reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 En yüksek supporterlara ingame kendi adına item yapıldı kickstarter geyiği işte. ama 500 dolar verenlere sanırım. bende soundtrackler var başkada bi nane yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 10 dolar üzeri supportlara CB'de kiwi verdileri artık kaldırıldı. sanırım 1000 dolara item craft etme hala devam ediyor microda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ignite'in damageını life leech gem'i ile leechleyebiliyor muyuz bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sadece direct damagelar leechlenio die biliorum, overtimelarda olmuo yani poison arrow yada exploisn arrowda ilk vurduğundan sonra ki damagelarda gelmiodu mana yada hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 deme beni yıkarsın buraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Aynen olmuyor leech ignite te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 dotların hiçbiri hit sayılmıyormuş oyunda yol yakınken öğrendiğim süper oldu bütün gem ve pasif buildim değişti kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 benim life on hit soketim çalışmıyo ya bariz. bi de early levelda blood magicle problem yaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 life on hit i neyle kullanıyorsun, class ne, level kaç, build ne tarz bir build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 2h mace im var. ona taktım. baptism level 30 marauder life yardırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 level 30 blood magic takmak için çok erken. şu an kullandığın skillin default mana costu 7 se level 60 da ya 8 olur ya 9. artmıyor gibi bir şey. fakat o zaman çok daha fazla leech yapıyor olacaksın (life leech ile, life on hit anlamsız bence zaten melee karaktere). 2h mace yavaş bir silah, hit sayın düşük, haliyle life gain'in de düşük. life leech yaparsan, kamyon gibi vurduğun gibi kamyon kasasıyla life çekersin. fakat tekrar söylüyorum, blood magic 30 da anlamsız. clarity tak, biraz levella, seni batırırda çıkarır defalarca. biteremezsin asla mana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 crafting için yeni topic açsakmı acaba ya, varmı uğraşanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bende guide istiyorum craftin için düzgün bir tane, chaos/divine/exalted mekanikleri nasıl çalışıyor, scourcing mekanikleri nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum. yeni başlık anlamsız olur, trade'den yardır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Craft yapmak için, hangi beyazlara orb basmak mantıklı? Level 65'im gördüğüm ilvl 55-6x lere mi? Bir de quality olmalı mı? Yoksa quality 0 olsa da olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 scourging magical bütün özellikleri silio ama item qualitye dokunmuo. chaos randomluo tekrar bless rolleri bida rolluo ama statlara dokunmuo exalted random listede olmayan bişi eklio max 6 stat alabilio ama diablo gibi zaten rollenmiş bişeyin rollunu artırmıo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 6 link yapmak icin ortalama kac orb of fusing kullaniyo millet acaba. 30 tane bastim az once ses cikmadi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 6 linkin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 en merak ettiğim regal. maviyi sarı yapıyo ama mavinin özellikler kalıyor mu kalmıyor mu onu merak ediyorum. üstüne özellik ekliyorsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 item level önemli crafting yaparken. itemi cursora alıp (mouse ile seçip) chate /itemlevel yazınca ilvl gösteriyor. trade ekranında da üzerine mouse ile gelip alt'a basınca görebilirsiniz bu ilvli. bu ilvl'e göre rolleyebilecek affixler değişiyor. ilvl de düştüğü haritaya ve moba göre belirleniyor. çok bi şey bilmiyorum ben de ama bildiğim kadarını anlatayım. şimdi diyelimki yüksek ilvl bi item buldunuz, socketler de istediğiniz gibi. önce orb of transmutation ile magic (mavi) hale getiriyoruz sonra da orb of augmentation ile 2. bi affix/suffix ekliyoruz. burdan sonra alteration devreye giriyor. beğendiğimiz 2 mod gelene kadar oynuyoruz, mesela increased elemental damage ve increased attack speed. beğendiğimiz bişey yakalayınca regal orb ile rare hale getirebiliriz. rare hale gelince 3 mod olacak üstünde. burdan sonrası baya pahalı, gerçekten beğendiğimiz bi item ise 3 defa exalted orb yapılıyor da ben denemedim daha. 5-6L ilvl 75 falan bi silah olmadıktan sonra da denemem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 işte güzel rolleri yakalarsanda blessed orbla değerleri bida rolleyebiliosun atıorum crit şans isitodun affixi yakaladın rate düşük. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 diyelim çok iyi bir mavi bulduk, affix ve suffix'i istediğimiz gibi. scourcing bastığımızda bunlar itemin üzerinde görünmez bir şekilde kalıyor mu? yani itemin affixler ve suffixleri kalıyor ama sadece quality mi kaybediyor? diyelim dmg + atk speed olan bir mavi buldum. scourgelayıp, alch'larsam yine dmg ve atk speed mi geliyor yoksa tamamen alakasız bir şey mi geliyor random olacak? chaos'ladığımda üzerindekileri tamamen silerek yeniden rolluyor ve 3-6 arasında özellik mi veriyor? regal'de var olan 2 özelliğe +1 ekliyor. yani en düşük değere sahip rare oluyor, 6 üzerinden 3 ile. blessed orb bastığımızda değerleri yükseltiyor mu yoksa tekrardan rolluyor mu? 10 üzerinden 2 olan bir şeyi blesslediğimizde 10 üzerinden 1 olabiliyor mu? ayrıca 6 soket yapmaya çalışan arkadaşlara. 200 tane fusing kullanıp 5 soketin üzerine çıkamayanlar var. zaten şu an lvl 70 üzerine 6 linkli itemin değeri 300 dolar civarinda falan biçiliyor hehe. ne kadar rare olduğunu anlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Geçen 6 soket bi chest düştü beyaz. 2 kırmızı, 3 yeşil, 1 mavi. soket rengini büyük bir şans ile tek atışta RRRRGG yaptım. Üstüne 6 fusing ile 6 link oldu. İnanılmazdı. Affixler, suffixler, qualityler, exaltedlar derken uyandım kan ter içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 6 fusingle 6s i 6l yapan adam olursa kütüğüne baktırmalı peygamber soyundan geliyor olabilir. adasdasd krip 50 stack mi ne fusing toplamıştı 1000 tane fusing ediyor. sanırım deneyecek bakalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/54003 su postu okuyun hemen hersey var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 adam çok güzel yazmışta craft guide i sayılmaz, sadece neyin ne yaptığını yazmış, onları ben üzerinden de okuyorum zaten :p bana daha detaylı gerekiyor demin sorduklarıma yanıt verecek, bir de : 2. Would you rather spend 5 chaos on a level 30 item or buy a better level 40 item for 1 chaos? şu mantıkla nerdeyse hiç craft yapmadım 70 i bekliyim diye, istifçi gibi hissediyorum kendimi 20 tane item craft edicem diye stash e atıp 20 sini de 1 hafta sonra vendora satıyorum. edit: adamın hakkını yemişim süper anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar