Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

meh full respec olması gereken tek oyun gibi birşey, açtım skill yggdrasil'ini, baktım..
http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vr/image/1368/05/1368054210002.png
oyun bir buçuk saatir başlangıç kumsalında açık ve ben spec, build bakıyorum net'ten. olmaması lazım böyle oyun artık.

arcane said:

Zevksizliği yayma kürsüsü başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cruel'e kadar 0 talent harcayarak bitirmiştim ben. Cruel'e kadar gelin, bir oyunu oynayın görün, sonra istediğinizi yaparsınız. Oyunun tutorialı normal mode gibi birşey.

Ben şeyi sorucaktım ya. Şimdi yeni karaktere dominion'da mı başlamak daha iyi olur yoksa standardda mı? Hani dominionun anlamı zaten fresh economy olması falan da standardda itemler daha ucuz piyasa daha oturmuş daha rahat character gearlanıyor diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

cookie cutter ı ne yapacaksın sam sen? işi gücü bırakıp level 80 kasıp map farmlayıp orb satarak hayatını mı kazanacaksın?

yap abi kafana gör bir şey eğlenerek oyna. bu kadar yıldır oyun oynayan adamsın 2 build baksan aşağı yukarı gözünde bir şey oluşur keystoneları belirler akışına bırakırsın.

ben build falan yapmadım 60 oldum akıyorum (stashe erişimimde yok, gear yardımı falan 0)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tane lvl70+, 2 tane lvl65+ karakter yaptım bu oyunda geçen seneki furyada. Oyuna gayet aşinayım yani.

PoE'nin en sıkıcı kısmı karakterini nasıl geliştirdiysen öyle kalıyor olması. İşte two-handed aoe marauder yaptın diyelim, hop kalkıp onu one-handed+shield marauder yapamıyosun. Orb of Regretle falan olacak iş de değil bu. Tutup totemic witch yaptın, "aman biraz büyücü gibi büyücü olayım, firebolt çakayım kafalarına düşmanın" diyemiyorsun. Diyebileydik iyiydi...
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Bir tane lvl70+, 2 tane lvl65+ karakter yaptım bu oyunda geçen seneki furyada. Oyuna gayet aşinayım yani.

PoE'nin en sıkıcı kısmı karakterini nasıl geliştirdiysen öyle kalıyor olması. İşte two-handed aoe marauder yaptın diyelim, hop kalkıp onu one-handed+shield marauder yapamıyosun. Orb of Regretle falan olacak iş de değil bu. Tutup totemic witch yaptın, "aman biraz büyücü gibi büyücü olayım, firebolt çakayım kafalarına düşmanın" diyemiyorsun. Diyebileydik iyiydi...

Ben şuan tam dediğini yapmaya çalışıyorum lvl 21 marauder one hand mace +shild dayanıklı bi char yapmaya çalışıyorum arada büyü falan atayım .. olmuyomu böyle ? mereye gider bunun sonu D:
Sosyal ağlarda paylaş

Olur elbette, skill ağacı (ya da sistemi) sana o seçeneği sunuyor ama endgame'de patlar büyük ihtimalle. Yüksek int isteyen büyü gemleri kullanamazsın. Hadi onu yapmak için arada int abandın diyelim melee zayıf kalır. Bunları tamamlayayım dersin defans batar. Bu oyunun engame'i kesinlikle şunun üstüne kurulu "survival>all".

Oyun sana teoride bunları sunuyor ama pratikte bu konuda sınıfta kalıyor. Çünkü engame bayağı zorlu. Yüksek level custom mapler öyle "aman dalayım da alayım akıllarını" dedirtmiyor insana. Oyunun yapısı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

meh full respec olması gereken tek oyun gibi birşey, açtım skill yggdrasil'ini, baktım..
http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vr/image/1368/05/1368054210002.png
oyun bir buçuk saatir başlangıç kumsalında açık ve ben spec, build bakıyorum net'ten. olmaması lazım böyle oyun artık.

LÜTFEN. BU OYUNU DİZAYN EDENLERİN AMACI BU. OYUNUN ANA AMACINI ELEŞTİRİYORSANIZ GİDİN D3 OYNAYIN MEEEHHHH
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni karakter açmak bir şey ifade etmiyor ki. Oyun "3 kere progressi tamamla, sonra yeni karakter aç" demiyor bana. Mercilessten sonra amaç custom/rundom mapler. Oyunun endgame'i bu. Yoksa yeni karakter açılır, onda bi sıkıntı yok. Lakin derde derman değil :)

Ha tabii bu GGG'nin tercihidir. Beğenirsin devam edersin, beğenmezsin bırakırsın. Ama sıkıcı olduğu kesin benim nazarımda. Bir de leveller yükseldikçe bir üst levele geçmek de büyük uğraş. Yani sallıyorum lvl80 yaptığın bir karakteri hop diye silemiyorsun gözünden bir anda. Bir daha başka bir karakter ile lvl80'e gelmek çok büyüyor gözünde.

Ama "biraz değişiklik olsun, fiziksel ranger giden shadow'umu artık caster/melee yapayım" diyemiyorsun. Bunu diyeydik 10 numara olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni karakter aç olayını learning curve ilk karater olsun diye söledim ikinci karakteri daha net ve hedefliyerek kasarsınız end game için hazır olur.

Çünkü oyun dümdüz bir oyun hikaye yok bir şey yok, bir kere bitirdiksen sonra işin rakamsal verileri maksiumun düzeye çekmeye çalışmaktan ibaret. Aslında HnS çok tatava bir tür. Vakit kaybından öte değil ama işte bir şekilde oynatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda full respec olmamasını eleştirenlere gelsin;

bingildak said:

oyunu en ufak araştırmadan, özelliklerine bakmadan başlıyorsunuz ondan sonra istemediğiniz bir şey olduğunda foruma gelip ağlıyorsunuz buna da eleştiri diyorsunuz.

adamların çıkış noktası, ayrışma noktası o sistem. o sistemi eleştireceksen ve beğenmiyorsan zaten yanlış seçim yapmışsın demektir. bunu da 2 satır okusaydın bilir gelir burada ağlamazdın.

hayır izah ediyoruz, izah edince "öööö fönböylööörrr" diye hemen savunmaya geçiyorsunuz. bir ürünü seçerken hiçbir özelliğine, niteliğine bakmadan satın alıyor ondan sonra neden böyleymiş ya diye kendinizce eleştiri yapıyorsunuz. eleştiri niteliği de yok da neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Bıngıldak karşim ne kadar güzel söylemiş (tu)

Yalnız skill tree baya değişmiş, bildiğin respec yapamadım geçen gün. Haftasonu adam gibi vakit ayırıp başına oturmak lazım. Gerçek pc gaming keyfi de bu işte ya, skill YGGDRASSIL ini önüne alıp tek tek okuyup kafa patlattıktan sonra oynamanın keyfi mmhhhm

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masterrace2_zps1bc052ff.png
Sosyal ağlarda paylaş

ya çok heveslisin böyle laf dalaşına gireyim falan ama gerçekten umursamıyorum düşünceleri ve yorumlarını poe hakkında. en son tartışmada gördüm ki yaptığın argümanın hiçbir niteliği yok. ondan ne tartışmaya girerim ne laf dalaşına ne de laf sokmaya falan çalışırım.

takıl kendi çapında.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben baya baya sıkıldım oyundan
normal zorluktayız şu an ve hani çok ağır faceroll, yaskerm diyip basıp gidiyorum hatta bazen mobları öldürmeden
rare mob çıkıyor karşımıza (şu sarılardan) 3 saniyede ölüyor filan e hassiktir yani
hikayeyi takip edeyim dedim ama o da hiç merak ettirmedi
acaba genel olarak HnS mi sevmiyorum ben diye düşündüm ama oyun bana titan quest'i özletti mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...