reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 su konuda adamlar bariz haksız ama bi ton laflar hazırlamışlar belkide ders alırlar artık senin için geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Hacklenen arkadaşlara geçmiş olsun. Güvenlik açısından GGG'nin en kolay ve rahatça halledebileceği şey "e-mail code" olayı. Login olurken e-mail'a gelen kod ile gireriz oyuna. Steam bile kullanıyor. Ayrıca sorumluluğu büyük oranda oyuncuya vermiş oluyorsun. Çok zor bi yazılım olduğunu da düşünmüyorum. Hacker senin oyun şifreni patlatsa bile e-mailini patlatamadıktan sonra giremez içeri. Şu an için hacklenen oyuncular elbette haklılar. Ha belki beta olmasından ötürü biraz tolere edilebilir. Ancak karakter restore olayının olmaması da şaşırtıcı değil. GGG'ye de o yönden hak veriyorum. Bir de artık sanal soygunların gırla oduğu ve hepimizin onlarca örneğini gördüğümüz/işittiğimiz/yaşadığımız şu zamanda, bütün oyunlar için tek bir e-mail kullanmak ve gene tüm oyunlarda aynı şifreyi kullanmak da bizlerin sorunu. Kişisel olarak da kendi kendimize farklı e-mailler, farklı şifreler kullanarak bir güvenlik çemberi oluşturmak zorundayız. Elzem bir şey artık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 reampage said: biz el atarız charını kaybeden olursa komünity olarak duyarlı oluruz giymediğimiz eski eşyalarımızı yollarız. eyvallah.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 "We are completely opposed to the concept of “pay-to-win” Adamlar bunu soyleyip duruyor oyunun p2w olacagi falan yok. Kozmetik seyler, ek stash tabi falan satiyorlar bunların yanına ek seyler gelir en fazla. Hack olayida kotu olmus gecmis olsun. Adamların su an onla ugracak calisani sanmiyorum olsun. Zaten desync ten yana baya bir insan dert yanıyor forumda o konuyla ugrastiklarini soyluyorlar. GGG den biri yazmisti chris miydi hatirlamiyorum ama; Bizim blizzard gibi dunyanın her yerinde yayilmis 4200 tane calisanimiz yok. Blizz kadar hizli respond etmemizi, server stabilitesini o kadar cabuk ayarlamamızı beklemeyin. Biz 20 kisilik indie bir takımız kendi kendimize anca bu kadar oluyor gibisinden birseyler yazmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi ben kesinlikle anlıyorum mağdur olanların öfkesini, ben hacklensem bende öfkelenirdim ki senden falan çok daha fazla öfkelenirdim adasdasd. fakat CB'de adamlar gerçekten para kazanmıyordu. accountların çoğu key ile verildi. supporter pack satışları o kadar uzun süre CB'de olan bir oyun için giderlerin 10'da birini bile karşılamaz tamamen sermayeden yediler. CB'de microtransaction yoktu. kimse oyunu hesap alırken dışında desteklemiyordu, o da bir kere 10 dolardı. adamların ben gerçekten imkanı olduğuna inanmıyorum. ve para kazanırlarsa da bunun böyle devam edeceğine de inanmıyorum. kadroları her türlü büyüyecektir (chris ob'a geçtiklerinden 1 hafta sonra katıldığı programda deli gibi recruit yaptıklarını söylemişti zaten, bu support ağırlıklı olmamıştır büyük ihtimal şu noktada). ben gerçekten çok kredi veriyorum adamlara çünkü takip etmeye başladığım noktadan beri yaptıkları ve dayandıklara her şeye sonsuz saygı duyuyorum. şahsen hacklensem büyük ihtimal 1-2 ay oyunu falan bırakırdım hehe. dürüst olmak gerekiyor bir noktada. sanırım hardcore oynuyordun ama softcore da yardıma ihtiyacın olursa her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yok sc oynuyordum,iki-uc gun once hc'a gecmistim,o karakter de oldu zaten sdfs. lvl 79 ve lvl 76 iki adet karakteri mi ve tonla orb kaybettim kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 karakterlerini restore etsinlerde oynamaya devam edersen level 70 maplerden başlarız giyinirsin hızlıca, eski gear kadar iyi olmasa da başlangıç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bingildak said: abi ben kesinlikle anlıyorum mağdur olanların öfkesini, ben hacklensem bende öfkelenirdim ki senden falan çok daha fazla öfkelenirdim adasdasd. fakat CB'de adamlar gerçekten para kazanmıyordu. accountların çoğu key ile verildi. supporter pack satışları o kadar uzun süre CB'de olan bir oyun için giderlerin 10'da birini bile karşılamaz tamamen sermayeden yediler. CB'de microtransaction yoktu. kimse oyunu hesap alırken dışında desteklemiyordu, o da bir kere 10 dolardı. adamların ben gerçekten imkanı olduğuna inanmıyorum. ve para kazanırlarsa da bunun böyle devam edeceğine de inanmıyorum. kadroları her türlü büyüyecektir (chris ob'a geçtiklerinden 1 hafta sonra katıldığı programda deli gibi recruit yaptıklarını söylemişti zaten, bu support ağırlıklı olmamıştır büyük ihtimal şu noktada). ben gerçekten çok kredi veriyorum adamlara çünkü takip etmeye başladığım noktadan beri yaptıkları ve dayandıklara her şeye sonsuz saygı duyuyorum. şahsen hacklensem büyük ihtimal 1-2 ay oyunu falan bırakırdım hehe. dürüst olmak gerekiyor bir noktada. sanırım hardcore oynuyordun ama softcore da yardıma ihtiyacın olursa her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Abi CB de 179 tane sadece diamond supporter varmış 179.000$ yapıyor, bunun gold bronze silver supportları var bilmemkaç katı sayıda. CB de daha çok nakit girmiştir kasalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 toplamda 2.2m dolar kazandılar cb'da, 3 yıl boyunca, 733 bin dolar eder yıllık. sadece 20 kişi çalıştırsalar kendileri dahil, huzur payı ve ortalama olarak 3 bin dolar aylık maaş verseler yılda 720 bin dolar eder. bunların içine outsource, server vb. yüzlerce minik gider dahil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bingildak said: karakterlerini restore etsinlerde oynamaya devam edersen level 70 maplerden başlarız giyinirsin hızlıca, eski gear kadar iyi olmasa da başlangıç olur vermiyorlar abi karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 şit, ben yanlış anlamışım hızlı okuyunca said: I definitely agree. At the moment our character deletion is a hard deletion, but we're moving to a model where they are soft-deleted and the names can be reused. If an undeletion occurs, a new name may be needed. We don't have this ready yet (it's lower priority than getting the account-lock-on-suspicious-access case sorted out). I am really looking forward to this being in so that we can easily restore deleted characters (but not any items that were stolen prior to them being deleted). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bana bişi olmamış nası oluyor bu iş ya nese cidde bişiye htiyacı olan olursa toplayalım elimizden geldiğince bu arada bingildak oyunda hep town da afk sin ya bişi yazıyorum cevap da gelmiyor.bu kadar afk olan adam benden ta nezaman sonra başlayıp witch i aynı seviyeye getiriyor hemen ,sen mi hackledin milleti yoksa reklam yapıyon diye exp mi veriyo ggg hadi aramızda söle söle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 layyynn grupta her düşen raremi alıyolar diye üzülürken yerden exalted aldım ahahshashas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ben çok ninjaladım bugun kesin bişiler olcak çıktım partiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 işteki yoğunluğa göre trade chat spamlıyorum ya elimde çok item birikti, elden çıkarmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bende de çok gem var ya hepsinden 3 er 5 er toplamısim satmaya çalışıyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 life on hit var ise talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Veriyim kardeşim 1 chaos a senindir. Sdfs Ign ver eve gidince eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Selamisahin said: Hacklenen arkadaşlara geçmiş olsun. Güvenlik açısından GGG'nin en kolay ve rahatça halledebileceği şey "e-mail code" olayı. Login olurken e-mail'a gelen kod ile gireriz oyuna. Steam bile kullanıyor. Ayrıca sorumluluğu büyük oranda oyuncuya vermiş oluyorsun. Çok zor bi yazılım olduğunu da düşünmüyorum. Hacker senin oyun şifreni patlatsa bile e-mailini patlatamadıktan sonra giremez içeri. bu ne demek abi. steam kullanmak ZORUNDA. ulusal güvenlikten sonra en mühim olay lan steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi steamı hacklesen onu nasıl avantajına çevirip kar edicen ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 support a mail atıp oyunları taşıyabiliyorsun diğer hesabına ben yaptım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 beyler bingila ban. şikayet ettm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Alıntılar Xenocide said: Selamisahin said: ...Steam bile kullanıyor.... bu ne demek abi. steam kullanmak ZORUNDA. ulusal güvenlikten sonra en mühim olay lan steam :) Demek istediğim böyle basit bir sistemi steam bile (buradaki 'bile' steam'in büyüklüğüne vurgu aslında) kullanırken GGG'nin de kullanabilmesi lazım demekti. Basit, kullanışı kolay, rahat ve güvenli. Ayrıca bu tarz hack durumlarında sorumluluğu karşıya veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 he tamam o zaman dasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Vitality, melee phycial damage, immortal call bunları piyasa ederi nedir? ign Lenca bu arada eklerseniz ordan sorayım :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar