bence iyi tarzı. yani oldschool bi havası var chatten bulup konusuyosun, invite edip trade atıyosun falan. herşey kolaylaşınca sonra "orgrimmarda zıplıyoruz, başka bişey yapmıyoruz lel" diye ağlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Saeros said: ya ben baya baya sıkıldım oyundan normal zorluktayız şu an ve hani çok ağır faceroll, yaskerm diyip basıp gidiyorum hatta bazen mobları öldürmeden rare mob çıkıyor karşımıza (şu sarılardan) 3 saniyede ölüyor filan e hassiktir yani hikayeyi takip edeyim dedim ama o da hiç merak ettirmedi acaba genel olarak HnS mi sevmiyorum ben diye düşündüm ama oyun bana titan quest'i özletti mesela 2. zorluğa geçmeye bak abi, çok takılma build falan akıl mantık silselesinde verdiğin sürece zaten merciless'e kadar oynarsın sorunsuz bir şekilde. mesela 2h marauder oynarken gidip projectile damage'a verme pointleri. cruel* oyunun asıl kıvama geldiği nokta. normal baya baya "oyunu öğrenen" phase'i. cruelda ölmeye başlıyorsun, resistlere dikkat etmek zorunda kalıyor, itemization'a önem vermek zorunda kalıyorsun, merciless'de zorlukta gerçekten challenging hale geliyor - her aspect'i check yapıyor (build, skill setup, itemization, dodging) eğer başarısızsan birden fazla noktada takılıyorsun, ağlayanların çoğu da ondan ağlıyor zaten. normal'i bitirmeye bak ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Rasmon said: Dworgian said: Kullanışsız ama işte şu haliyle. edit; forumu gördüm canım ayrıca. ama zor işte. oraya itemı koyucaksın, alacak kişi ile aynı anda online olacaksın da vs vs bence iyi tarzı. yani oldschool bi havası var chatten bulup konusuyosun, invite edip trade atıyosun falan. herşey kolaylaşınca sonra "orgrimmarda zıplıyoruz, başka bişey yapmıyoruz lel" diye ağlıyoruz. ha yani kişiden kişiye değişir tabii canım. ben kolaylıktan yanayım genelde. tarz meselesi işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 olm dominationda niye oynamıyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ben oynuyorum abi yeni karakterle neydi id bakayım bir ekleyim "nonameinmind" domination'da olan karakterim. 56 mı neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi standart lig o da bi olayı yok. şimdi gidip level 27 unique e 10 chaos veremiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yeni başlayan adama standard lig gerçekten daha iyi, dominationda 1000 adam trade yapıyorsa standard'da 10.000 yapıyor. haliyle çok daha fazla item erişimi, gem erişimi var ve çok daha ucuza. domination'ın standarda geçmesine daha 3 ay var asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Evet ya, Domination'ın bi' olayı yok. Artık bekliycez standarta dönsün diye. Ama sıfırdan karakter yapmak da güzel oldu, üst karakterlerden yardım almadan. Daha önce her 10 lvl'de bir yeni karaktere sandıktan 10 alch gönderip, üstü başı sıfırlıyodum :p En azından sağdan soldan düşenler daha değerli oluyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ya zorluk artıcak filan demişsiniz de benim takıldığım nokta o değil titan quest dedim mesela, inanılmaz keyif alıyordum orda mob keserken. keza d3'te de demon hunter ve monk oynamıştım genel olarak ve çok zevk aldım ikisinden de. poe'nin böyle bi albenisi yok malesef çok düz geldi combat. ranger oynuyorum mesela frenzy aldım işte, onun buffını up tutmak filan hoşuma gitti ama o da boss fightlar dışında gereksiz zaten. yani bi estetik yok abilitylerde, baya ultima online tadında takılıyoruz kuduz olmuş gibi koşturan moblarla bunar hep benim zevkimle bağlantılı görüşler tabi, objektif bi şekilde baktığımda vaadettiğini veriyor oyun gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 aynen bende onu düşünerek başladım. level 50'e kadar ölmem, ölünce standarda atar nasılsa dedim. 40 küsürde öldük, atmadı ahahaha. benim stashde 20 tab dolu item/gem var. standard oynasam kesin sıkılırdım, böyle iyi oldu tırnaklarıyla kazarak gelişti karakter sıfırdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 kombat levella hızlanıyor, support gemleri taktıkca ama hiçbir noktada d3 akıcılığına veya estetiğine gelmiyor. 1 tane atarken 3 tane atıyorsun, daha hızlı atıyorsun, on hit cast ediyorsun falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 axedice said: Yalnız skill tree baya değişmiş, bildiğin respec yapamadım geçen gün. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masterrace2_zps1bc052ff.png http://i0.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/617/382/1d8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 axedice said: Gerçek pc gaming keyfi de bu işte ya, skill YGGDRASSIL ini önüne alıp tek tek okuyup kafa patlattıktan sonra oynamanın keyfi mmhhhm http://www.gametrailers.com/side-mission/files/2012/11/smug-shepard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 oyunun sistemlerini hatmetmeden build çıkarılamadığıydı yazdığım, bunu kendin onayladıktan sonra ne yazsan boş heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 E bu son derece güzel bi olay? Ha pardon.. arcane said: Zevksizliği yayma kürsüsü başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 yok değil. sistemin karışık olması değil sorun, hataya izin vermemesi ve dahası endgame'i bilmeden ve kafanda kurmadan oyunu oynatmaya başlamaması. 80 lvl charı çöpe atacak kadar zamanım kıymetsiz değil çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 80 level değil abi 40 levelda veriyor patlak eğer yanlış gittiysen 80 leveli çöpe atmıyorsun, ama bunları bilmek için biraz oynamak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar