Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

level 30 blood magic takmak için çok erken. şu an kullandığın skillin default mana costu 7 se level 60 da ya 8 olur ya 9. artmıyor gibi bir şey. fakat o zaman çok daha fazla leech yapıyor olacaksın (life leech ile, life on hit anlamsız bence zaten melee karaktere). 2h mace yavaş bir silah, hit sayın düşük, haliyle life gain'in de düşük. life leech yaparsan, kamyon gibi vurduğun gibi kamyon kasasıyla life çekersin.

fakat tekrar söylüyorum, blood magic 30 da anlamsız. clarity tak, biraz levella, seni batırırda çıkarır defalarca. biteremezsin asla mana.
Sosyal ağlarda paylaş

item level önemli crafting yaparken. itemi cursora alıp (mouse ile seçip) chate /itemlevel yazınca ilvl gösteriyor. trade ekranında da üzerine mouse ile gelip alt'a basınca görebilirsiniz bu ilvli. bu ilvl'e göre rolleyebilecek affixler değişiyor. ilvl de düştüğü haritaya ve moba göre belirleniyor.

çok bi şey bilmiyorum ben de ama bildiğim kadarını anlatayım. şimdi diyelimki yüksek ilvl bi item buldunuz, socketler de istediğiniz gibi. önce orb of transmutation ile magic (mavi) hale getiriyoruz sonra da orb of augmentation ile 2. bi affix/suffix ekliyoruz. burdan sonra alteration devreye giriyor. beğendiğimiz 2 mod gelene kadar oynuyoruz, mesela increased elemental damage ve increased attack speed. beğendiğimiz bişey yakalayınca regal orb ile rare hale getirebiliriz. rare hale gelince 3 mod olacak üstünde. burdan sonrası baya pahalı, gerçekten beğendiğimiz bi item ise 3 defa exalted orb yapılıyor da ben denemedim daha. 5-6L ilvl 75 falan bi silah olmadıktan sonra da denemem zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

diyelim çok iyi bir mavi bulduk, affix ve suffix'i istediğimiz gibi. scourcing bastığımızda bunlar itemin üzerinde görünmez bir şekilde kalıyor mu? yani itemin affixler ve suffixleri kalıyor ama sadece quality mi kaybediyor?

diyelim dmg + atk speed olan bir mavi buldum. scourgelayıp, alch'larsam yine dmg ve atk speed mi geliyor yoksa tamamen alakasız bir şey mi geliyor random olacak?

chaos'ladığımda üzerindekileri tamamen silerek yeniden rolluyor ve 3-6 arasında özellik mi veriyor?

regal'de var olan 2 özelliğe +1 ekliyor. yani en düşük değere sahip rare oluyor, 6 üzerinden 3 ile.

blessed orb bastığımızda değerleri yükseltiyor mu yoksa tekrardan rolluyor mu? 10 üzerinden 2 olan bir şeyi blesslediğimizde 10 üzerinden 1 olabiliyor mu?

ayrıca 6 soket yapmaya çalışan arkadaşlara. 200 tane fusing kullanıp 5 soketin üzerine çıkamayanlar var. zaten şu an lvl 70 üzerine 6 linkli itemin değeri 300 dolar civarinda falan biçiliyor hehe. ne kadar rare olduğunu anlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

adam çok güzel yazmışta craft guide i sayılmaz, sadece neyin ne yaptığını yazmış, onları ben üzerinden de okuyorum zaten :p bana daha detaylı gerekiyor demin sorduklarıma yanıt verecek, bir de :

2. Would you rather spend 5 chaos on a level 30 item or buy a better level 40 item for 1 chaos?

şu mantıkla nerdeyse hiç craft yapmadım 70 i bekliyim diye, istifçi gibi hissediyorum kendimi 20 tane item craft edicem diye stash e atıp 20 sini de 1 hafta sonra vendora satıyorum.

edit: adamın hakkını yemişim süper anlatmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...