DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 poison arrow ile rain of arrow bıraktım ben bi levelden sora lmp ile lightign arrow(la) kullanıyorum. single target ise frenzy + faster attack. 3 kere frenzy sora la abanıyorum. 2xbear trap'a culling bağladım. Summon skeletonda kullanıyorum totemde o da bosslardan aggro calsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Dün en sonunda kafayı yemek üzereyken foruma yazdım map düşmüyor nolcak böle diye. Biri geldi dedi ben 72 levelda ilk mapi düşürdüm dedi. Tam lan dedim, herifin teki yazdı dockstan çık catacombsa gir diye dediğini yaptım ilk runda düştü maps. Paticik (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 60-70 arası 20 tane falan düşmüştür bana en az. yarısını yaptım kendim kalanları da bırakırken verdim işte. düşüyor yani. dockstan da düşüyor diğer yerlerden de. fellshrinedan düşmüştü hatta ilki. hep 66-67 lvldi ama bana düşenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 herkes docks`da cikariyor, dun ben sana map verecektim, mesaj attin yanit verdim sonra yok oldun. isim cok yogun su aralar dogru duzgun oynayamiyorum. asdsad sabah 10 dk girdim docks`tan bir map daha dustu quality hemi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bida yanından geçmem docksun orda catacombalar varken hıh. Adam dedi girdim düştü direk şaka gibi 8 level docks farmladım nerdeyse midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Birde dün wtb maps adamın teki rare mapler linkledi bunlar var diye özellikler yazıo boyboy bunlar craft mı ediliyo ? Direk alchemy basabiliomuyuz mape ? Yada map craft nasıl halp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 item gibi aynen. transmutation alteration falan basılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aluriel oyun iyi mi onu söyle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Aluriel said: item gibi aynen. transmutation alteration falan basılıyor eyv, o zaman kuru kuru girmemek lazım iyi oldu bu zaten 1 tane mapim var onuda en iyi şekilde harmanlıyım sdkjlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ben ilk chance basıyorum, fazla ve gereksiz olduğu için. mavi olursa statlarına bakıyorum bana çok ters bir şeyi yoksa quantity iyiyse devam ediyorum, değilse alteration basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Peki maplerin olayı mobların daha yüksek level olması değil mi ? Yani ek özellikler dışında tabi. Drop şanslar felan gelio sanırım bide legendary map var içerde sadece chest var galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 level 64'den sonra 66'a kadar normal contentte* kasabiliyorsun ama 66'dan sonra content bitiyor, maplerde 66'dan başlıyor yanlış bilmiyorsam 66 maplerden başlıyorsun mapler sürekli olarak daha yüksek level mapler düşürüyor (düşürebiliyor) böyle gidiyor 74'e kadar. biraz şans biraz uğraş. benim 2 mapten 6 map düşürdüğüm oldu ard arda. bazen 2 mapten hiç map düşüremediğim oldu. bir grup halinde yaparsan map'in bitme olasılığı baya düşüyor. sonuçta herkes topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 74'den sonrası için daha map gelmedi zaten benim 74 olmama daha 1 ay var :D. Rangerdan aldım alıcağımı gerçi şimdi melee istiorum ama Mart ayında PoE yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 80'e kadar baya hızlı ya, zannettiğin gibi değil. çok şansız olmazsan. ben şahsen hiçbir karakteri 80'in üzerine çıkarmayı planlamıyorum, çok anlamsız geliyor. kasmak istediğim karakterleri kasıcam, gear toplıycam sonra kenara koyar beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 5-6 gün sürmüştü benim 74 olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 43 oldum HC de, iron grip rushlamistim ama sanki çok erken davrandim- 6re-spec atip onlari marauderin baslangictaki HP nodelara giden yolda harcicam 2x fire resist verip all res alip inicem HP lere. grip belki late game ise yarar. go go survival Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 grip için strength 300 uzeri olmadan pek işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 220 su anda rangerdeki str. şu hp nodelari acayim en iyisi ya regretliyip gripi HC char şaka gelmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Sildim ya,marauderin ordaki %15 less crit nodelara kadar geldim. 50 olunca sanirim o çizgideki tüm hpler falan bitmis olcak regen falan rahatlatır biraz. Hala hayatta olursa karakter unwearing stance acicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ya arkadaş bu chromatic orbların algoritması nasıl çalışıyor, sürekli ihtiyacım olmayan renkler geliyor, hep mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 1)Kontrol et <<üstündeki gemler>> 2)en az olan gem çeşidini bul 3) O gem rollanmış gibi yap 4) PROFiT aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 neyse 30 chromatic 50 jewelers orb sonrası istediğim kombiasyona ulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 chromatic rolları item tipine göre geliyor. armor / es itemları : str / int ağırlıklı rollar es : int ağırlıklı eva / es : dex / int armor : str ağırlıklı vb. item tipiyle alakalı. only armor olan bir itema 1'den fazla int getirmek zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatihyildiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 partylerde spell efectlerinden dolayı çok fazla fps sorunu yaşıyorum varmıdır bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Önümüzdeki hafta peçliycekler onla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar